icon

Zlatá žila

baculka77
17. apr 2017

Ahojte prosim vas o radu kym navstivim lekara, ked som pred rokom isla rodit tak sestricka pri podavani klystiru mi povedala ze mam zlatu zilu. Lenze ja som tomu nepripisovala ziadny vyznam, vtedy ma trapilo uplne nieco ine - porodne bolesti ☺ lenze po case som si nahmatala z konecnika taky vybezok telovej farby dlhy mozno tak okolo 1 cm no a teraz cez sviatky asi zlou stravou mala som problemy pri stolici aj bolesti aj krv. Vcera som do noci kukala na internete co to je a viete si predstavit co tam bolo popisane. Som rozhodnuta sa zajtra objednat na chirurgiu teda najskor pojdem k obvodnej ale ze ci ste sa s tym niektora nestretla. Nehnevajte sa za taky prispevok len som nervozna z toho, dakujem za kazdu info

Strana
z2
nuska
17. apr 2017

Pridaj do stravy vlákninu, možno nejaké prírodné preháňadlo, natri si to s kalciovou masťou. K chirurgovi hneď bežať nemusíš. Iba ak by to veľmi krvácalo. Mne sa to tiež stávalo, no upravilo sa mi to práveže počas tehotenstva, keď som upravila stravu. Dobrý na ukľudnenie je ešte vyrobiť si taký domáci čípok. Ja mám aloe vera pomádu z LR. Tú pokrájam, zabalím do potravinárskej fólie a dám do mrazničky. Po zmrznutí, chvíľu ohrejem, ale fakt len chvíľu a použijem ako čípok. Robí to zázraky, fakt to ukľudni.

monichetta
18. apr 2017

@baculka77 ano, bol to vybezok, nemohla som poriadne sediet. scvrkol, zlata zila je vlastne krcova zila zdurena. ale bolo to skor makksie, nie tvrde. zabudla som napisat, ze pomaha takisto cvicenie- stahovanie zadocneho svalu.

ysseba
21. jan 2020

@baculka77 ahoj. Prosim ta, pomohlo ti nieco na tie hemeroidy, zmizlo ti to?

klaudia1212
3. júl 2022

@sykorkauhliarka ahoj môžem sa opýtať kde máš podkozny hemeroid teda ste mali? Mňa trápi dačo a neviem ci je to ono

mirogo
Autor odpoveď zmazal
barbi9999
29. jún 2024

@baculka77 ahoj ja mam take iste a tiez sa bojím ze co to je. Boli to tie hemeroidy? Dakujem za odpoved🙂

Strana
z2