icon

Zmenšenie pŕs

4ocka
1. jún 2012

Ahojte maminy.

Dnes som bola na preventivke u mojho dr./pre dospelych,nie gynda 🙂/ a dr. Spomenul zmensenie prs. Pred tehu som mala velkost D, teraz mam F,obtazuje ma to,nemam rada ake su velke,ani pradlo nekupim pekne,neznasam ked sa zohnem tak to nie je tak ako ma byt,a cena podprseniek,katastrofa..a chrbat? Ani nehovorim.. :'( dr. Vravel ze mal dve pacientky po zmennseni,no prsia im znova dorastli :'( len to bola taka rychla debata ,ze neviem ci po dalsom porode,alebo aj bez porodu.. Pytal sa ake prsia ma mama...proste,mame velke prsia v rodine..starka,mama,ja..neviem si predstavit mat toto cely zivot pred sebou,som este trochu pribrata,takze prsia to tak nejako vykrivaju,ze som taka..no akurat,len ak by som schudla,tak to uz bude kattastrofalne..poradte,je tu niekto po zmenseni? A co ak by som znovu otehu,chcem dieta este tak o 10 rokov,mozno menej...alebo..proste,ake mate skusenosti? Dakujem velmi pekne

barborav
4. apr 2014

@ranna83 ahoj 😉 gratulujem k vynovenym kamoskam 😀 chcem sa opytat,pokial to nie je tajne,ako sa pohybovala tvoja vaha. A aj ci sa moze stat,ze prsniky opat dostanu povodnu formu. Moj problem je, ze pred tehu som mala kosik f-g. Po porode a kojeni mi odstavaju uz aj Eckove kosiky. To by bolo fajn,ale mam ich teda riadne pobozne ☹☹☹☹☹☹. Uz boli vahou vytahane predtym, no teraz ich uz do podprdky normalne roluje. Kostal aj Mimarovjech su percektni odbornici. Robia aj takuto korekciu?

ranna83
5. apr 2014

Ahoj barborav! Kedy mas na mysli vahu? Momentalne alebo pocas tehotenstiev? Kostal povedal, ze s pribratim mozu rast... Ale take velke uz urcite nebudu... Ja som VELMI spokojna! Momentalne mam notbook v servise, ale ked bude spat, tak ti mozem poslat fotky... Neviem ci robia aj taku korekciu, nejlepsia by bola osobna konzultacia s dr... Odkial si?

bubu37
8. apr 2014

@misa77 tak operovali ma 25.3. t.j. v utorok,takmer 4 hodinky,domov som išla v piatok,mala som 2 redóny,ktoré odvádzali krv.Bolesti boli len prvý deň,potom sa to dalo ,druhý deň 2 x novalgin.Teraz je to 14.deň po operácii,len mám problém s hojením rán,hlavne pod prsiami,kde je jazva v tvare T a okolo bradaviek.Ak máš nejaké otázky kľudne sa pýtaj.

misa77
9. apr 2014

@bubu37 jeeeej super.....aj ti zavidim,ze to uz mas za sebou...mne povedali,ze tyzden si polezim v nemocnici po operacii mozno preto,ze som z Nitry a potom mesacna PN.....aj tebe to povedali?takze sa ta bolest da vydrzat ?a na aku velkost ti zmensili?

bubu37
9. apr 2014

@misa77 A kde ideš na operáciu?No ja som doma 2 týždne,okrem tých 4 dní v nemocnici.Išla by som kľudne už aj tento týždeň,len žiaľ sa mi to fakt zle hojilo,tak na budúci týždeň už nastupujem do práce.Mala som F a teraz asi také C-D,neviem odhadnúť,vraj sa to ukáže tak do pol roka.Som ale sklamaná,lebo som chcela B,ale museli prispôsobiť veľkosť postave,hrudníku..A to som im hovorila,že som teraz za rok zo zdr.dôvodov pribrala 10 kg.Tak dúfam,že keď schudnem ,tak sa prsia aj trošku zmenšia 🙂 A ty máš akú veľkosť a na akú chceš?

