icon

Zmenšenie hrčky po biopsii

klorusova5
22. máj 2025

Ahojte stalo sa niekomu ze po biopsii sa zmenšila hrčka? .. V utorok mi robili biopsiu, dnes som si to skúšala hmatať a ja mam dosť menšiu hrčku než som mala. Ma niekto s tým skúsenosť?

mmoonna
22. máj 2025

@klorusova5 nemôže to byť z toho,že ti brali z tej hrčky časť jej obsahu?

klorusova5
autor
22. máj 2025
@mmoonna

@mmoonna tak počula som ze väčšinou zvykla opuchnuť. Tak neviem či je dobre keď je menšia

klorusova5
autor
22. máj 2025
@mmoonna

@mmoonna či môže nádor sa zmenšiť po biopsii

mmoonna
22. máj 2025
@klorusova5

@mmoonna či môže nádor sa zmenšiť po biopsii

@klorusova5 no to ja neviem, mne skôr laicky vychádza,že keď ti z toho niečo odoberú,tak sa to zmenší. Ten opuch bude asi skôr zo samotného zakroku

breeen
22. máj 2025

A kedy ti robili biopsie? Niektoré útvary sa menia s cyklom. Preto sa prsia vzdy kontrolujú po ms. Nemohlo byt aj tak, že to máš cystu, ktorá reaguje na hormóny? Verím, že nemáš potvrdené nič zle. Aj fibrom môže byt že zmizne… mne brali vzorku ale necítila som menšie. Lenže zasa som to mala (mám) pod bradavkou a zle sa hmata.

klorusova5
autor
23. máj 2025
@breeen

A kedy ti robili biopsie? Niektoré útvary sa menia s cyklom. Preto sa prsia vzdy kontrolujú po ms. Nemohlo byt aj tak, že to máš cystu, ktorá reaguje na hormóny? Verím, že nemáš potvrdené nič zle. Aj fibrom môže byt že zmizne… mne brali vzorku ale necítila som menšie. Lenže zasa som to mala (mám) pod bradavkou a zle sa hmata.

@breeen ja som v pondelok na kontrolne sono a po pol roku sa mi hrčka zväčšila, v utorok robili biopisiu a teraz som si ju hmatala no má menší tvar. Na prvom sone vravela ze to vyzerá na tukový uzlík, tento krát asi kvôli zväčšeniu urobili biopsiu, čakám na výsledky. No dúfam že nebudú zle

klorusova5
autor
23. máj 2025
@breeen

@breeen a robili mi to počas menštruácie teraz

klorusova5
autor
23. máj 2025
@mmoonna

@klorusova5 no to ja neviem, mne skôr laicky vychádza,že keď ti z toho niečo odoberú,tak sa to zmenší. Ten opuch bude asi skôr zo samotného zakroku

@mmoonna no áno ja chápem, opuchnuté to nemám len menšiu hrčku. A asi sa len tak upokojujem ze keď ta to zmenšilo tak nádor to nemusí byť

breeen
23. máj 2025
@klorusova5

@mmoonna no áno ja chápem, opuchnuté to nemám len menšiu hrčku. A asi sa len tak upokojujem ze keď ta to zmenšilo tak nádor to nemusí byť

@klorusova5 neboj. Bude to dobre. ❤️

klorusova5
autor
27. máj 2025
@breeen

@klorusova5 neboj. Bude to dobre. ❤️

@breeen dnes mi volali o výsledky. Dopadli dobre, v piatok si pre nich idem tak som zvedavá čo presne to tam mam.