icon

Závraty počas celého dňa

lajka65
30. dec 2021

Ahojte ,už dlhšiu dobu mám závraty počas celého dna ,a bolesť hlavy raz na jednej strane hlavy raz na druhej ,potom vzadu a tak to prechádza po celej hlave,dnes som sa odhodlala že idem k obvodnému ,ten mi porobila všetky možné odbery,výsledky si všetky ok ,,,,,šla som na ORL či niečo nebude s uchom,tam tiež je všetko ok,zajtra som objednaná na CT hlavy ...ale ja sa strašné bojím že mi tam nie o nájdu a pod ,nádor,strašné stresujem.......treba sa báť či všetko bude ok?

Strana
z2
masandra
30. dec 2021

@lajka65 netreba sa báť, stresom všetko len zhoršuješ, samozrejme, že je prirodzené sa troška báť a niekedy to nevieme ovplyvniť, ale to nič nemení na tom, že to telu len pridáva starosti navyše a snaží sa zvládať ešte aj ten stres 🙂

misickaa4
30. dec 2021

@lajka65 ako dlho ti to trva a po com to zacalo?

olinaaaa
30. dec 2021

@misickaa4
@lajka65 neboj klud..aj ja to mam

lajka65
autor
30. dec 2021

@misickaa4 keď som prestala dojčiť cca mesiac a pol

dmk_1
30. dec 2021

@lajka65 ja som mala pred tehotenstvom tetaniu. Pocas tehotenstva sa utlmila, po porode tiez nic, ale uz ked prestavam dojcit, tak sa mi vracaju zavrate a bolesti hlavy
Skus si dat magnezium,ci nepomoze troska.

emine215
30. dec 2021

@lajka65 ahoj aj ja to mam...mam za sebou vysetrenie ORL a aj CT hlavy a aj neurologicke vysetrenie...nikto nevie z coho to je...beriem lieky cavinton a betahistin...

lajka65
autor
30. dec 2021

@dmk_1 užívam magnezko ráno večer,neurologická má tiež podozrenie na tetaniu ,ale ja nemám kŕče ani nič ,môže to byť aj migréna takého charakteru ,že ťa bolesť je taká Tupá ,neviem na to vyšetrenie na tetaniu mám ísť až o 20 dní ,nemali voľnejší termin

lajka65
autor
30. dec 2021

@emine215 a pomáha ti to?

denda007
30. dec 2021

Podľa mňa máte zablokovanú krčnú chrbticu.

deti95060810
30. dec 2021

cysty na mozgu má kde kto - len o tom nevie...😉

lajka65
autor
30. dec 2021

@denda007 aj to je ďalšia možnosť že krčna,sem tam má pobolieva ale nie až tak veľmi

veverickav
30. dec 2021

Ja to tipujem na tetaniu alebo problemy s krcnoi chrbticou. Mala som to iste, dokonca som pre to lezala v nemocke, tiez CT plus Magneticka. Vyslo z toho tetania a ta krcna. A pri tetanii vobec nemusis mat krce. Kazdy clovek to ma inak. Este sa spytam...zelezo mas uplne v norme? Ja som tento stav mala zhorseny po druhom porode, aj pred nim, zistili mi brutalne malo zeleza. Dokonca mi davali krv. Urcite dopln silne magnézium hned, zelezo plus draslik, banany mi kazali. Upravilo sa to.

