icon

Žlčníkové kamienky - jediné riešenie operácia

weba
3. mar 2018
Strana
z5
lukyazojka
4. mar 2018

@simsalabim rozumne..držim palce 😉

lukyazojka
4. mar 2018

@cecilia68 och to som ani nechcela tvrdit, ked si laik sam picha intra muskularne doma lieky tak je to o risku a nevedomosti. A No-spa nerieši pričinu vzniku žlčnikovej koliky, uľaví Ti pri kŕči hladkeho svastva..kameň, piesok, tam ostane a môže robiť problémy ďalej.

cecilia68
4. mar 2018

@lukyazojka Ja žlčník nemám už 30 rokov a injekcie si pichám pri pankreatickom záchvate tiež už roky, mám v tom prax a nikdy sa mi nestala nehoda, dokonca ani modrina. Stačilo mi raz ukázať. Dr. je moja kamarátka.

lukyazojka
4. mar 2018

No super tak si sa pochvalila aka si šikovna a aku mas fajn kamošku doktorku, ale trosku mimo temy myslim.

cecilia68
5. mar 2018

@lukyazojka Ty si začala rýpať, len som sa bránila...

vladulik2
5. mar 2018

@weba vdaka .... toto čakanie je najhorsie .... aj tebe nech vsetko dobre dopadne

weba
autor
5. mar 2018

@vladulik2 to ti verím.... Ďakujem

amsi
1. aug 2022

@ukulela ahoj čítam tvoj príspevok, síce je už starý, ale snáď mi odpovieš. Čaká ma laporoskopia žlčníka, stále ale hľadám kam isť,hlavne tam kde by som nestravila veľa času. Ty si písala, že si bola necelých 24hodin,to by som si aj ja želala. Chcela som aj neštátnu, ale čo pozerám, tak to sú pálky. Ďakujem vopred za odpoveď

ukulela
1. aug 2022

@amsi ja som bola na sliaci gyn por. platila som stovku, dost, ale za konfort mi to stalo.

amsi
1. aug 2022

@ukulela ďakujem za odpoveď. Stovka je ešte v pohode,čo som si našla ja bolo do cez 1300.ale Sliač mam ďaleko☹,som z Trnavy.

paladia
1. aug 2022

@amsi aj štátne nemocnice robia jednodňové zákroky. Mne tak pred rokom robili v PO pruh. Ráno som prišla a ďalší deň na obed som išla domov,keďže mali sklz a operovali ma až okolo 14tej. Skus sa popýtať v nemocnici,ktorú máš blízko.

ukulela
1. aug 2022

@amsi no to je premrstena suma, lebo vsak poistovna hradi.... a niektore statne robia aj jednodnovky, pohladaj. Popytaj sa. Lebo to sa ti oplati za tu cenu aj na sliac ist a zaplatit soferovi noclah 😁

amsi
2. aug 2022

@ukulela dnes mi ešte aj diagnostikovali celiakiu🙄. Z tých kamenov som bola vykolajena a teraz toto😔

Strana
z5