icon

Žlčníkovy záchvat zo stresu

1. sep 2022

Tie ktoré ste mali čo Vám pomáha udržať sa v klude a nestresovať? U lekára som bola diétu mám tiež len sa bojím že sa zase niekdy vystresujem alebo vytočim.

mariankas
1. sep 2022

Medovkový čaj s medom najčastejšie - pijem už vopred, keď očakávam ťažší deň. No ja som mala kamene, stres to zhoršoval, už mám žlčník vonku (zajtra bude rok)

dominika0126
1. sep 2022

Nemám skúsenosti, ale mne pomahal persen a medovkový čaj. 🙂

p.j.jacky
1. sep 2022

Mne nepomáha nič 3x denne flektor a dieta len suchare jem a ovesnu kasu .operáciu mám až 19.10. Minuly týždeň 4 záchvaty posledný som skončila na infuzke a poslali má domov . Že musím vydrzat do októbra

elizabet173
1. sep 2022

@p.j.jacky bože, držím palce, nech to dovtedy nejako dobojuješ bez záchvatov

mariankas
1. sep 2022

@p.j.jacky Mne sa záchvat skomplikoval akútnou pankretitídou, hoci som tiež dodržiavala dietu, držím palce.

doriiis
1. sep 2022

Uff...najhorsia bolest aku som kedy zazila je zlcnikovy zachvat.Ja ho uz chvalabohu nemam a jedinarada ktoru viem dat je,ze si ho treba dat vyoperovat.

jarmillka
1. sep 2022

@p.j.jacky drzim palce ☹ a nemozes si zavolat zachranku???aby ta akutne zoperovali? boze ved to su strasne bolesti…velmi ti drzim palce….

p.j.jacky
2. sep 2022

@elizabet173 ďakujem dá sa to už infuzka pomohla a nič nejem okrem tých dvoch jedál . Alebo cestoviny . Proste uplna dieta 😀 10.9. Mame svadbu potom má asi záchranka odvezie 😂🤦🏼‍♀️🙈
@mariankas
@jarmillka

elizabet173
2. sep 2022

@p.j.jacky ty sa 10.9. vydávaš? Ak ti urobia diétne jedlo, tak to dáš. No máš toho teda dosť

motylik21
2. sep 2022

dostala si aj nejaké lieky? z voľnopredajných mne zaberal Rowachol alebo kvapky od Valovič - CHOL

p.j.jacky
2. sep 2022

@motylik21 ja mám isochol a flektor , algifenove kvapky

motylik21
2. sep 2022

@p.j.jacky držím palce, nech to zvládneš do októbra... mne v čase diéty nerobil zle ani banán, jablkový kompót (len som si pokrájané jalko bez šupky uvarila vo vode, prípadne pridala trošku škorice), detské piškóty... hlavne som musela jesť po troškách

simca06022011
2. sep 2022

zaludocne kvapky (valochol, alebo phytoneo zaludocne kvapky) velmi pomahaju, a nevyhladovat sa, jest, casto.

a stres ani nekomentujem, kazdeho nieco ine stresuje a proste tomu sa neda vyhnut niekedy.