icon

Závislosť na drogách

1. máj 2023

Prežili ste vzťah,kde sa partner spustil k drogám? Myslíte, že to má budúcnosť? Keď sa teda začne liečiť
Urobil nám veľa zlého, padol ku dnu a teraz hľadá pomoc. A ja neviem ako sa k tomu postaviť.

Strana
z2
babulkomale
3. máj 2023

@rebrambora musim povedat ze velmi ma rozculuje zlahcovanie a relativizacia travy. Pritom u vela ludi spustila take psychozy, ze sa liecia uz roky.
Netvrdim ze nie su fungujuci narkomani, ale u vela mladych hlavne kym sa vyvija mozog je to proste nezodpovedny risk lebo sa nevie ako telo a psychika zareaguje. Spoluziackin brat tak skocil z okna a zabil sa. Zrejme nechcel, ale ktovie co videl, mozno krasny most cez rieku, to sa uz nedozvieme. Bolest pre celu rodinu na desatrocia, mama sa utrapila az k rakovine a umrela.
Dalsia mlada zena tiez na okne sedela, tu zachranili. Vsak len trava, pohoda, potom sa pridali bludy a paranoje, skoncila v dispenzari psychiatra a berie troje lieky.
U dalsej spustila trava dedicnu psych.poruchu, ano mozno by ju dostala ale nemusela v dvadsiatke ale az po 50 ako jej babka a otec a mohla si usetrit pobyty u Pinnela kde curala mesiac pod seba co sa necitila.
A tak...proste za mna - radsej neskusat. A to hovorim aj o akychkolvek liekoch, alkohole atd. Nielen o drogach.

anonym_6d7297
29. júl 2025
@rebrambora

@babulkomale dakujem ti za oznacenie zavislak 🙃

Necakam ziadne potlapkanie po pleci, napisala som vlastny nazor a skusenost, nikoho do nicoho nenutim a ani na nikoho neutocim. A ukaz mi este tu 90% statistiku prosim.

Pozri ja niesom za nikoho vytlacenie zo spolocnosti. Ako som uz napisala, treba skusit pomoct, nie sa nechat stiahnut s clovekom a ak sa k tomu vrati, tak prerusit kontakt.
Ja uz som roky v zahranici a tu su liecebne na uplne inej urovni. Mozno preto mam aj ine skusenosti a videla som uuuplne ine vysledky.

Chilluj 🙃

@rebrambora dobrý deň, vedela by ste mi poradiť, ak máte skúsenosti.Velmi by ste mi pomohli Prosím Vás napíšte mi na email vivendy1@gmail.com. vopred Vám Ďakujem srdečne .

Strana
z2