icon

Zistili mi extrasystoly

18. dec 2021

Ahojte, zistili mi extrasystoly, skoro 9000 za 23 hodin. Ma s tým niekto skúsenosti? Ako s tým "bojovať"? Pripadne nejaké typy ako sa toho zbaviť bez užívania liekov?

Strana
z2
autor
19. dec 2021

@benculka ja prežívam dosť ťažké obdobie a nejako sa upokojiť neviem. Hľadám spôsoby co by mi pomohlo, nejako som celkovo nespokojná so životom. Neviem sa pohnúť ani nájsť niečo čo by mi pomohlo 😔

benculka
19. dec 2021

Tak ono je to niekedy náročné. Ale skus to nejak, veľmi cti pomôže. Proste som si povedala keď to prišlo, joj zasa tie exstrasystoly😀Ja mám ťažko postihnutú dcérku a už ma rozhodia naozaj iba veľmi závažné veci..

autor
19. dec 2021

@benculka ďakujem 🙏 máš to oveľa ťažšie ako ja, dcérky mi je ľúto, tieto veci nie sú jednoduché preto ti naozaj ďakujem za podporu

benculka
19. dec 2021

Držím palce.❤️🙏 Naozaj také ukľudnenie pomôže najviac. ❤️ Ja som ich už potom cítila neustále, hrozné to bolo. Človek má pocit že to srdce preskakuje a už som len čakala kedy prestane biť 🙈

mirkava
13. feb 2022

Ahoj, ako si na tom teraz? Aj ja mam zistené extrasystoly... som z toho trosko vydesena z interného ma poslali na kardiologiu. Mala som 50tisic za cca 8 dní. Zaplatila som si taky pristroj co meria činnosť srdca

autor
13. feb 2022

@mirkava nemusíš byť vôbec vydesena. Ma ich veľa ľudí, niektorí o nich nevedia niektorí ich cítia veľmi intenzívne. Pokiaľ ich citis dostaneš lieky, pripadne je ešte možnosť takého mini zákroku.

autor
13. feb 2022

Ja to už popravde ani neriešim, u kardiológa ma upokojili takže s tým žijem. Dávam si magnezko nakoľko mne tiue lieky robia veľmi zle.

mirkava
13. feb 2022

Ďakujem, ukludnila si ma. V utorok idem na kardiologiu tak som zvedavá co bude. O tom zákroku som počula. Je ti operácia? Alebo oako sa to robí? Nevieš náhodou?

lenuska9999
13. feb 2022

@mirkava 50 tisíc za 8 dní, je neico vyše 6000 extarsystol za den. Zákrok sa robí pri číslach 20 000 za den. Aspoň takto mi to bolo povedané u kardiologa a aj vo VUSCH

mirkava
13. feb 2022

@lenuska9999 ďakujem za info 😉👍

autor
15. feb 2022

@mirkava ako tu už bolo spomenuté, robí sa pri viac ako 20000 alebo ľuďom, ktorí nemôžu užívať lieky a zle tie extrasystoly znášajú. Robí sa to cez ruku, zavedie sa elektróda a spali sa miesto kde extrasystoly vznikajú.

eva1831
27. mar 2023

Ja mám 635 SVES podľa holtera, myslíte že to sú extrasystoly?

pelikan
27. mar 2023

@66simonka66 môžem sa spýtať aký presne test ste si dali robiť na tie intolerancie a akú intoleranciu na akú potravinu máte? ďakujem, veľmi ma to zaujalo

Strana
z2