icon

Zlatý stafylokok na koži

jessica1996
7. dec 2015

Prosím máte niekto skúsenosť so zlatým stafylokokom na koži ? ako ste si ho vyliečili ? trápi ma už dlhoo dlhoo.. a neviem čo s tým .. ATB nezaberaju..

erikams
14. dec 2015

@jessica1996 my sa tam tiez chystame ,len pani pyta 50 eur za diagnoistiku plus este plazma a ze tam budeme s malym cele doobedie ..tak neviem..dajte mi prosim vediet ako to prebiehalo dakujem

dorotka66
14. dec 2015

@jessica1996 ja som ich mala 9 a intravenózne ☹ a nezničili ho, skôr len podporovali....takže mi museli brucho vyrezať....

smoulingirl
14. dec 2015

ja konkretne skusenost nemam ale kamoske a par znamym zabral citricidal

smoulingirl
14. dec 2015

@jessica1996 momentalne idem cez mobil ked budem na nb napisem viac 😉

smoulingirl
14. dec 2015

a este otazka ako si dopadla na tej plazme?

jessica1996
autor
17. dec 2015

@erikams dobrý, bola som tam včera, a teda ano pýtala za diagnostiku 50e. skoro ma tam vystrelo ale na druhej strane som sa dozvedela veci ktore by som sa inde nedozvedela. takže takto to napíšem, určite to odporučam ludom ktorí na to majú peniaze. ale takí ktorí nie, skôr olutuju že tam išli, podobne ako ja. asi tolko.
@smoulingirl na plazmu som sa ani nedostala ved len takto čo mi robila tu kvapku krvi, + biorezonanciu vypýtala dosť takže na tu plazmu som sa sprepačenim vysrala a išla som odtial uplne vyšťavena unavená, a aj velmi smutná a cítila som sa že ma obrali o všetky peniaze. takže som išla napraskala som sa mekačom a potom som v aute zaspala 😀 .. ono to nie je zla vec vedia čo robia.. len je to sakra drahe.

erikams
17. dec 2015

@jessica1996 takze ti robili diagnostiku z kvapky krvi? ta biorezonancia je co potom?

jessica1996
autor
18. dec 2015

@erikams tá biorezonancia je taký nejaký prístroj, čo ti daju sluchadla, položíš si ruky na take kocky kovové. ... no a ono ti to akože číta celé telo, ale každučký orgán, proste s každej strany, hentaké tam bolo zadná predná časť žaludka, stena žaludka a tak takže fakt dopodrobna.. behajú po tých "orgánoch" 😀 na obrazovke take biele kružky, žlté trojuholníky, zelené štvorce, potom niečo červené modré čierne a tak. a čím silnejšia farba tym horšie 😀 ale nie ono to ešte nemusí znamenať až tak nič.. ale potom jej tam proste po tej biorezonancii ono to trvá asi čo ja viem 15min. vygeneruje že aké má človek napr. alergie, alebo aké baktérie má v tele, kde presne ich má... a iné sajrajty... chápeš.. má tam stupnicu a ukazuje ti mieru napr. v akej miere sa tá bakteria v tebe vyskztuje alebo v akej miere máš alergiu na napr paradajky 😉 .. no a tak .. no mne vytlačila asi 6stranovú spravu 😀 😀 takže mne nenašla napr. len zlateho stafylokoka aj toho .. ale okrem neho ešte dalších aspon 6 tich nejakých streptokokov ☹( ... a ešte aj virus osipok že mam.. a nikdy som nevedela čo to mam na bruchu take bodky jak zimomriavky ale červene . :-O ... a už to mam dlhe mesiace a teraz mi povi ženska že mam osipky odpadla som tam 😀 .. potom ti bude chcieť predať ich probiotika, ich kolostrum, ich olejčeky všeliake a bla bla bla... jo a vypočitala mi že potrebovala by som na plazme asi 11 hodín :D kde hodina stoji 18e,.. .ja že dobre mojaaa 😀 😀 😀 ... no asi tak tolko v skratke o tej blave baby 😀

erikams
18. dec 2015

@jessica1996 vdaka za podrobny popis inak sme prave ochoreli ☹ ,takze to presuvame

