Zmena stravovacích návykov
Chcela by som poprosiť o radu tie maminky a ockov,ktorí sa zdravo stravujú.Ja by som tiež chcela,ale akosi sa neviem odhodlať začať ☹ .Za pár mesiacov sa sťahujeme do nového a tak už pripravujem plán 😵 ako začať od znova.Mám dve malé dcéry(5 a 9) a aj hlavne kvôli nim.Vidím na sebe,aká som pohodlná a lenivá 😒 .Mám 33 rokov,164 cm a skoro 70 kg!!! Jeme nezdravo 😖 .Biele pečivo,maslo s 82% tuku,mäkké salámy,pašteky,vyváram na obyč.oleji,nerobí nám problém jesť aj po 20 hod.,pijeme kávu s mm,a dennodenne jeme sladkosti(každý jednu) a moje baby milujú chipsy a slané dobroty.Málo vody pijeme.Chcem sa spýtať,ako začať?S čím?Keď idem do obchodu,tak stále kupujeme v podstate to isté.Rada by som vedela,čo im pripravovať jesť aby sa zasýtili 😀 .Na pár dní viem čo pripraviť,ale po týždni veru neviem.Aké raňajky?Aký obed?Akú večeru?Desiaty a olovranty by mohli byť nízkotučné jogurty a ovocie,nie?Recepty na zdravé jedlá si vygoogliť dokážem,ale čo by som mala mať v domácnosti,v kuchyni,aby som vždy dokázala pripraviť zdravé jedlo?
@vejula Ja som platila okolo 15 libier, lebo som zbierala tie ich nalepky, inak som to nasla na Amazone a tam set s 2 L hrncom ( ja som si zobrala 3L) stoji okolo 30 libier. Trochu som mala obavy, lebo keramicky hrniec este nemam a je mi divne davat keramiku na plynovy spporak ale z 3 dni co to mam som to pouzila 2x. Ja som mala aj taky umely parak, ale Maxim stratil nejaku cast z toho ked "varieval", tak uz neparil a pravdu povediac, rozkladat to a potom umyvat ..... 😝 😝 😝 Aj ked tento hrniec sa mi zda maly oproti paraku, ale buchnes do umyvacky a hotovka.

@mihouk ja som velky fanusik keramickych hrncov, a ak este aj so sklenenym parakom, tak to musi byt parada 🙂 urcite sa potom aj ja popozeram! Tak u nas tiez plastov co najmenej, ta kanvica je asi jeden z mala "vydobytkov", tiez sme zvazovali piskacik, ale napokon sme nasli celkom vyhovujucu el.kanvicu.
@vejula niekedy to nie je na vyrobku (co sa mi zda podozrive), ale na krabici. Kazdopadne, treba to sledovat, je toho skodliveho okolo nas naozaj vela 😒