icon

Zhoršenie zdravotného stavu po odstránení žlčníka

20. aug 2025

Ahojte, som 7 mes po odstraneni zlcnika. Nemala som kamene, ale neustale bolesti, nevolnosti a odporucali mi jeho vybratie kvoli predpokladu ze nefunguje spravne. Vsetky ostatne gastro veci som mala vylucene, ziaden reflux, ziaden heliko, ziadna celiaka, ani Sibo ani potravinove intolerancie. Mne je ale zial po vybrati zlcnika este horsie ako predtym. Na gastro kontrole mi dr povedal, ze zial niekedy to tak byva. Ze mozno tam nefunguje nieco ine. Ja som z toho uz taka zufala. Zlcnik von a je mi horsie. Denno denne mi je nevolno, jest nemozem takmer nic. V kuse ma naduva. Boli cele brucho, je mi na zvracanie. Stalo sa to aj niekomu inemu po odstraneni zlcniku ze mu je este horsie?

oriesocek
20. aug 2025

ja som mala cele mesiace podobný problem. potom som zmenila gastro lekara a pri prvej hadicke (gastrofibro) mi urobili vzorky a intolerancia na trehalozu + intolerancia na laktozu. predtym som bola 2x na gastro a akoze nic - odstup 1 rok. samotne odstranenei zlcnika u mna rovnako nepomohlo - no ved ani nemohlo.... pri diete na zlcnik a rovnako nejem to, co nemozem na intolerancie je to uz omnoho lepsie.

nnikka
29. okt 2025

@anonym_autor ahoj ako si dopadla, ja mám podobné problémy.