icon

Zaznamenali ste vedľajšie účinky očkovania proti Covidu?

23. sep 2024

Ahojte baby, tie ktoré ste sa dali očkovať proti Covidu pred niekoľkými rokmi, zaznamenali ste takto s odstupom času nejaké vedlajsie účinky?

Strana
z4
aceris
23. sep 2024

Muza bolia uzliny v podpazusi od ockovania. Pri kazdom jednom naznaku choroby mu to lezie na tie uzliny, ze aj ruku dvihnut je bolave...ja som sa nedala skrz autoimunitu....

ada85
23. sep 2024

Ja so sa dala zaočkovať 3x pfizerom po prekonaní covidu. Nepociťovala a ani nepociťujem žiadne NO

cacianka
23. sep 2024

@jana_eyre_2 aj rakovina - najviac je výskyt v oblastiach, kde sa vo veľkom konzumujú údené výrobky,. ale odrazu sa umiera na očkovanie, akoby sa pred kovidom neumieralo.
ale čím viac sa rozmáha inetrnetizácia, medializácia, tým viac vieme o každom prde , o každom úmrtí. poznáš to : predtým vedeli že Fero je debil iba u vás doma, v dedine, teraz o tom vie 5 miliónov ľudí....
Predtým sme vedeli o havárii iba ked sa stala v blízkom okolí, teraz vieš o každej z celej republiky

gab
23. sep 2024

@cacianka nielen nevhodne potraviny, a nezabudajme, ze pred par rokmi tu buchol Cernobyl, nasledky si budeme niest este dlllllho. A na to sa zabuda. + strava + stres + vysedavanie pred mobilom + telkou + malo pohybu + ani vzduch a voda nie su take ciste+ mladez vo velkom pije energeticke napoje a coly a pod.
Tak ono vo vseobecnosti je lahsie zvalit vinu na ockovanie, je to schodnejsie, ako si uznat aj ine priciny, za ktore si môzeme aj sami. Uprimne, s rukou na srdci, kolki ludia s*ru na svoje zdravie a len ked je najhorsie, tak zachrante ma!

cacianka
23. sep 2024

@gab vidíš, na černobyľ sa pozabudlo... moja generácia a o kus mladšia ako moja, aj staršia má určite následky, lebo nás v tom čase riadne oyebali ...

ahhola
23. sep 2024

@sss777 nepochopila si to spravne, on toho pacosa vypiplal hrobarovi z lopaty a dr. povazoval vakcinaciu pre neho za zivot ohruzujucu a izolaciu za dostatocnu prevenciu.

Mm., v AT uz mali obyvatelstvo na lopate, ze vakcinacia bude bez debaty plosna a povinna. Experiment s AT ako s testovanim na SK. A potom prisiel datum 24.2.a c19 zmizol z narkozy, hnojky a hlavne nam zo zivota. 😨Este v marci tam natriasali mladu matku, covidveriacu, ktora isla fajzerovat deti...
Nuz, aj 22.11.1989 vstupovali socikveriaci do KSC. 😅

alenka58
23. sep 2024

štúdia z roku 2023 - Autori štúdie zistili, že v rokoch 1990 až 2019 došlo k 79-percentému nárastu počtu nových prípadov rakoviny u osôb mladších ako 50 rokov.

cacianka
23. sep 2024

@alenka58 študenti školy života tvrdia, že rakovina vyskočila vďaka očkovaniu, čo tam po nejakej štúdii, pche ....
😇

danica2711
23. sep 2024

@ahhola čo je to "fajzer" a ešte lepšie "fajzerovať"? Predpokladám, že pre prostoduchejších Pfizer. Z toho, ako to stále omieľaš, to vyzerá, že len Pfizer má škodlivé vedľajšie účinky, ostatné vakcíny sú OK... Odporúčam ti nečítať toľko konšpiračných webov, má to evidentné vedľajšie účinky

gab
23. sep 2024

@cacianka urcite a velke. A k tomu staci najst rozhovor aj s poprednym zenskym lekarom, ze na preventivne gynekologicke prehliadky chodi 20% zien, kolko muzov nechodi na preventivky kvôli prostate som uz radsej ani nehladala. Takze tolko k tej rakovine.

sss777
23. sep 2024

@ahhola
Čo ti ja viem, ja som tých pacientov vypiplala tiež dosť, ale napriek tomu sa k nim nesprávam ako k dobytku.
Veď ale keď toto zaobchádzanie pacientom vyhovuje, tak to je asi v poriadku.
Neviem, mne ako lekárke v AT covid nezmizol zo života, aj teraz máme pacientov na ventilácii. A majú teda aj pod 50.
Prvé 2 roky boli pre mňa ako pre lekárku strašné, držala som za ruku mnohých umierajúcich, v poslednej medializovanej fáze to boli v drvivej väčšine neočkovaní.
Teraz si hovorím, že človek nemôže zachrániť všetkých. Celá moja rodina je očkovaná, nikto covid nemal. Zvyšok sveta je sám zodpovedný za vlastné rozhodnutia, ja môžem len odporúčať.

