icon

Zapálený palec na nohe

17. jún 2023

Dievčatá, ano viem se mam medzi prstami bordel z ponožky, ale poraďte mi co to môže byť, to napuchnute miesto na palci. Každý mesiac chodím na pedi, nechet je poriadne ošetrený a nezarasta, avsak už roky sa mi tam robí toto. Občas si tam kvapnem peroxid, ak ide o zápal, ale neviem co to je a bojím sa ísť s tým na chirurgiu... Tak ako to vyzerá, tak to aj boli, hrozne, ked to miesto stlacim otras..nieje to udrete ani postipane... Neviete čo by to mohlo byt? :(

Zapálený palec na nohe
Strana
z2
luccija
18. jún 2023

Ten necht podľa kože nevyzerá, že chodíš každý mesiac na pedikúru.Moja dcéra to mala dobrá pedikerka a tamponada podloží Ti nech malým kúskom papierika, aby Ti rástol rovno.Ked to máš roky neviem načo čakáš?ja by som išla rovno k chirurgovi, keď píšeš, že na pedi chodíš tak by si to takéto nemala.Vycisti To to prelieči...musíš mať zboku necht, ktorý Ti rastie do boku a zarastá neviem to lepšie napísať.Alebo choď na medicinalnu pedikúru dajú Ti šponu

ibrunova
18. jún 2023

Ja by som s tým šla na chirurgiu, nech ti to vyčistia.

motogirl699
18. jún 2023

Skúsila by som zájsť na medicinalnu pedikúru, tam ti určite budú vedieť poradiť

didip
18. jún 2023

@ibrunova neviem ako je to u iných chirurgov ale ten v našom meste strne celý nechet keď začne zarastať, robím v salóne kde sa robí aj pedikúra a veľmi veľa ľudí chodí k nám, že chirurg im to len strhnúť chcel

andy207
2. júl 2025

Autorka, prosím Vás, ak si prečítate tento komentár, prosím dajte mi vedieť. Trápim sa s takým istým problémom, takisto celé roky a už ma to fakt dosť hnevá. Už máte po probléme?? Ak áno, čo ste pre to museli absolvovať??

Strana
z2