Žlčníkove kamene - komu ich vyberali laparoskopicky?
Dobrý deň,chcela by som sa vás opýtať komu vyberali zlcnikove kamene laparoskopicky...a v ktorom mestemeste vám to robili ako to prebiehalo...mne našli kamene včera ,dost sa bojim toho ..tak by som sa chcela informovat...ďakujem všetkým :-🙂
@nelka0601 ja len, ze vybera sa vzdy cely zlcnik, nie len kamene. Aby si potom po prebudeni nebola prekvapena, ze ho uz nemas.
@simsalabim vsak oni beru vzdy cely zlcnik, nie?
@nelka0601 mne nasli kamene a vybrali mi cely zlcnik laparoskopicky pred dvomi rokmi, BA antolska. Bola to uplna pohoda,jeden den prides,lezis,oddychujes nic nejes, zoperaju ta,zase oddychujes,stale nic nejes :D az treti den som mohla jest suchare,cierny caj...a na dalsi den ma pustili domov. nic strasne
@siska53 ved pisem, ze beru zlcnik. Ale zadavatelka pise “komu vyberali zlcnikove kamene laparoskopicky”. Tak som jej bapisala, ako to naozaj je. Moja kolegyna bola po prebrati soknuta, ze jej vzali zlcnik. Tiez si myslela, ze vyberu len kamene.
Ahoj, mne pred rokom vyberali, bola som v nemocnici v TT. Uz na druhy den ma poslali domov. Bat sa nemusis. Po prebrati z narkozy mas bolesti, ale za 2 dni to bolo uplne znesitelne. Potom by bolo dobre aspon nejaky cas dodrziavat dietu a setrit sa. Po case zistis, ci tvoje telo nejake potraviny neznesie.
@nelka0601 V utorok som nastupila,stredu ma operovali a v sobotu som isla domov.To som mala menzes pocas operacie a strasne som sa bala.Vsetko dopadlo dobre a v piatok idem na stehy.Po operacíi ma to dost bolelo,ale dali mi infuzku a bolo dobre.
@nelka0601 na jednodnovej chirurgii Gynpor na Sliaci - popoludni zoperovali (prisla som v den operacie) - na druhy den na obed ma pustili. do 24 hodin som bola doma. laparka su tri vpichy, "najvacsi" je pri pupku, tak som mala si tri stichy. inac nic. tato laparka bola lepsia, ako ked mi vyberali cystu na vajecnku.
Aj moj manžel bol n vyberanie žlčníka v ke . Vsetko bezplatne..
Mne vyberali tento rok začiatkom januára....už v tehotenstve som mala problémy a koliky a po pôrode mi zistili kamene a piesok...ale pre mňa to bol hrozný zážitok....mne sa tam potom spravil zápal, namiesto 2 dni som bola v nemocnici 5 a ešte aj 10 dní som bola na atb😬

@nelka0601 mne v Ba pred 6,5r. Na Antolskej. Oproti sekcii pohoda lahoda