Zirkónové korunky

domuska11
20. máj 2021

Ahojte, máte niekto robené zirkonove korunky ?
V pondelok idem k zubárovi, len neviem čo má vlastne čaká 🙂 Ja som sa ho bližšie nepýtala aby som nestresovala ale teraz som už zvedavá 🙂 ošetrenie,odtlačky a pod . Nemáte niekto skúsenosť ? A spokojnosť s novými zubami ? Ďakujem za každé info.

macatt
29. júl 2023

Keď je mostík, alebo viac zubov spolu zlepených a zlomí sa niečo, tak sa to nedá dať dolu a opraviť, odvŕta sa to a tým sa to zničí a musí sa urobiť nový..

macatt
29. júl 2023

@frzeiovn zirkón je veľmi prirodzený, nič nepresvitá, lebo tam nie je kov, ani nič..

mirka414
30. júl 2023

@maxina2002 v Turecku
@macatt mne nedovolí jesť kôrku chleba len keď som mala dočasné zuby potom mi zubar povedal že kľudne aj tanier môžem zjest že sa vôbec nemusím obmedzovať .

macatt
30. júl 2023

@mirka414 tak to je na tebe, mne sa zirkonový zub zlomil tiež po dvoch rokoch, omylom som zakusla do kôstky a za pár dni sa mi z neho odlomilo..

frzeiovn
30. júl 2023

@macatt ahoj. No len ja mám kovový cap a korunka by bola zirkonova. Povedal že sa to potom zafarbí ten kov. Že to tam mám napevno tak to mi meniť nebude len korunka sa vymení. Tak uvidím. Zatiaľ si nechávam túto. Keď bude viac času možno na zimu sa pustím do toho.

eliskadavidova
3. nov 2023

@kendyss641 Ak sa smiem spytat ako dlho si si zvykala na mostik?

bazmat
2. jún 2024

@mirka414 vy ste mali pekné zuby aj predtým 🙂

mirka414
3. jún 2024

@bazmat no to iste 🙈jeden chybal dalsi v predu korunka uz od 12 rokov lebo som bola živé dieta 😂dalsie boli krivé..nie vobev nelutujem ,ze som si zuby dala spravit..aspon je ma v tme vzdy dobre vidiet 😂👻

duunlo
3. jún 2024

@frzeiovn cap nemusis mat kovovy, mozes si dat aj keramicky.

duunlo
3. jún 2024

@dario zirkon sa neopravuje v peci, ale tam sa speka na finalny vyrobok. Farba sa urcuje este pred tym spekanim, ze sa nanasaju odtiene farieb pre finalny vysledok.

milagros74
12. sep 2024

@kendyss641 máš iba horné či aj spodné

frzeiovn
22. nov 2024

Ahojte, otváram tému, prosím vás, čo máte zirkónové korunky na predných zuboch, nezdá sa vám, že pri inom svetle akoby mali inú farbu, ja mám jednu, a vonku je to inak, dnu zasa inak vyzerá a v obchode pri tom ich umelom svetle úplne svieti, ja si neviem zvyknúť....