franzziska
9. apr 2014

@bubu37 a ty si sama nemozes povedat ze chces vziat co najviac z prs? ja mam vacsiu velkost nez ty a teda rozhodne C mi nebude stacit 😒..ja by som ich presvedcila aj napriek riziku a kvoli hrudniku ci ake taraniny je mi to jedno..ak to pojde

bubu37
9. apr 2014

@franzziska No ja som si povedala,ale aj tak urobili inak.No myslím,že Ti spravia aj menšie,ale vtedy sa horšie vraj hoja jazvy a operácia aj vtedy trvá dlhšie
Mrkni aj sem,neviem či túto stránku poznáš,sú tam aj fotky
http://www.omlazeni.cz/index.php?action=checker...
http://www.omlazeni.cz/foto-pred-a-9-21328-0.html

franzziska
9. apr 2014

@bubu37 diikes..a si si sama platila a vybrala kliniku alebo si mala preplatene a na statnej nemocke robila? myslim ze aj v tom je rozdiel ze kde to robis..

lenka_21
9. apr 2014

Baby, konecne supeeer tema. Ja uz tiez dlhsie uvazujem, mam aj deticky a prsia plus minus F/G. Aj som schudla, ale mne to nepomohlo. Ked som bola na UTZ prs, tak mi pani Dr.povrdala, ze ich mam dobre poctive 😀 a aj ked schudnem tak minimum z prs ... No mala pravdu ☹
Na konzultacii som zatial nebola, ale mam obavy, ze u mna mozno bude problem s operaciou, lebo mi prednedavnom zobrali oblicku 😒 Kedze mam zopar operacii za sebou, tak sa toho bojim najviac a potom aj tej bolesti... My to mame tiez geneticky dane, no mohli sme daco ine podedit 😀

monika15
9. apr 2014

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej super super tema, vzdy tu bolo ze silikon treba a teraz ze opacne ze chceme zmenist.... tesim sa idem vsetko precitat prestudovat 🙂))
moje su velke :(((( uz 2 krat mi navrhla lekarka zmensenie ale nejako sa bojim :(( pod noz :((((

monika15
9. apr 2014

@4ocka mas to dobre ze nemas ich geneticke, ja som chudak uz viac krat ale prsia nai gram.

bubu37
10. apr 2014

http://www.zdravie.sk/forum/205019/zmensenie-pr...

@franzziska mala som to hradené z poisťovne zo zdravotných dôvodov,takže štátna nemocnica

barborav
20. apr 2014

@ranna83 som z ba. Bavila som aj s muzom o tom, tak uvidime. Rozmyslam uz aj nad implantatmi, chcem ich mat pevne. Zacinam mat depky pred zrkadlom. ☹ je to hrozne, robila som v nemocke a je blbe ze to takto poviem ale taketo ,,lajdy" malu 90rocne babky. A ja nemam este ani 30. Kto nezazil nepochopi. ☹☹☹

misinka26
20. apr 2014

Och kočky pošlite mi aspoň jedno číslo, ja mám po kojení asi jednotky alebo aj menšie, vždy som mala krásne, pekné prsia, také troječky a teraz, kde nič tu nič ☹ ☹

ranna83
20. apr 2014

barborav tak nevahaj a daj si ich spravit. Aj pre seba aj pre zdravie...Ja nemam implantati a aj tak mam ich super🙂

ranna83
20. apr 2014
barborav
20. apr 2014

@ranna83 a su aj take pevne? Neviem si predstavit, ze tie moje budu pevne bez implantatov.ako dlho si cakala na termin konzultacie?

samuel09
3. máj 2014

Ahojky všetky,tak čitam že super téma..odjakživa som mala večšie prsia a hambila sa za ne..teraz po 3 detoch a váhe 110 kg mám 90/F ..asi pred polrokom som sa postažovala gynekologičke ake mám problémy z chrbticou a bolieva ma hrudník,migreny a spítala sa ma či som nerozmýšlala nad zmenšením,tak som hned povedala že jasne ale by som sa nedoplatila a vtedy mi povedala že je to hradene poistovnou ak je to zo zdravotnych dovodou tak odvtedy pátram..akurát idem na vybratie žlčníka a ked sa dám dokopy pojdem vyriešit tento problem..mám Všeobecnu poistovnu,stále to preplácajú? Jáj mat tak vel.C a kupit si podprsenku čo nevyzerá jak po pra prababičke by bolo úúúúžasnééé

silvinka58
15. júl 2014

Ahojte baby. Ja sa tiež chystám v blízkej budúcnosti na zákrok, len som čítala že to robia aspon rok po kojení takže ešte musím počkať. Chcem Vás len poprosiť ak ste niektorá z kysúc neaký dobrý tip kde Vám to robili alebo robia. Vďaka.