didia
18. dec 2015

Ahoj, my sme mali zlateho s muzom 2 krat abcesy na kozi, muzovi to nakoniec nasli aj v nose, mne len v rane, stravujeme sa zdravo, ale v tom obdobi sa nam narodili dvojicky a o 1 sme sa bali lebo bol nedonoseny a este 3 tyzdne v nemocnici, tak asi u nas zavazila hlavne psychika, chodili sme aj po lieciteloch, sme skor za alternativnu medicinu, ale nepomohlo po pol roku, druhom abcese, vyrezavani za ziva... a nekompetentnych lekaroch, ktory neurobia ani vyter z rany a vraj to ma kazdy a pod. Sme isli do sukromnej polikliniky asante a tam skvely lekar, hned vedel o co ide, sam to mal tak vedel, ze to nie je sranda, po vsetkych v vyteroch, vysetreniach krvi, mocu usnych, krcnych a pod. Nam vyslo ze nas ZS bol rezistentny na mnohe antibiotika a nakoniec nam vybral dalacin, brali sme to tusim az 2 tyzdne, potom na imunitu luivac a este fakt drahe orthomol imun, co nemaju v lekarni iba u dodavatela oproti cukrarni daniela. Hlavne si davaj pozor aby to nedostalo aj tvoje dieta.. Nas maly to dostal akurat ked sme sa dostali do asante a skoncil na kramaroch s abcesom na kolienku, nastastie som lekarom hned vedela povedat na co to bude rezistentne aby nebral zbytocne antibiotika ktore nezaberaju, odvtedy uz mame klud. Potom sme este brali aj koloidne striebro a dokonca sme kupili mydla a prasky a cistiace prostriedky, ktore ho obsahuju. Vystavilo nas to z penazi, ale vyzera ze to pomohlo. Inak ked nezaberaju antibiotika, tak tusim po 3 by si mala mat pravo aj na autovakcinu, ktoru ti urobia na mieru a asi je aj hradena poistovnou, my sme riesili aj to, viac sa o tom mozes dozvediet v HPL, je to na mytnej v ba, oni beru do svojich labakov vsetky vzorky od lekarov, aj na kramaroch som videla ako do HPL sackov davaju vzorky.. Na mytnej tam robi velmi mila pani, ktora odobera vzorky aj ked prides sukromne za 20€.

rawmamka
19. dec 2015

@didia Ahoj, ďakujem za množstvo informácií. Niekedy, keď už je ZS "zabývaný" tak pomôžu jedine správne zvolené ATB a doplňujúca medikamentózna liečba. Tiež si myslím, že psychika je alfou i omegou zdravia........ak je človek v chronickom ťažkom strese baktériám, vírusom a iným pliagam sa vtedy veľmi darí (tak isto to prebieha napr. aj pri boréliách - lymská borelióza, tiež len driemu v tele a vyčkávajú na chvíľu, keď je človek "hostiteľ" psychicky na dne).

jessica1996
autor
19. dec 2015

@didia fiha dakujem, no mne v tej blave vytlačili niekolko stranovu spravu s tým že tam nie je stafač ale dalšich neviem kolko streptokokov vravim že plus virus osipok.. to mam už dlho a ani som nevedela že su to ospiky.. a aj tak len vytiahli zo mna hodne penazi a na ten plazmový oný čo ma zničiť tie bakterie som sa ani nedostala lebo to bolo velmi drahe pre nas.. a toto čo ty píšeš kebyže poviem mojmu kožnemu u nas tak na mna kuka jak na panenku mariu.. neviem kedy sa tej plagy zbavim ale už vyskočim s kože zblaznim sa ☹ .. ale dakujem

didia
20. dec 2015

@jessica1996 no najhorsie je ze vsetky vysetrenia by ti mal urobit aj lekar, alebo pos!at k imunologovi a ten potom, ale nam nikto ani vyter nerobil, keby muz negooglil, tak dodnes nam asi nik nepovie z beznych lekarov co to je, a ktovie kolko abcesov by sme este mali... Museli sme ist do sukromnej pol., aby to bolo vyriesene. A pritom by to malo byt bezne ze ti urobia vytery, krv a pod.

jessica1996
autor
21. dec 2015

@didia no moja zial to bezne nie je.. to je dost smutne toto.. akoze ja tomu nechapem toto keby si dovoli lekar v zahranici tak moze dat pápá svojej licencii.. u nas to nikto neriesi uz mam na to nervy lebo keby oni mali problem a nikto im nepomoze neviem ako by sa citili.. ☹

didia
21. dec 2015

@jessica1996 este ma napadlo ze na ekzem sme mali bylinky, potieranie a krem od valovica, je to stary pan bylinkar, v raci. Slez kvet aj listy, je tam dany pomer na kupanie, este na tvar ja mam aj z lekarne skincap krem.

