Zistili mi blato v žlčníku
Ahojte, zistili mi blato v žlčníku, žlčník sa začal ukazovať cez sviatky, bola som na usg tak mam Blato, moja pani Dr hovorila ze ak mi robí problémy treba ho dat von, no lenže ja bolesti mam každý deň a nehovoriac o tom ako žlč mi ide po jedle ci po vode smerom hore do úst, 5den som na prísnej diéte a je to o niečo lepšie no aj tak mam bolesti ale nie veľké a aj žlč mi ide naspäť, v stredu 12.1.2022 mam chirurga, ja som zúfalá pretože neviem co mam Jest som neustále hladná a mam chuť na sladké
Moja strava je len o piskotach, suchare, mrkva na pare, kuracie mäso na pare ryba na pare, varené zemiaky v šupke a ryža všetko bez korenín a keď olej tak olivový alebo Kokosový použijem, je blato nebezpečné? Ďakujem
@silica zdravím , môžem sa spýtať ako ste dopadli s tym blatom? Boli ste na sono pomohol Vám ten Ursosan? Rozpustilo to?
@veronikadobrota ja som pila čaje na žlčnik, pankreas. ..drzala som rok žlčnikovu diétu...stále vlastne dodržiavam ....a po kontrolnom sone po 3/4 roku mi blato zmizlo .....žlčnikove záchvaty som nemala. Stravu vsak musím mať upravenú. Kávu, alkohol, mastné, údené uz asi v zivote nebudem konzumovať.
@veronikadobrota ano pomohol, kontrolne sono bolo ok
Mne nezmizlo po 4mesiacohc uživania a koliky som šla pod nôž v januari a zlcnik je uz vonku
Po histologii bol zistený chronický zápal a zmeny na sliznici a blato
@veronikadobrota ahoj. Mozem sa opytat ako sa ri prejavovalo to blato a preco ti museli brat histologiu? Neda sa to zistit na CT alebo sono napriklad?
@leeo no šak bolesti 2 roky pod pravym rebrom az nastala prva kolika a uz sme vedeli kde je pes zakopany.. po operacii ide vsetko vzdy na histologiu . No na sone mi to zistili.. ct ti nikdo robit nebude tazko ze nejaky doktor da ziadanku
@veronikadobrota vďaka za info

@silica pozerám ten ursosan, to musím konzultovať s lekárom....na sono som bola pred trištvrte rokom ...ktovie aké to tam teraz mám