sekvoja27
8. sep 2014

@zuzimia
dobry den, chcem sa opytat na vase zmensenie poprsia. riesili ste to cez poistovnu? ako to prebiehalo? mam papier od ortopeda, chcem vybavit este koli problemom aj od kozneho lekara , a nasledne treba urobit co?

dakujem za odpoved

sekvoja27

zuzimia
8. sep 2014

@sekvoja27
Dobry den, neriesila som to cez poistovnu, bolo to komplet hradene. U mna to bola vyslovene esteticka zalezitost, lebo ten rozdiel vo velkosti prsnikov bol znacny, ale nemala som ziadne z toho plynuce problemy. Takze toto poradit neviem.

tanyan
13. feb 2015

@sekvoja27 ahoj! ako sa ti to vyvíja? aké dôvody ti tam napísal ortopéd a aké kožný? už si mala konzultáciu na plastike? kde by si si to chcela dať robiť?
ja mám 75G ☹ a mám bolesti chrbta a chronické zapareniny pod tými mechmi... zatiaľ ešte dojčím, ale nemôžem ich nechať tak...

smejkojm
22. mar 2016

@samanta44. Ahoj, tiez som z Oravu a mam rovnaky problem a tiez ma uz z toho traumu. Zistila si uz nieco viac o tom zmenseni? Dakujem

jaaadu
22. mar 2016

@samanta44 ahoj aj ja som z oravy a tiez uvazujem nad tym, ale az tak rok po porode, ak sa rozhodnes skor, daj info, kde si bola a ako to dopadlo.

jaaadu
22. mar 2016

@smejkojm aj ja som zvedava

samanta44
23. mar 2016

Ja som este nebola chcem este rodit a kojit ale raz by som chcela urcite

zsuzsuka
23. mar 2016

Tu ti kocky urcite poradia.... https://www.modrykonik.sk/group/2363/ je to skupinka o zvacseni a zmenseni prsnikov

maja2005
23. mar 2016

ahojte vsetky, ja som bola na zmenseni v roku 2006 v ruzinovskej nemocnici, aj ked som mala potvrdene od lekara zdravotne priblemy, musela som si to platit len pobyt v nemocnici mi hradila poistivna. ale od vtedy sa to mohlo zmenit 😉 treba sa vzdy pytat. iperiacia trvala dlho 7h ale vsetko dopadlo dobre. zobrali mi 2kg spolu. lezala som tyzden v nemocnici, bolest ako po sekcii. ale potom po prepusteni mesiac pn a nic tazke robit, dvyhat. velmi bolo bolestive vyberabie stehov. jazvy mam stale ale bolest chrbta ziadna. a prvy rok som ich mala pevne ako silikonove, teraz take prirodzene trojky.

titima
11. apr 2016

Caute kocky, tak hura zmensenie mam uspesne za sebou. Dnes mam 5.ty den po op. a uz sa citim fajn. Ale radim vam vsetkym ze toto rozhodne nie je zakrok pre ziadnu 24 hod. hospitalizaciu. Mna prepuslili na 4.ty den po operacii a myslim ze to bolo tak akurat. Za ziadnu cenu vam neradim ziadne kliniky kde vam budu slubovat ze to neboli a ze mozte pekne na druhy den odkracat domov. Je to narocna operacia a ziadny organizmus nebude uplne v pohode po 3-5 hod. narkoze a viacnasobnych rezoch. Ja som zacala napriklad v noci po op. prudko vracat a krvacat a dakujem bohu ze som bola v nemocnici na infuziach ako aj dalsich par dni a pod stalym lek. dozorom za pomoci super sestriciek vo dne v noci. Takze prve 3 dni podla mojich skusenosti su najhorsie , chodza je unavna a najlepsie vam bude v posteli s infuziou proti bolesti v zile . Po vybrati drenov ( u mna 3.ti den) sa vam vyrazne ulavi a bude to uz len lepsie. Zaroven vam odporucam brat 2 dni pred op. homeopatikum Arnika Montana 3x5 guliciek denne( 20 min pred a po nepit, nejest) a 2 hod po op. ( alebo ked sa spamatate z narkozy)15 guliciek x4 kazdu polhodinu) pomaha to na rychlejsie hojenie ran a celkovu regeneraciu po operacii. Ja som vyskusala a pomohlo. Takze baby drzim palce a prosim vas ziadne sukromne kliniky kde slubuju za platbu vopred zazraky za 24 hod . a usmevnu cestu domov na druhy den. Presla som tym a dnes som rada ze som zvolila konzervativnejsi postup. Drzte sa.