icon

Zašívanie ďasna

adriana2301
19. máj 2015

Ahojte baby, prosim vas poradte, dnes mi trhali zub ale aj zasivali dasno vraj bola prilis velka diera...co vam zaberalo od bolesti a brali ste aj nejake antibiotika?o tyzden idem vyberat stichy..mala ste niektora taku skusenost?

Strana
z2
vicky17
4. dec 2017

@22leona Ahoj. Môžem sa ta spýtať? Ja mám tiež tie stichy, čo sa same vstrebu. Po kolkych dňoch sa ti vstrebali? A keď ti odpadli, tak si tam mala dierku, ci ti to držalo po kope? Ďakujem za odpoveď 🙂

adriana2301
autor
5. dec 2017

@vicky17 ja som bola stichy vyberat..ale ked mi ich po tyzdni vybrali vyzeralo to super ;) a myslim ze tvoje sa pocas hojenia vstrebu..

sarma_likelove56
12. aug 2024

@adriana2301 ahojte,viem že sú to už roky čo ste sem pisali mojej mame vytrhli naraz 3 horné zuby a zašívali jej to ako sa má o to starať myslíte že zajtra jej bude lepšie? Ďakujem za hocijakú radu a odpoveď

tiimeyka
20. sep 2024

@sarma_likelove56 ahoj ako prosím dopadla mamina? mne vyberali dva dni dozadu hornu aj dolnu osmicku. bol to dost invazivny zakrok, museli rezat dasno pilit zub, zlomili sa aj korene, tie mi potom este museli vysprtat. teraz to mam dost zapalene, som aj opuchnuta, bolest sa da vydrazat. Dnes rano sa mi zdalo ze mam v tych ranach aj hnis lebo to tam mam take blede. Buduci piatok idem na vyberanie stehov. Ako dlho mala mamina bolesti a opuch? Viem ze je to individualne ale urcite budem rada za info ako to zvladli iny 🙂 Dakujem krasne!

mamatroch
20. sep 2024

@adriana2301 mne trhali naraz 12 zubov a dasno dozasivane cele... od bolesti som brala Flector rozpustny prasok vo vrecuskas, ten je megadobry na silnu bolest. Mna osobne z Novalginu velmi boli zaludok a Flector mi paradoxne vobec na zaludok nevadi.
Flector sacky su len na predpis, ale viem, ze tabletky sa daju kupit volnopredajne (2 tabletky + ako 1 sacok).

mamatroch
20. sep 2024

a ak si dobre spominam, od nejakeho 2.-3. dna som si usta vyplachovala repikom, ale len tak uplne volne, dat do ust a otocit hlavu parkrat na jednu aj na druhu stranu a volne nechat vytiect do umyvadla.

sarma_likelove56
20. sep 2024

@tiimeyka ahoj mala tam nitky 1 týždeň a po čase to vypadlo ale bolesti boli tak aké vydržala opuchnuté to mala aj modrinu na líci ale to zato lebo ma nepočúvala pila kávu a tak ale pred pár dňami mi povedala že ma bude nabudúce počúvať tak daj si tabletku ak máš bolesti a nejedz už okolo 5 pomáha to proti bolesti a nechoď na studený vzduch

Strana
z2