icon

Zhoršená panická porucha a úzkosť

maggie1192019
29. júl 2023

Ahojte ako bojujete zo zlými myšlienkami zomrel mi dedo od vtedy sa stavy zhoršili bojím sa o priateľa dcerku priateľ má zvýšený tlak ale len trochu lekárka povedala že sa stým nemám stresovať že to má mierne zvýšené možno to má aj zo mňa lebo stále doňho hucim zmerajú si tlak už je zo mňa na nervy ako sa toho mám zbaviť aj tých zlých myšlienok

marianarem
29. júl 2023

@maggie1192019 Neanaz sa ich za kazdu cenu zbavit. Zaregistruj ich, povedz si, ze chapes, preco su tam. Zomrel ti dedo, si z toho vykolajena a bojis sa o dalsich blizkych, je to pochopitelne Nechaj to, nech to tam je, ono sa to aj tak neda nejako logicky vyvratit. Ale co mozes urobit, je nekonat podla tych myslienok. Nenahanaj priatela do merania tlaku, proste sa opanuj a radaej skus vymysliet nejaku prijemnu spolocnu aktivitu, nech sa ti vnutro naplni aj niecim inym nez len strachom. Celkovo treba vyhladavat cinnosti, ktore ta bavia a robia ti radost alebo aspon dokazu okupovat tvoje myslienky. Chce to silu vole a hoci aj nasilu sa do toho dokopat, ale ked zacnes, bude to lepsie. A da sa to. Nech sa deje cokolvek, stale si ty panou svojho konania, to si treba uvedomit. Pocity su pocity, myslienky tiez clovek velmi neovplyvni, ale konanie mas pod palcom ty. Cez konanie sa da akoby zautocit z druhej strany a pustit dnu popri tych myslienkach aj nieco pozitivne Tie zle myslienky sa v tom akoby rozriedia a zblednu. Ja dobre poznam uzkostne stavy, takze hovorim z vlastnej skusenosti.

denithestrange1993
29. júl 2023

@maggie1192019 napis mi,mam ti k tomu co povedat

maggie1192019
autor
Autor odpoveď zmazal
maggie1192019
autor
29. júl 2023

@denithestrange1993 máš správu

maggie1192019
autor