Žlčníkové záchvaty
Ahojte stavalo sa vám že behom záchvatu vás prehanalo?
tak to som mal potom vcera :( musim uz zacat ten zlcnik nejak riesit, ale naposledy na sono mi tvrdili, ze uz nemam "blato/piesok" ako som mal pol roka dozadu, ale pritom ma zlcnik pobolieva viac ako predtym
@panizima a ako vám je
Ešte týždeň som na diéte, potom postupne prejdem na riadnu stravu. Je mi celkom fajn, až som sama prekvapená. Minulý týždeň som už nastúpila v praci
@panizima aj ja ale v nemocnici je extrém. Sladká buchta, ooobede kopírovacie polievka mleté mäso akože no 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
V nemocnici som bola celkovo 3 dní, opka laparoskopicky, žlčník von, aj 3 obrovské kamene pozerali na mňa z nočného stolíka po prebrati
@panizima super dúfam že vám je lepšie ja som mala štrk 🙂
A idete tiež na opku? Áno je mi oveľa lepšie uz
@panizima už som po od pondelka
Si tiež na diéte?
@panizima áno snažím sa aj keď dnes som videla kremes a neodolala som…..
@panizima ale v nemocnici nám diétu nedávali absolútne žiadnu……
Držať diétu nemusíš,len skúšať čo môžeš,pokiaľ nezješ,3 kilá slaniny...bude ok..a krémeš je z lístkového cesta...skôr problém robí kysnuté pečivo...ak pečivo tak nie čerstvé,najlepšie urobiť hrianky...aj piškotový koláč kľudne..
@laurikalalinka ďakujem za rady k stravovaniu
V KE v nemocnici nám riadne dávali jest diétne, a pri odchode nám kázali jest 1 mesiac diétne, dali nám vhodné a nevhodné jedla+vzorový jedalnicek
@panizima no hlavne v Košiciach,kde po operácii žlčníka,dajú na raňajky papriku
@laurikalalinka nám dali na raňajky paradajky… :| a na obed kôprovu polievku s fazuľou
@panizima
@laurikalalinka mne teda nedali papriku, 😶dostala som bujon
Ja som dostala na raňajky čaj, na obed bujón a až na večeru zemiaky, ale až na 2hy deň po opke
@panizima tak to hej ja až na tretí deň po opke ale no.. hlavne že je už lepšie… cítiš sa už fajn mna dste všetko boli taha
U vás to chce ešte čas nejaký. Stehy ste boli vybrať? Po vybratí ma už tak netahalo
@panizima ešte nie až vo štvrtok… a nebolel vás chrbát po?
@panizima Hm ta to boli švédske stoly...ja len akoby zemiakova kaša s vodou a suchare,pri slepom čreve sa na mňa vykašľali,mala som dostať raňajky a nakiniec však ide domov a nič mi nedali...
Keď som bola čerstvo po, cítila som skôr rany operačné., ze mam to tam rozryte. Hlava nue
@laurikalalinka švédske stoly si pestavujem ináč 😔 ale zemiaky potešili velmi

Áno. Kombinácia vracania a hnacky