Závraty počas celého dňa
Ahojte ,už dlhšiu dobu mám závraty počas celého dna ,a bolesť hlavy raz na jednej strane hlavy raz na druhej ,potom vzadu a tak to prechádza po celej hlave,dnes som sa odhodlala že idem k obvodnému ,ten mi porobila všetky možné odbery,výsledky si všetky ok ,,,,,šla som na ORL či niečo nebude s uchom,tam tiež je všetko ok,zajtra som objednaná na CT hlavy ...ale ja sa strašné bojím že mi tam nie o nájdu a pod ,nádor,strašné stresujem.......treba sa báť či všetko bude ok?
Podľa mňa máte zablokovanú krčnú chrbticu.
cysty na mozgu má kde kto - len o tom nevie...😉
Ja to tipujem na tetaniu alebo problemy s krcnoi chrbticou. Mala som to iste, dokonca som pre to lezala v nemocke, tiez CT plus Magneticka. Vyslo z toho tetania a ta krcna. A pri tetanii vobec nemusis mat krce. Kazdy clovek to ma inak. Este sa spytam...zelezo mas uplne v norme? Ja som tento stav mala zhorseny po druhom porode, aj pred nim, zistili mi brutalne malo zeleza. Dokonca mi davali krv. Urcite dopln silne magnézium hned, zelezo plus draslik, banany mi kazali. Upravilo sa to.
nestresuj s najvacsou pravdepodobnostou ti nic vazne nebude, je to len preventivne. ja som mala taketo zavrate pred par mesiacmi msrofovala som 3tyzdne lebo ani na wc som nevladala ist len stvornozky tuez mu robili rovnake vysetrenia, zaver timpano (ak si dobre pamatam nazov) t.j. problem s rovnovahou obcas sa mi to vrati mam na to lieky na nevolnost. drzim palceky
s velkou pravdepodobnostou krcna chrbtica....objednajte sa na rehabilitacie
@veverickav všetky odbery mám super
@veverickav magnézium užívam ,Magnerot 1tbl ráno a jedna vecer
@lajka65 zial magnerot je slabe :-/
@veverickav a čo mám brat
@kristin00 ale ja mám aj bolesť hlavy ,neviem či je to migrenozny stav pred menštruáciou ,lebo o 8 dní mám dostať menzes.ale pred pôrodmi som také stavy nikdy nemala.dala som si flector pred hodinou a pol a hlavu stále cítim ,akoby tlak v hlave,a pomer.si tlak a mám ho normálny
@lajka65 ahoj ja som s týmto ležala pred Vianocami na neurológii, začalo to z ničoho nič ráno som sa zobudila totálne závrate, vracala som odpadavala, brala ma sanitka, nasadili mi infúzie, pochodila som vyšetrenia, rtg krčnej, CT hlavy, sono krku, rôzne vyšetrenia ci nemám poruchu rovnováhy v tom uchu, nakoniec to bude asi z krčnej chrbtice, užívam betahistin.
Keď so prišla domov z nemocky cítila som sa super ako nabitá energiou, asi všetky tie infúzie , čo do mňa dali.....
No momentálne ,všetka energia je fuč, zase mam závrate ale také slabšie, no dá sa to vydržať.... uvidím čo mi povie moja neurologička, lebo ja riešim aj iné veci h nej
@lajka65 môže to byť tetania a vôbec nemusíš mať kŕče, ja mávam závraty, bolesti hlavy, ktoré neskôr prechádzajú do migrén, úzkostné stavy, búšenie srdca a výpadky pamäte a mala som robené CT hlavy a našli tam len malé cysty, ktoré tam vôbec nevadia, všetky vyšetrenia ok len tá tetania bola potvrdená už 3x

@lajka65 netreba sa báť, stresom všetko len zhoršuješ, samozrejme, že je prirodzené sa troška báť a niekedy to nevieme ovplyvniť, ale to nič nemení na tom, že to telu len pridáva starosti navyše a snaží sa zvládať ešte aj ten stres 🙂