dobryden
24. sep 2024

@sss777 no nastastie covid uz je za nami a dilema ockovania nepodstatná.Ja som stastna ze som sa ockovat zbytocne nedala,kedze za cele obdobie sme covid naozaj nemali,a to sme sa očkovali kazde nachladnutie.Naozaj som rada ze som sa tomu tlaku vyhla aj vdaka tomu ze prve 2 roky som bola nastastie na RD.Ono ockovat sa mohli a mali rizikoví.Ja co som citala aj sa zaujímam ze zasa pri autoimunitnych ochoreniach je ockovanie riziko.V 30% moze spôsobiť bud prebudenie ochorenia alebo zhorsit uz ochorenie.A jeden pripad poznam co po ockovani uňho prepuklo autoimunitne ochorenie a mlady clovek zrazu na invalidnom,pribratý s liekov a unaveny,ma to aj potvrdene od lekara.

sss777
24. sep 2024

@dobryden
Aj rizikovosť je relatívna. Ja som sa nemohla skryť doma na RD, takže aj keď nemám žiadne rizikové faktory, očkovať som sa dala, keďže som chcela chrániť okolie a podarilo sa.
Podľa mňa covid za nami nie je, minimálne v nemocniciach je stále prítomný, ale chápem, že ako laik máš ten pocit.

dobryden
24. sep 2024

@sss777 Je,ale v takej forme asi ako chripka,cize kto sa chce zaockovat moze sa dat dobrovolne ,nie pod nátlakom.To uz je nastastie za nami.

sss777
24. sep 2024

@dobryden
Aj toto vidíme inak - pred 2 týždňami mi na oddelení zomrel 37-ročný otec troch detí na covid. Nemal žiadne iné ochorenia, ani obezitu, ani nič podobné.
Len áno, už to nie sú tisíce ľudí, tento konkrétny bol dôležitý len pre jeho rodinu.

snowflakenel
24. sep 2024

@sss777 ano, ja tiez. Dala som sa zaockovat len koli chorej mame,,aby sme ju mohli navstevovat a.opatrit. inak ona ma vazne autoimunitne ochorenie,,ktore zasahuje pohyvovy aparat, plica,,pecen a lekari jej vyslovene ockovanie odporucili. Covid prekonala len s lahkym soplikom.
A ano,,covid tu stale je,,minule sa.o tom bavili lekari na chodbe v nemocke.....

dobryden
24. sep 2024

@sss777 A nam zasa zomrel pacien na zapal pluc,covid nemal.Ty povies to ja poviem zasa ze mi tu zijeme v mieste s 50 dolamami a za cele obdobie covidu nebil ziaden tazky pripad,len sopel,kývanie a podobne.Nemal ziadne diagnozy?No mozno len nezistené lebo u nas sa tazko zisťujú diagnozy.Ja napriklad som mala pacientku ktora sla k obvodnej kvoli bolesti nohy,ta jej dala infuzie s novalginiˇ a magneziom.Po tyzdni skončil s trojnožku a odviezla ju rzp.To mas takto ked sa pacient chodi aj sťažovať ,ze nieco ma najskor dostane nieco od bolesti a je pokoj.Zdravy muz len tak nepodľahnem obyčajnému respiračným ochoreniu a tato varianta uz je slaba.Mozno tak zo zaciatku to bolo ine a naozaj umierali mladi ludia.
mne napriklad neurologicka neradila sa zaockovat?ona totižto tvrdi ze po ockovani na covid ma viacej pacientov s mogrenami a bolesťami hlavy.Tak povie to lekar a ty ako lekar tvrdis zasa ine.

heln
24. sep 2024

ja nemam nasledky po ockovani o ktorych by som vedela, jedine o com viem je, ze mi pediatricka vravela, ze po ockovani jej prislo viacero deti u ktorych sa zistila kardiomyopatia.
a tie rychle rakoviny? preco by za to mohlo jedine ockovanie? chlastame prvu ligu, odmietnut alkohol je spolocensky prehresok, ale poculi ste o tom ze alkohol je karcinogenny? plasty pri nahriati vylucuju skodliviny, ale aj tak si zohrievame v mikrovlnke a pijeme kapslove kavy, mikroplasty, niekde v cechach odoberali zenam plodovu vodu a zistovali pritomnost mikroplastov, 9 z 10 zien malo v plodovej vode mikroplasty. shein, temu, alirxpres, cinske obchody uz boli viac krat na pretrase ked sa zistilo nadlimitne mnozstvo skodlivin, ale aj tak vsetci objednavame oblecenie a pecieme muffiny v silikonovych formach. vcera som guglila svetre, a docitala som sa pri polyestere, ze je dokazane, ze sposobuje muzsku neplodnost.... a mozem pisat kopec dalsich veci az do vecera, ale zbytocne, lebo za vsetko moze ockovanie.

