Zdvíhanie deti po cisárskom reze
Ahojte baby tie ktoré ste po cisárskom stalo sa vám že ste zabudli a zdvihli ste vaše bábätko ako ste prišli s pôrodnice malý má 13kg a trochu ma začala bolieť jazva a mám pocit že trošku aj opuchla nemohlo sa mi tam nič roztrhnúť už som 8 deň po pôrode
Ono to este bude dlho takto boliet ked nieco dvihnes, treba si davat pozor.
@lula1112 ahoj 🙂 podľa toho čo viem ja by si nemala dvíhať do 10kg nič alebo na čo nie je tvoje telo pravidelne zvyknuté. Ak vidíš alebo cítiš zmenu tak zavolaj svojmu lekárovi a informuj sa 🙂 hlavne sa neplas a dávaj si pozor. Mne sa stalo po pôrode že slm si už v nemocnici vytiahla stehy z vrchu a teda čreva mi vďaka bohu nevypadli 😅 a to než som zistila čo to je asi 3h. Mala dieťa non stop na rukách a ešte som sa aj zahynala (a to malý mal 4800) takže hlavne pokoj a zajtra volaj ak by sa to zhoršilo choďte na pohotovosť ☺️
Ja tiez po prixhode som.dvihla syna 13 kg.bola som 4 dni po porode ..nic sa nestalo.pokial.nezacnes teplotovat alebo nejaka prudka bolest tak.neriesila.by som.jazva bude bolet este..
Áno bude to bolieť dosť dlho ... dávaj si pozor nič nedvíhaľt aspoň to sestonedelie , okrem babenka nerieš iné a potom postupne , alebo ako sa budeš cítiť
Skús si staršieho keď chceš objať, chytiť - sadnúť a tak dať na kolena
Ďakujem vám baby už to je lepšie už to tak nebolo asi som si to pretazila snáď to bude v pohode

@lula1112 myslím, že môže sa ti tam roztrhnúť. Jednej babe vypadli čreva takto, keď sa len v sprche zohla po cisárskom a ešte sa aj s tými črevami odfotila (kľudne si vygoogli tu fotku) nechápem, ako ta napadlo dvíhať 13 kg 🙂 to fakt nerob, nechcem stresovať ale ja by som určite volala doktorke alebo neviem, rýchlo hľadala lekára a opýtala sa ho