icon

Žltá stolica pri chýbajúcom žlčníku

24. apr 2025

Ahojte, tie ktoré nemáte už žlčník, mávate žltú stolicu? Ja ani, bola som s tým pri dr a povedala že to môže byť z toho... Tak chcem zistiť, či je to bežné alebo to môže byť aj niečo iné...lebo na nete sú rôzne informácie, no dr sa nad tým vôbec nepozastavovala... Iné problémy nemám, teda jediné nafukovanie, stolica pravidelná, len stále žltá... Žlčník nemám rok a pol a toto pozorujem tri mesiace.

mergimar
24. apr 2025

Nie

katka2602
24. apr 2025

Tiež nemám žlčník a mávam často kŕče a stolicu ako žlč. Neviem čím to je, nikto to neriešil, keď som to povedala. Ale zase nie je to denne.

autor
24. apr 2025
@katka2602

Tiež nemám žlčník a mávam často kŕče a stolicu ako žlč. Neviem čím to je, nikto to neriešil, keď som to povedala. Ale zase nie je to denne.

@mergimar
@katka2602 no tiež sa čudujem že to dr neriešila, ja to nám denne. Opýtam sa jej budúci týždeň ešte raz keď tam pôjdem...

janetinka27
24. apr 2025

Ahoj a objavilo sa ti to po vybrati zlcnika? U mna to bola z mojho pozorovania intolerancia na laktozu

autor
24. apr 2025
@janetinka27

Ahoj a objavilo sa ti to po vybrati zlcnika? U mna to bola z mojho pozorovania intolerancia na laktozu

@janetinka27 no práveže mne sa nezdá, že by som to mala od začiatku...až tak som sa nepodporovala, ale posledné tri mesiace sú to všímam a je to denne. A môžem zjesť hocičo...napr aj mak a po majú ani stopy. A mala si aj iné príznaky? Tu intoleranciu ti zistili z krvi?

janetinka27
24. apr 2025

Ahoj, tu intoleranciu som si vsimla sama, milujem mliecne veci a casom sa to zhorsovalo, narazila som niekde na popis priznakov a tak som si to sama diagnostikovala 😀 takze som vyradila mliecne veci, jedine som si nechala bezlaktozove mlieko a bezlaktozove jogurty
Maslo mi aai nevadi. Priznaky ustupili.

autor
24. apr 2025
@janetinka27

Ahoj, tu intoleranciu som si vsimla sama, milujem mliecne veci a casom sa to zhorsovalo, narazila som niekde na popis priznakov a tak som si to sama diagnostikovala 😀 takze som vyradila mliecne veci, jedine som si nechala bezlaktozove mlieko a bezlaktozove jogurty
Maslo mi aai nevadi. Priznaky ustupili.

@janetinka27 ďakujem. No mňa tiež z jogurtov nafukuje, to som si všimla už dávno...

janetinka27
24. apr 2025

U kazdeho moze byt iny dovod, treba sa asi posledovat, pripadne to spomenut vseobecnej

autor
24. apr 2025
@janetinka27

U kazdeho moze byt iny dovod, treba sa asi posledovat, pripadne to spomenut vseobecnej

@janetinka27 poviem je, vďaka