autor
24. sep 2024

@heln postrehla som tu kauzu s tým, že veci zo SHEINu, temu a týchto čínskych stránok tzv fast fashion, že sú karcinogénne. Ja som hneď vyhodila všetky veci ktoré odtiaľ mám. Nehovorim že v iných veciach z iných obchodov nie sú ale pri tomto bolo dokázané že môžu spôsobovať rakovinu

snowflakenel
24. sep 2024

@heln presne tak. Prasky na pranie, avivaze- z maloktorych sa nevyhazdem....

snowflakenel
24. sep 2024

Dostala som kvalitne Z..o leginy. Mala som ich raz, do rana cele nohy obsypane......citola som sa v nicj vyborne, no bohvie, cim su napustane......myslim to farbivo v nich...jedni cierne a jedny bordove...

autor
24. sep 2024

@snowflakenel ja som mala tiež legíny zo SHEIN a keď som ich prala celá voda bola od tej farby z nich. Ani som ich nedoprala a šli rovno do kosa. Nikdy viac nekupim z tých stránok nič

snowflakenel
24. sep 2024

No ja zajo

joannita
24. sep 2024

Ja mam leginy z Nebbia, dost drahe leginy, cca od 60 do 80eur a tie farbia tak, ze voda je doslova cierna. A to aj po opakovanom prani. Mam ich asi 7 ks od nich a vsetky takto farbia.
Zabudni ze len shein a podobne znacky 🙂
Vsetko co kupis je cina, bangladez, india, lacna pracovna sila, karcinogenne latky. Dokonca aj to kde je napisane made in italy sa vyraba v cine.

sss777
24. sep 2024

@dobryden
Prepáč, úplne nerozumiem tomu, čo píšeš, možno ti nejako zblbla klávesnica. Ako hovorím, mne je jedno, čo ostatní, pre mňa je dôležité, že je zaočkovaná moja rodina, ty rob, čo uznáš za vhodné.
Neviem ako sa zisťujú choroby na Slovensku, ale snáď sa zhodneme, že v Rakúsku, kde pracujem ja, je zdravotníctvo na podstatne vyššej úrovni.
Viac nie je o čom diskutovať, ja nemám potrebu nikoho o ničom presviedčať, verte tomu, čomu chcete, ja zostanem pri vede.
Pekný deň prajem.

katka700
24. sep 2024

Keď 2 roky po vakcíne začneš mat zdravotné problémy nie je šanca dokázať že je to z očkovania.

dobryden
24. sep 2024

@sss777 Snad ako lekarka uznáš ze aj vakcina covid obnasa so sebou rizika ako vsetky ine vakciny.Ak by tak nebolo ,tak hadam by astru zenecu nezrušili na sk a modernu nezakázala v NL a Izraeli lebo moderna sposobovala zapal srdcového svalu.Zdroje si mozes sama dohldat na nete,plus vyssie som uviedla clanok kde v DE preverujú tazke nu po vakcine na c19.Pravda bude uprostred.Len sa cudujem lekárom ked pacientov s nez účinkami po vakcine vzdy vysmejú.Aj zeby pekny den,v AT som robila a ako kde boli lekari.Myslim si ze su na tom lepsie akurat tak s vybavením nemocníc.

viole
24. sep 2024

@tanyan hm...spomedzi mojích kamošiek som jediná očkovaná a mám rovnako cysty ako moje neočkované kamarátky 🤌🤦‍♀️ Cysty mali ženy odjakživa, majú a aj budú mať. Vieš o tom, že sa prirodzene tvoria aj tebe každý mesiac, aj pani "sestričke u gynekológa, ktorá to dáva do súvislosti"? Tieto kraviny, čo niektorí ľudia dokážu vypustiť, sú strašné........."Je to z očkovania", je iba zámienka a výhovorka na to, ako sme sa správali k vlastnému telu dlhé dlhé roky, aké blbosti jedávame, akú vodu pijeme, akými chemikáliami sa obklopujeme, aké kilá sajrajtov na seba dávame v podobe parfémov, make upov a neviem čoho. Plus nevyležané ochorenia, alkohol vo veľkom, obrovské množstvo stresu.....ale áno, očkovanie môže za to, že sme spravili zo svojích tiel odpadkový kôš

lenka123456789123
14. okt 2024

Nehnevajte sa na mňa to rozumie aj idiot, že covid sa zmutuje behom mesiaca na ďalšiu mutáciu a stará vakcína je na to už neúčinná. Prečo počas chrípky uzatvárajú nemocnice návštevy?? Je ,na chrípku vakcína ale hovno platná keď je x variantov. Ale ,že to ešte nepochopili ste za tie dva roky je smutné.

kiwi3
14. okt 2024

ja som tolkokrat ockovana, ze uz to ani neratam (kazdy polrok okrem toho, ked som mala kovid) a zdravotne problemy akosi nedorazili. zvalovat zdravotne problemy na ockovanie - to je ekvivalent k zvalovaniu zivotnych problemov na zapad a lgbti+. len hlavne neprestat chlastat, fajcit, jest bravcove koleno alebo zrazu pohnut prstom, ci nebodaj rozmyslat nad tym, ako zlepsit svoju zivotnu alebo psychicku situaciu... za vsetko moze niekto iny, vlastna zodpovednost ziadna.

Strana
z4