mony232
Autor odpoveď zmazal
kacena4
30. dec 2021

nestresuj s najvacsou pravdepodobnostou ti nic vazne nebude, je to len preventivne. ja som mala taketo zavrate pred par mesiacmi msrofovala som 3tyzdne lebo ani na wc som nevladala ist len stvornozky tuez mu robili rovnake vysetrenia, zaver timpano (ak si dobre pamatam nazov) t.j. problem s rovnovahou obcas sa mi to vrati mam na to lieky na nevolnost. drzim palceky

nikpa
30. dec 2021

@lajka65 ja som toto mala po pôrode a vyšli z toho nízke hodnoty železa. Hovoríš, že krv ti brali tak asi tvoj prípad to nebude... Ale chcem ti tým povedať, že to nemusí byť nič vážne 😉

emine215
30. dec 2021

@lajka65 ani nie 🙈 niekedy je to lepsie inokedy horsie...kazde dva tyzdne chodim na ORL...a nic z toho

michaelam2
30. dec 2021

s velkou pravdepodobnostou krcna chrbtica....objednajte sa na rehabilitacie

lajka65
autor
30. dec 2021

@veverickav všetky odbery mám super

lajka65
autor
30. dec 2021

@veverickav magnézium užívam ,Magnerot 1tbl ráno a jedna vecer

veverickav
30. dec 2021

@lajka65 zial magnerot je slabe :-/

lajka65
autor
30. dec 2021

@veverickav a čo mám brat

lajka65
autor
30. dec 2021

@lajka65 magnosolv si mám dať predpísať?

kristin00
30. dec 2021

@lajka65 ahoj, ja mávam tiež často závraty. U mna to je uzkost. Taktiež som bola na CT a MR hlavy, všetko bolo v poriadku zbytočne som stresovala. Hlavne kľud, všetko bude ok 😊

lajka65
autor
30. dec 2021

@kristin00 ale ja mám aj bolesť hlavy ,neviem či je to migrenozny stav pred menštruáciou ,lebo o 8 dní mám dostať menzes.ale pred pôrodmi som také stavy nikdy nemala.dala som si flector pred hodinou a pol a hlavu stále cítim ,akoby tlak v hlave,a pomer.si tlak a mám ho normálny

kristin00
30. dec 2021

@lajka65 tiez mávam občas tlaky v hlave. Ja to mám všetko psychické takze príznaky u mna sú naozaj rôznorodé. Keď ma boli, to je ten lepší prípad 🙃

davido
31. dec 2021

@lajka65 ahoj ja som s týmto ležala pred Vianocami na neurológii, začalo to z ničoho nič ráno som sa zobudila totálne závrate, vracala som odpadavala, brala ma sanitka, nasadili mi infúzie, pochodila som vyšetrenia, rtg krčnej, CT hlavy, sono krku, rôzne vyšetrenia ci nemám poruchu rovnováhy v tom uchu, nakoniec to bude asi z krčnej chrbtice, užívam betahistin.
Keď so prišla domov z nemocky cítila som sa super ako nabitá energiou, asi všetky tie infúzie , čo do mňa dali.....
No momentálne ,všetka energia je fuč, zase mam závrate ale také slabšie, no dá sa to vydržať.... uvidím čo mi povie moja neurologička, lebo ja riešim aj iné veci h nej

bubik6x
31. dec 2021

@lajka65 môže to byť tetania a vôbec nemusíš mať kŕče, ja mávam závraty, bolesti hlavy, ktoré neskôr prechádzajú do migrén, úzkostné stavy, búšenie srdca a výpadky pamäte a mala som robené CT hlavy a našli tam len malé cysty, ktoré tam vôbec nevadia, všetky vyšetrenia ok len tá tetania bola potvrdená už 3x

ema22270
31. dec 2021

@lajka65 môže to byť aj z chrbtice, ak máš niečo zaseknuté pomôže určite - ak ti nič nezistia na vyšetreniach, keď ti napravia chrbticu.

olinaaaa
6. jan 2022

@lajka65 ahoj.ako si dopadla

luccija
6. jan 2022

@lajka65 to budeš mať z chrbtice stiahnuté svaly, platničky...robili Ti aj sono ciev vedúcich do mozgu?Treba uvoľňovanie cviky na krčnú chrbticu a celkovo fyzioterapeuta a cvičiť a masáže...alebo aj stresom magnosolv si daj predpísať

Strana
z2