Zažíva väčšina ľudí traumy u zubára?
čautee v poslednej dobe tu je mega veľa ludi co sa boja zubarov a miesto riesenia problemov v ambulacii kde su na to fundovaní ludia to riesia s mamickami na MK. Preto ma zaujima, ze ci fakt 90% populacie zazilo nejake traumy u zubara, ked ano tak ake? Ja som zazila lepsie,horsie sedenia v kresle ale nic take preco by som nesla znova, myslim ze bolest nejakeho zapalu doma musi byt 100x horsia ako 30min v kresle ci? Dajte nejake nazory zaujima ma to 🙂
Skolski zubári sú samostatna kapitola.
Ale keď som mala 20 zlomil sa mi zub a niekto mi doporučil špičku zubára , starší ale kapacita. Bol to čistý psychopat, narušený človek, ktorý mi trhal zub za ziva, mal asi sto rokov, nemal sestričku a zhrnul to ze som psychicky chorá, keď ma to trhanie boli a mam si nájsť psychiatra. A ak chcem sestru v ordinácii mam si ju zaplatit😄 teraz by som ho skopala do guli , ale vtedy mi spravil takú traumu , že som k zubárovi potom par rokov nešla. A aj doordinoval, ked sposobil nejaky pruser panovi po infarkte.
Až kým ma nevzala mamina zubarka zlata kľudná žena som mala traumu zo zubarov , odvtedy to beriem v pohode . Vďaka Bohu za súkromné špičkové kliniky aj keď to stojí veľa peňazí
Ja som mala strach po výmene zubarky bolo všetko ok. Lenže zubárka išla do dôchodku. Situácia sa zmenila a kôli deťom nestíham dochádzať tam kde bola moja zubárka mala som ďalšiu ozaj super fajn cena ale sestrička na hovno nedalo sa s ňou dohodnúť na termínoch nič. Teraz mám chlapa zubára. Trhal mi zub musím ešte k nemu ísť no mám ozaj strach keď si spomeniem na trhanie. Dal mi aj injekciu ale keďže som mala hnis pri koreni moc to nezabralo. Vytiahol zub a je to ok. Teraz sa odhodlavam na plombu a vytiahnutie koreňa po zube ktorý mi zlomil syn keď mal amok .
Ja som zazila pri trhani zubu. Zubarka nevladala vytrhnut zub,pot sa z nej lial,omdlievala od vycerpania a ja v soku,kde ja pojdem s takym napolovicu vytrhnutym zubom. Este sa jej aj zlomil,to uz som ja omdlievala. Mam dlhe korene a kadejako poskrucane.... No aj napriektomu som nezanevrela na zubarov. Chodim pravidelne a uz mam dobreho zubara,takze si tam chodim oddychnut. Jedine pri plateni ma mrakoty obchadzaju.

Čistenie kanálikov bez umrtvenia ...myslela som že tam umriem ,nečakala som že ako 30 rocna ešte budem plakať u zubára 😁