attena
28. jan 2019

@jessica1996 ako ste to prosim vyriela

attena
28. jan 2019

@didia vyriesila

didia
29. jan 2019

@attena oj, my sme mali zlateho s muzom 2 krat abcesy na kozi, muzovi to nakoniec nasli aj v nose, mne len v rane, stravujeme sa zdravo, ale v tom obdobi sa nam narodili dvojicky a o 1 sme sa bali lebo bol nedonoseny a este 3 tyzdne v nemocnici, tak asi u nas zavazila hlavne psychika, chodili sme aj po lieciteloch, sme skor za alternativnu medicinu, ale nepomohlo po pol roku, druhom abcese, vyrezavani za ziva... a nekompetentnych lekaroch, ktory neurobia ani vyter z rany a vraj to ma kazdy a pod. Sme isli do sukromnej polikliniky asante a tam skvely lekar, hned vedel o co ide, sam to mal tak vedel, ze to nie je sranda, po vsetkych v vyteroch, vysetreniach krvi, mocu usnych, krcnych a pod. Nam vyslo ze nas ZS bol rezistentny na mnohe antibiotika a nakoniec nam vybral dalacin, brali sme to tusim az 2 tyzdne, potom na imunitu luivac a este fakt drahe orthomol imun, co nemaju v lekarni iba u dodavatela oproti cukrarni daniela. Hlavne si davaj pozor aby to nedostalo aj tvoje dieta.. Nas maly to dostal akurat ked sme sa dostali do asante a skoncil na kramaroch s abcesom na kolienku, nastastie som lekarom hned vedela povedat na co to bude rezistentne aby nebral zbytocne antibiotika ktore nezaberaju, odvtedy uz mame klud. Potom sme este brali aj koloidne striebro a dokonca sme kupili mydla a prasky a cistiace prostriedky, ktore ho obsahuju. Vystavilo nas to z penazi, ale vyzera ze to pomohlo. Inak ked nezaberaju antibiotika, tak tusim po 3 by si mala mat pravo aj na autovakcinu, ktoru ti urobia na mieru a asi je aj hradena poistovnou, my sme riesili aj to, viac sa o tom mozes dozvediet v HPL, je to na mytnej v ba, oni beru do svojich labakov vsetky vzorky od lekarov, aj na kramaroch som videla ako do HPL sackov davaju vzorky.. Na mytnej tam robi velmi mila pani, ktora odobera vzorky aj ked prides sukromne za 20€

didia
29. jan 2019

@attena dalacin, luivac a orthomol imun. Drahé ale už sa nám to nevrátilo.

anny23
5. feb 2019

@luciamic dobrý večer 😉 chcem sa informovat, čo sa toho stafilokoka hnusneho tyka 😱 mam 3 mesačne bábätko a priniesla som si tento zázrak z pôrodnice na tvári no prvé dva mesiace som si myslela, že sú to len vyrážky, kt. som si samozrejme vytláča la, čím som si ich poroznasala... Mam len také malé pupaciky a vybrala som už jedny ATB, ale teraz som bola trochu pre hladnuta a opäť sa mi to urobilo... Bojím sa, aby som tým nenakazilo aj zvyšok domácnosti 😱 vážne sa vám to vrátilo až po 8 rokoch? Lebo čítam tu rôzne príspevky a fakt neviem, či sa mám toho tak báť, alebo sa to fakt prejavuje len pri zníženej imunite....

luciamic
5. feb 2019

@anny23 ano, cele tie roky som to na kozi nemala. Ale ak si dobre spominam, ukazal sa mi ten bacil pri vytere hrdla. Tazko sa ho zbavuje...neporadim asi...

attena
9. feb 2019

@didia dalacin je na predpis

anny23
9. feb 2019

@luciamic takže neznamená to, že keď sa ho na tvári zbavím 🙏 vždy sa objaví na tom mieste? Teda dúfam, že sa neobjaví 🙏 strašné toto 😔

didia
12. feb 2019

@anny23 treba vypýtať luivac na imunitu od dr.

didia
12. feb 2019

@attena áno na predpis a najlepšie nech Vám urobia odbery hrdlo, nos, krv, uši aj gynekológ poprípade. Aspoň nám tak lekár povedal a mal s tým osobne skúsenosti aj, takze to dobre poznal. Treba odbery na čo je to citlivé. Brat antibiotiká ktoré ho nezničil nemá význam. A po antibiotikách luivac na imunitu.

didia
12. feb 2019

@anny23 pri zníženej imunite hlavne.

anny23
12. feb 2019

@didia ten už som si kúpila, beriem ho zatiaľ len týždeň, tak snáď to bude ok 🙏

anny23
12. feb 2019

@didia ten luivac ako často užívate? Každý rok ci?

anny23
12. feb 2019

@didia a vaše detičky ako? Lebo ja kým som sa dozvedela, co to vlastne mám za "zázrak", tak sme úplne fungovali a keď mi povedala lekárka, že sa mi potvrdil zo steru ZS, tak som sa zľakla a normálne som sa aj bála ich pusinkovat a všetko som dezinfikovala... Ale ved tomu sa v podstate nedá zabrániť... Keď som o tom čítala na nete, tak samé negatívne veci a fakt mi z toho bolo nanič 😔

didia
12. feb 2019

@anny23 u nás jeden z dvojičiek to mal vo veku 9 mesiacov, asi som ho ja nakazila keď som to mala na ruke a on mal na nozickach ekzém. Museli mu to v narkoze vyberať na Kramároch. Ešteže sme už vedeli čo to je lebo najprv nás poslali domov.. bral tiež po operácii dalacin a potom isoprinosine na imunitu od imunoalergologa. Človek musí pýtať a byt neoblomný..