icon

Zápaly piercingu v pupku

laurrel
29. máj 2025

Ahojte, v novembri som si dávala robiť piercing v pupku čistila som si ho pár mesiacov iba s betadinom to mi nepomohlo, prešla som na lieh skušala som framikoin, tea tree olej a doteraz ho mám zapálený, niekedy vyzerá pekne že by už mohol byť v pohode a potom sa zase zapáli, nerada by som si ho vyberala už len kvoli jazve tak by som bola rada za rady čo by mi mohlo pomôcť. Cca pred 4 mesiacmi som si vymenila šperk na striebro myslela som si že by to s tým bolo lepšie ale bohužial nie bolo to ešte horšie pretože šperk bol tažký a stále mi to ťahalo do dola, dala som si naspäť chir. oceľ, budem rada za typy😊

gypsomilka
29. máj 2025

Najlepsie aby si nic nenosila take co by sa o piercing suchalo a drazdilo to. Niekedy sa hoji dlhsie. A len liehovat a susit

maddie1711
29. máj 2025

Ja som mala v pupku piercing asi pred 15timi rokmi. Mne pomohla jedine zlata náušnica. Všetky som mala z chirurgickej ocele alebo strieborné, lebo bol problém zohnať Zlaty piercing, tak som si na zahojenie vždy dala svoju nausnicu z detstva, zahojilo sa to, dala som si znova striebro alebo oceľ a po týždni zase zapálene, nakoniec ma to prestalo baviť tak som to nechala zarásť, ten istý problem som mala s piercingom v nose a aj na chrupavke na uchu, nos som tiežnechala zarásť ale zaujímavé je že bežne mi na ušiach striebro nevadí, ale chrupavka sa mi vždy zapálila, tak som si pred par rokmi dala zlatý krúžok a mam od vtedy pokoj.

levantinka
30. máj 2025

Vyskusaj piercing z inych materialov. Napriklad kamaratke jedine co nerobilo zle su rodiove veci.