icon

Závraty spôsobené krčnou chrbticou: Skúsenosti a rady

martaamirko
13. jan 2025

Ahojte prosim vas chcela by som sa informovat co ste brali ak prisiel zavrat z chrbtice mam blokovanu krcnu nakolko som chodila na rehabky no po tich makkych technikach a cviceniach mi bolo strasne zle tlak vyssi pulz fuj tak mi to zakazali beriem draslik lebo ho mam nizsi a klasika magnezium niekedy mi mi pride hned zle pri pohybe mate taku skusenost alebo ako to u vas prebiehalo

misslilac13
13. jan 2025

@martaamirko viem o com píšeš, ja mam prasknuté 2 platničky po rehab. Som nemohla ani chodiť..najviac mi pomohli injekcie, ataralgin a vankúš na predpis. Mala som také stavy, že som nevidela a nebola schopná rozpravat

martaamirko
autor
13. jan 2025

@misslilac13 a po ataralgine si nemala neziaduce ucinky alebo kazali mi guajacuran ale ja sa bojim aby mi nerobili zle alebo vitaminy nieco take si nebrala ?

misslilac13
13. jan 2025

@martaamirko nie, žiadne vedľajšie účinky akurát že keď užívaš gujcuran neber ataralgin lebo jedno druhé neguje

misslilac13
13. jan 2025

A magnézium užívam

martaamirko
autor
13. jan 2025

@misslilac13 guajacuran si brala?

misslilac13
13. jan 2025

@martaamirko neskúšala som, lebo sa nemá užívať s magneziom. Ale zas ja toho magnézia moc nemôžem, lebo znižuje tlak a beztak ho mam nízky

martaamirko
autor
13. jan 2025

@misslilac13 ja takisto mam nizky tak preto sa bojim

martaamirko
autor
13. jan 2025

@martaamirko a mast si dajaku neskusala

misslilac13
13. jan 2025

@martaamirko áno najviac zo všetkých možných drahých mi pomohol pamenol od Alpy za 1.50 eura