Zelená stolica a žalúdočné kŕče
Ahojte
Včera som mala na obed segedínsky guláš chutil normálne... Nie hned ale neskor som bola na zachode ako to napísať slušne 🤔 no nebolo to normálne. Pobolival ma žalúdok a občas som mala take slabe navalove kŕče ale iba občas. Rano som vstala a kŕče neodzneli zas som ich citila .. celý deň ma pobolieva žalúdok občas slabý kŕč a stolica je riedka a tmavozelena este som taku nikdy nemala 🤔 nič ine ako vracanie teplota mi nieje...
Viem ze tu niesme odborníci a lekari, ale možno ma niekto skúsenosť moze to byť z jedla?
Ďakujem
@anonym_autor ten gulas ti asi neurobil dobre a musi ist z tela von, tabletkami tomu vies pomoct
Tmavozelena stolica, ako špenát, je pri salmoneloze
@anna777115 ano ale mne nič iné nieje. Pri salmonele by som tu uz vracala ako gejzir viem lebo svokra mala a vyzerala hrozne...
@anonym_autor ten gulas ti asi neurobil dobre a musi ist z tela von, tabletkami tomu vies pomoct
@sweet20 tak dala som si cierne uhlie kojim dcéru a do kopy nvm co mozem
@anna777115 ano ale mne nič iné nieje. Pri salmonele by som tu uz vracala ako gejzir viem lebo svokra mala a vyzerala hrozne...
@anonym_autor Ja, som mala salmonelozu a mala som len horúčku, kŕče, také škrkanie v bruchu a zelené hnačky. Vôbec som nezvracala. To záleží, koľko tých salmonel baktérií si prijala, taký silný je, ak priebeh.
@anna777115 vôbec nemusí byť iba pri nej, moji mali takú aj pri adenoviruse a dokonca týždeň
@anonym_autor Ja, som mala salmonelozu a mala som len horúčku, kŕče, také škrkanie v bruchu a zelené hnačky. Vôbec som nezvracala. To záleží, koľko tých salmonel baktérií si prijala, taký silný je, ak priebeh.
@anna777115 aha no tak to si ma nepotesila 😁 len dufam ze to nebude moj pripad 😔 uz nic mi iné nechýba... Ale inak sok vazne okej ja nemam hnacky len ked idem na wc tak to nieje v poriadku... Nemam to take ze musim rychlo utekat
To sú také kŕče a na wc-ku to doslova vystrely, ako mletý špenát
@anna777115 vôbec nemusí byť iba pri nej, moji mali takú aj pri adenoviruse a dokonca týždeň
@nikha2809 Ja, som dala, ako možnosť, lebo mám osobnú skúsenosť. Vôbec, nepopieram že to nemôže byť aj niečo iné.

@anonym_autor mne sa to niekedy stavalo ked som zjedla nieco take ako gulas , rezne a pod. Daj si nieco na travenie napr biopron a o dva dni by to malo byt ok