Zmenilo sa vám po pôrode chodidlo?
Ahojte, zmenilo sa vam chodilo po porode? Mne su vsetky topanky male. Citala som o tom nejake clanky, ale nazory su rozne. Niekde sa pise, ze je to padnutou klenbou a je potrebne ist na ortopediu, niekde, ze je to dedicne, inde, ze sa to samo vrati do povodneho stavu...bolesti nemam ziadne, ale je to dost problem, ked ma vsetky topanky tlacia. Ako ste to mali vy?
@didi2102 Ja tiez tak. 37 som nosila a teraz 38...dokonca mam pocit, ze botasky ma aj 38 tlacia...
@diefca Dakujem za info. Ja chodim doma stale bosa...nevedela som, ze aj toto ma na to vplyv. Tak drzim prsty nech ti to pomoze 🙂
Mala som ledva 36,.po prvom porode tak 36.5 a po druhom dotetaz 37.vela zien v okoli to malo a ma. U mna sa nic neda zvalovat na vahu, nosim tie iste gate ako pred 15 rokmi🙂
Ja mam až o 2 čísla vacsie a kolko topánok som ani nestihla vynosit.
Áno. O číslo väčšie.
ono to je relaxinom v tehotenstve. uvolnili sa ti kosticky
Stalo sa to i mne, i kamoskam. Mne po cas tehotenstva vzdy velmi opuchali chodidla a clenky (a ostalo to tak dodnes, ak dlhsie sedim).
Poskocili sme vsetky o cislo.
Mne sa tiež zväčšili...Predtým 36,5 - 37 teraz 37,5 a niektoré až 38...od pôrodu mám 5 rokov
Veruze zmenilo,pred prvym tehu 39,po tehotenstve 40 po druhom tehu 41,uz ani neplanujem dalsie lebo budem musiet nosit muzove 42 😂😂
Aj mne sú skoro všetky topánky malé... O číslo mám isto väčšiu 🤣🙄
Ano o cislo mam vacsiu nohu 🤷mala som 36 uz mam 37
Z 36 na 38 :D ale zacala som nosit barefoot topanky tak to bude aj tym
Vôbec. Nohy mám rovnaké ako pred tehotenstvom. A priznám sa, až doteraz som nikde o tom nezaregistrovala ani zmienku, že sa niečo také môže udiať.
Oh ano. Nosila som 37. Teraz ked najdem vhodnu 38 som happy ale pohodlnejsie mi je v 39. Po 3.porode.
Áno zmenilo, všetky topanky má tlačili, musela som všetko komplet vymeniť za o číslo väčšie.
mne sa naopak noha “zmensila”, resp. skor po porode odpuchla. Kupovala som si v 8m zimne cizmy a po porode, dalsiu zimu, som zistila, ze su mi obrovske😁 noha mi v nich doslova lietala. Cislo, kt. nosim, by aj sedelo, na dlzku, ale celkovo som ich proste roztiahla a su mi velke, doteraz. Vlastne rozmyslam, na co ich este mam v skrini, vidis, si mi ich teraz pripomenula😁
Celý život som nosila 36 a po pôrode 37. Minimálne o 0,5cm mám viac. Moja mama tvrdí že je to tým, že som pribrala 😁
@juliet86 O tom som este nepocula. Dakujem za info, popozeram si o tom nieco 🙂
@mahuliena_biela Mne sa velmi nechce verit, ze je to priberanim, lebo ja som len 8 kg pribrala a hned po porode boli prec, ale noha vacsia zostala 😃
@zuzuliennka1 Tak mozes predat. Kto ma sirsie lytka, tak vyuzije 🙂
vsak toto 🙂 dam si asi nejaku pripomienku do kalendara tak na september/oktober, nakolko su to zimne cizmy, no, skor take polocizmy, teraz by to asi nikto nekupil (a ani cielene nehladal na bazare😁)
aj ja mam o cislo vacsie nohy, ale ja mam vela kil navyse po porodoch. Pred detmi som mala 37, teraz 38 a lodicky uz pomaly ani neobujem 🙄
z cisla 39 na 41. Musela som si nakupit nove a väcsie topanky
Žiaľ áno, z čísla 41 na 42.. Katastrofa... Všetky topánky mi stoja v pivnici... Dokonca niektoré boli číslo 40. Mam ich veľmi široké a aj dĺžka sa zmenila samozrejme ☹
Noo tak vidim, ze je to problem vela zien. Skus cvicit, schudnut a ortopeda a dam vediet ci pomohlo 😃
Aj mne sa to stalo z 38/39 na 40. Akoby mi ten opuch, čo býva na konci tehotenstva ostal na tých chodidlách. Ale! 2 roky po tom som pochopila, že mi nerobí dobre lepok, prestala som ho konzumovať a do mesiaca som prešla na svoje pôvodné číslo topánok. Dokonca som zmenu zbadala aj na rukách. Možná tá predomnou, ktorej sa to vrátilo do pôvodného stavu pri tom chudnutí tiež niečo vysadila? Veľká záhada, ale fungovalo to na 100% u mňa, nič iné som nezmenila, dokonca som ani nechudla...
@bluka2 Fuuu tak to by mi vobec nenapadlo. Zaujimave. 👍
Áno, pred pôrodom 39, potom už 40. Ale zväčšila som sa celkovo 😁, čiže aj oblečenie 😂
ani nie po porode, asi skor celkovo po tehotenstve. Ja som isla z 37-38 na 39tky... a nechapem ci nezmensuju nahodou obuv, len stale mam pocit ze topanky vacsie a vacsie :D Moze ist napr. aj o znizenie klenby na nohe.

@lija22 Ja som si tak kupila Ferrari tenisky a tiez na nich mozem len pozerat 🥲 A to sa ti sama od seba zmensila ci si to nejak riesila?