Zistili mi extrasystoly
Ahojte, zistili mi extrasystoly, skoro 9000 za 23 hodin. Ma s tým niekto skúsenosti? Ako s tým "bojovať"? Pripadne nejaké typy ako sa toho zbaviť bez užívania liekov?
Tak ono je to niekedy náročné. Ale skus to nejak, veľmi cti pomôže. Proste som si povedala keď to prišlo, joj zasa tie exstrasystoly😀Ja mám ťažko postihnutú dcérku a už ma rozhodia naozaj iba veľmi závažné veci..
@benculka ďakujem 🙏 máš to oveľa ťažšie ako ja, dcérky mi je ľúto, tieto veci nie sú jednoduché preto ti naozaj ďakujem za podporu
Držím palce.❤️🙏 Naozaj také ukľudnenie pomôže najviac. ❤️ Ja som ich už potom cítila neustále, hrozné to bolo. Človek má pocit že to srdce preskakuje a už som len čakala kedy prestane biť 🙈
Ahoj, ako si na tom teraz? Aj ja mam zistené extrasystoly... som z toho trosko vydesena z interného ma poslali na kardiologiu. Mala som 50tisic za cca 8 dní. Zaplatila som si taky pristroj co meria činnosť srdca
@mirkava nemusíš byť vôbec vydesena. Ma ich veľa ľudí, niektorí o nich nevedia niektorí ich cítia veľmi intenzívne. Pokiaľ ich citis dostaneš lieky, pripadne je ešte možnosť takého mini zákroku.
Ja to už popravde ani neriešim, u kardiológa ma upokojili takže s tým žijem. Dávam si magnezko nakoľko mne tiue lieky robia veľmi zle.
Ďakujem, ukludnila si ma. V utorok idem na kardiologiu tak som zvedavá co bude. O tom zákroku som počula. Je ti operácia? Alebo oako sa to robí? Nevieš náhodou?
@mirkava 50 tisíc za 8 dní, je neico vyše 6000 extarsystol za den. Zákrok sa robí pri číslach 20 000 za den. Aspoň takto mi to bolo povedané u kardiologa a aj vo VUSCH
@lenuska9999 ďakujem za info 😉👍
@mirkava ako tu už bolo spomenuté, robí sa pri viac ako 20000 alebo ľuďom, ktorí nemôžu užívať lieky a zle tie extrasystoly znášajú. Robí sa to cez ruku, zavedie sa elektróda a spali sa miesto kde extrasystoly vznikajú.
Ja mám 635 SVES podľa holtera, myslíte že to sú extrasystoly?
@66simonka66 môžem sa spýtať aký presne test ste si dali robiť na tie intolerancie a akú intoleranciu na akú potravinu máte? ďakujem, veľmi ma to zaujalo

@benculka ja prežívam dosť ťažké obdobie a nejako sa upokojiť neviem. Hľadám spôsoby co by mi pomohlo, nejako som celkovo nespokojná so životom. Neviem sa pohnúť ani nájsť niečo čo by mi pomohlo 😔