icon

Zle sa mi prerezal zub múdrosti

vera_08
27. máj 2017

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať :D má niekto skúsenosť so ,,zubom múdrosti", mne sa prerezal, ale veľmi zle :/ v pondelok mám ísť na stomatologochirurgiu do PO. Počula som, že je to veľmi bolestivé a, že 3-4 po vytrhnutí to dosť bolí :/. A ak máte skúsenosť s stomatologochirurgiou v monobloku podeľte sa :D a cenovo Vás to koľko vyšlo ? Ďakujem :D

lilyianka
27. máj 2017

@vera_08 mna zubar stale prehovaral na vytrhnutie osmicky u stomatochirurga....lenze ja som osmicky mala pekne vonku a korene vedla seba...cize ziaden problem...viem ze u stomatochirurga mi hovoril cenu 160 eur...to sa mi tiez hned panenky pretocili...
Nuz ale osobnu skusenost nemam...kedze som si ich dala vytrhnut normalne ....kolegynq bola v Ba na stomatochirurgii a nic ju nebolelo...ani potom a teda museli jej vysekavat...
Kamoska bola tiez v Ba a platila cez 100 eur myslim a ze teda ju to riadne bolelo...teda az po tom...ked odznela injekcia...niekolko dni....

rakahaka
27. máj 2017

Ja som platila tusim 20€ u stomatochirurga, injekcie mi ale vdaka trojklannemu nervu nezabrali, bol to dost narocny zakrok kedze vrch zuba bol vpaceny do 7micky a koren sikmo dozadu. Oba spodne mam uz von, u oboch bolest viac ako tyzden, usta som neotvorila tri dni viac ako na jeden centimeter. Do toho zapaly a denne cistenie u zubarky... najhorsia vec v zivote. Drzim Ti palce aby to nebolo ani zpolovice take zle.