Žlčníková diéta po operácii
Zdravím na zajtra mám naplánovanú operáciu žlčnika zaujíma ma ako ste sa stravovali 🙂 a prípadne čo sa moze stať ak dietu drzat nebudem ? netvrdim ze hned všetko.. ale aj ked som mala záchvaty.. a mala na niečo chuť tak som to ryskla a čakala či záchvad príde alebo nie.. A tak by som sa chcela opýtať kedy by som si mohla dopriať napríklad omáčku a cestoviny alebo nejakú tú sladkosť
@moncicna zlcnikova dieta c.4 , presne takto najdes na nete
Ja som iba par dni dodrziavala to, co mi povedali v nemocnici. Ale rychlo som presla na normálnu stravu, ja osobne mozem vsetko, len cucoriedky mi vadia
@moncicna veľmi rýchlo zistite, čo Vám nesedí, len potom odporúčam byt blízko wcka, vtedy aspoň u mna bolesti nie sú. A diétne som jedla pár dni, keďže už predtým som týždeň bola na diétnejšia nemocničnej strave, po operácii som už nevydržala dlho jesť pyré s kuracinou na vode 😃
@moncicna ja som bola na tejto operacii pred skoro 15 rokmi. Jem vsetko, niektore veci ma vedia tazit, ale podla mna byva kazdemu tazsie po urcitych jedlach. Napr. s cesnakom, alebo niekomu sa grga z uhorky alebo papriky.

Prvy den nic, druhy den piskoty, treti den nejakr jedlo na vode a potom skusat pomaly.. ja som na desiaty den po operacii uz jedla svieckovu so vsetkym co k nej patri 🙂