Zirkónové zuby - implantáty
Ahojte uvažujem dať si vymeniť všetky zuby za implantáty, zvažujem zirkonove. Neviete poradiť hocikde na Slovensku komu sa môžem zveriť do dobrých rúk a aká je asi za to cena? Ide o to, že ja nemám až také zle zuby, ale mám strach z bolesti zubov, mám strach z toho, čo mi budú robiť v kresle. Proste pre toto uvažujem dať si implantáty a potom mať pokoj od bolesti. Poradíte? Mám 34 rokov, z trvalých zubov mi chýbaju len dva no mám aj nejaké pooperavovane, tri sú už mŕtve, a ešte nejaké drobné kazy, ktoré si dávam teraz dokopy.
Tie implataty nemusí tvoje telo prijať ....
@mirka414 ahoj takže mám predné zúbky stále svoje a zadné 5, 6, 7 horné aj dolné implantáty. Čiže 12 zubov mám implantáty. Dal mi zľavu 5500eur za všetky inak to vychádza nejakých 800e za zub. Zatiaľ neľutujem
Chceš povedať, že máš 12 implantátov na komplet aj s korunkou za 5500 eur? Neverím. To kde máš tak lacného zubára?
Ja idem teraz 15.-23.6.23 do Turecka a budú mi robiť komplet zirkonove korunky na vrch aj spodok za 5600€ plus 1000€ ubytovanie v Turecku .
@janka1011 nie, 5500 bolo za vytrhnutie a za implantát bez korunky samozrejme... Korunky 200eur jedna. Zle som sa vyjadrila ako to teraz čítam.... 5500+2400 za kompletku
@mirka414 držím palce, super cena 👍
Áno aj klinika vyzerá veľmi dobre
@ksenzy1 síce opitá 😂,mokrá ale zo zúbkami maximálne spokojna dokonca aj môj zubar vo Švajčiarsku povedal že tak kvalitnú prácu už dlho nevidel 👌🏻.pošlem ti kontakt som v práci .jedno ľutujem že som si zúbky nedala už spraviť cca 2 roky dozadu 😔..ale zasa som vďačná za kliniku ktorú som navštívila tam som sa cítila naozaj dobre
@lucinka5051 A hlavne by si sa v prvom rade mala zamysliet, preco sa ti tie kazy robia. Pretože ak sa o zuby pravidelne staráš tak ako treba (používaš denne aj medzizubné kefky a mineralizuješ zuby) zároveň chodíš raz za rok na dentálnu hygienu, nemajú sa ti prečo zuby kaziť.
Svoje zuby sú svoje zuby. Nikdy by som si nedávala implantáty keby to nebolo nutné.
A tie svoje zuby vam aj brusili alebo niečo s nimi robili? Kde ste to bola?
@ivanadurciova Dobry den , otazka patrila mne ?

@mirka414 Ja? Asi myslíš autorku. Ja mám zuby stále svoje staré. 😁