Znamená suchý dráždivý kašeľ problém so štítnou žľazou?
Ahojte mam uz dlhsie problém so suchým dráždivým kaslom. Robili mi krvne testy na srdcove choroby aj na infekcie a vsetko vyslo negatívne. Ale pospedne 3 dni sa pridružili dalsie priznaky. Hrozne busenie srdca a zvieranie hrdla. Ako keby ma stale niekto skrtil, to mi samozrejme drazdi hrtan a kaslem este viac. Aj sa mi tazsie prehlta a obcas mi preskočí hlas. Je to neznesitelne. (Neviem ci to s tym môže súvisieť ale uz dlhsie mam aj problem s prekrvenim nôh. Stale mam studene nohy a pomoze len tepla voda). Moze to byt stitna zlaza? Zvýšená alebo znizena? Ak mam podozrenie tak co dalej? Mozem rovno endokrinologovi alebo musim aj oraktickemu?
Netuším, čo je to za liek a ako dlho sa vyplavuje z tela, ak teda ak aj svrbelo, možno by som išla do fenistilu, alebo zodacu, niečo na alergiu a uvidíš, či pomohlo. Teraz cez sviatky len pohotovosť, ale myslím, že vydržíš do utorka. Ja osobne som teraz zistila, že na staré kolená som zostala alergicka na med-svrbenie tela.
Môžem sa opýtať čo ste nakoniec zistili? Štítnu žľazu?
Môžem sa opýtať čo ste nakoniec zistili? Štítnu žľazu?
@mimusik22 heh nie. Boli to úzkosti a depresia. Dlho som mala problém s kašľom po covide, suchý kašeľ je neznesiteľný týždeň a nie to ešte mesiace. Spustilo mi to jednoznačne úzkosti aj depku. Liečila som sa na to potom 3 roky normálne antidepresivami. Teraz mi už nič nie je. Neberiem lieky.

@danielahamar ja uz asi viem co to je. Este ma napadlo ci to nemozu byť vedlajsie ucinky lieku ktory som vtedy brala. Lebobpuse sa ze 1tbl denne a vrala som 2x dennne. Acc long. A teraz citam ze busenie srdca, hucanie v usiach, dýchavičnosť, zuzenie dychacich ciest, porucha travenia, svrbenie koze (to som mala vtedy tiez ze ma ruky svrbeli). Tieto vsetky priznaky som mala ale najhorsie je ze stale mam aj ked utorok som ich vysadila. Na koho sa mam teraz obratit ked su sviatky a sobota?