icon

Žlčníkové záchvaty

11. jún 2023

Ahojte stavalo sa vám že behom záchvatu vás prehanalo?

panizima
11. jún 2023

Áno. Kombinácia vracania a hnacky

starhawk
11. jún 2023

tak to som mal potom vcera :( musim uz zacat ten zlcnik nejak riesit, ale naposledy na sono mi tvrdili, ze uz nemam "blato/piesok" ako som mal pol roka dozadu, ale pritom ma zlcnik pobolieva viac ako predtym

panizima
13. jún 2023

@starhawk ja som 3 týždne po opke

panizima
13. jún 2023

@starhawk môžeš mať aj zápal?

starhawk
13. jún 2023

@panizima to by som asi mal aj horucky sprievodne, to nemam, uz sa to zlepsilo ale teraz jem velice opatrne a davam si aj ten rovachol

autor
13. jún 2023

@panizima a ako vám je

panizima
14. jún 2023

Ešte týždeň som na diéte, potom postupne prejdem na riadnu stravu. Je mi celkom fajn, až som sama prekvapená. Minulý týždeň som už nastúpila v praci

autor
14. jún 2023

@panizima aj ja ale v nemocnici je extrém. Sladká buchta, ooobede kopírovacie polievka mleté mäso akože no 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

panizima
15. jún 2023

V nemocnici som bola celkovo 3 dní, opka laparoskopicky, žlčník von, aj 3 obrovské kamene pozerali na mňa z nočného stolíka po prebrati

autor
15. jún 2023

@panizima super dúfam že vám je lepšie ja som mala štrk 🙂

panizima
15. jún 2023

A idete tiež na opku? Áno je mi oveľa lepšie uz

autor
15. jún 2023

@panizima už som po od pondelka

panizima
15. jún 2023

Si tiež na diéte?

autor
15. jún 2023

@panizima áno snažím sa aj keď dnes som videla kremes a neodolala som…..

autor
15. jún 2023

@panizima ale v nemocnici nám diétu nedávali absolútne žiadnu……

laurikalalinka
15. jún 2023

Držať diétu nemusíš,len skúšať čo môžeš,pokiaľ nezješ,3 kilá slaniny...bude ok..a krémeš je z lístkového cesta...skôr problém robí kysnuté pečivo...ak pečivo tak nie čerstvé,najlepšie urobiť hrianky...aj piškotový koláč kľudne..

panizima
16. jún 2023

@laurikalalinka ďakujem za rady k stravovaniu

panizima
16. jún 2023

V KE v nemocnici nám riadne dávali jest diétne, a pri odchode nám kázali jest 1 mesiac diétne, dali nám vhodné a nevhodné jedla+vzorový jedalnicek

laurikalalinka
16. jún 2023

@panizima no hlavne v Košiciach,kde po operácii žlčníka,dajú na raňajky papriku

autor
16. jún 2023

@laurikalalinka nám dali na raňajky paradajky… :| a na obed kôprovu polievku s fazuľou

panizima
16. jún 2023

@panizima
@laurikalalinka mne teda nedali papriku, 😶dostala som bujon

panizima
16. jún 2023

Ja som dostala na raňajky čaj, na obed bujón a až na večeru zemiaky, ale až na 2hy deň po opke

autor
16. jún 2023

@panizima tak to hej ja až na tretí deň po opke ale no.. hlavne že je už lepšie… cítiš sa už fajn mna dste všetko boli taha

panizima
16. jún 2023

U vás to chce ešte čas nejaký. Stehy ste boli vybrať? Po vybratí ma už tak netahalo

autor
16. jún 2023

@panizima ešte nie až vo štvrtok… a nebolel vás chrbát po?

laurikalalinka
16. jún 2023

@panizima Hm ta to boli švédske stoly...ja len akoby zemiakova kaša s vodou a suchare,pri slepom čreve sa na mňa vykašľali,mala som dostať raňajky a nakiniec však ide domov a nič mi nedali...

panizima
17. jún 2023

Keď som bola čerstvo po, cítila som skôr rany operačné., ze mam to tam rozryte. Hlava nue

panizima
17. jún 2023

@laurikalalinka švédske stoly si pestavujem ináč 😔 ale zemiaky potešili velmi