Závraty a nevoľnosti pri užívaní antidepresív
Ahojte, chcem sa opytat ako dlho ste mali zaludocne problemy pri uzivami antidepresiv? Ja ich uzivam uz 6 tyzden a stale mi je zle od zaludka. Ak beriem lexaurin (pol tabletky rano) a trittico 25mg, tak je to miernejsie, ale vysadila som ich a po troch dnoch sa mi vratilo nechutenstvo, nutkanie na vracanie. Mali ste to niekto podobne?
čo si vysadila... je to napísané zmätočne.
@deti95060810 Vysadila som ten lexaurin a trittico - postupne som sa dnazila najprv lexaurin ale tie bolesti som nejak rozchodila a po par dnoch aj trittico - liek na spanie. Prve dva dni boli fajn a potom sa mi vratilo nechutenstvo az kym som si ich nenasadila naspat. Escitil beriem stale ale myslela som ze uz zabral a preto som vysadila ten lexaurin a trittico. Nechapem tomu lebo vsade ludia na forach pisu ze taketo nevolnosti trvaju tak 2 - 3 tyzdne od zaciatku uzivania escitilu. Ja ho beriem uz 6 tyzdnov a stale ich mam tak neviem co sa deje
asi máš nízke dávky... popr. treba zmeniť ad
jednoznačne riešiť s lekárom.
ešte počkaj 1-2 týždne , možno sa stav zlepší.
asi máš nízke dávky... popr. treba zmeniť ad
jednoznačne riešiť s lekárom.
ešte počkaj 1-2 týždne , možno sa stav zlepší.
@deti95060810 praveze som zacinala s 5mg, potom 10mg prve 2 tyzdne a mam 15mg aktualne uz 4 tyzdne ... max. davka je 20. Ja som v podstate brala escitil 10 rokov, nemala som ziadne problem, vysadila som ho na 4 mesiace ale uzkosti sa mi vratili tak sme ho s dr nasadili naspat pred tymi 6 tyzdnami...
asi treba zmenu liekov
Skrátka ti nesadli dobre, treba za lekárom a zmeniť liečbu.
Ahoj. Trittico mas na spanie vecer? uzivam ho aj ja, xkrat ma bolel zaludok.. No zistila som, ze vtedy boli, ked je zaludok prazdny.. Takze vzdy si zobni do dacoho, kym si das liek
Ahoj. Trittico mas na spanie vecer? uzivam ho aj ja, xkrat ma bolel zaludok.. No zistila som, ze vtedy boli, ked je zaludok prazdny.. Takze vzdy si zobni do dacoho, kym si das liek
@doublexgirl praveze ked uzivam trittico tak tie bolesti nie su a jem dobre
konzultuj s lekárom, on ti najlepšie poradí
Vysadit svojvolne antidepresiva je nebezpecně Vsetko konzultuj so svojim lekarom! Povedz mu o tazkostiach ktore mas a on uzna co je najlepsie.
Aha, takze truittico ti to nerobi? to je fajn. 😊 25mg uzivas? super, ja som na 2 celych tabletkach, cize 300mg a aj tak velakrat nespim 😢
Aha, takze truittico ti to nerobi? to je fajn. 😊 25mg uzivas? super, ja som na 2 celych tabletkach, cize 300mg a aj tak velakrat nespim 😢
@doublexgirl fiiha to je dost, ja beriem ako keby sestinku jednej tabletky a o 2 hodiny som mrtva 😁 ako dlho uz ich beriete? Mozno zmenit alebo doplnit iny liek?
@doublexgirl prepac ze vykam, akosi automaticky to zo mna vyslo 😁
Uz niekolko rokov.. Nechcu mi ich menit, ani pridavat.. Lebo su celkom silne
@doublexgirl a to fungujes len an triticu? a mas problem spat? ci mas aj depresie?
@doublexgirl a to fungujes len an triticu? a mas problem spat? ci mas aj depresie?
@balerina2025 aj na escitile uz 6 tyzdnov a zacinam byt relativne ok
@balerina2025 Ano.. Na spanie trittico.. No aj s nim to ide obcas tazko.. A na depresie mam teraz dulseviu..

čo si vysadila... je to napísané zmätočne.