Zníženie stresu

essinna1
9. jún 2023

Ahojte maminky , prosím Vás ako znižujete stres . Máte nejaké cviky alebo zvýšený príjem vitamínov alebo niečo na ukľudnenie ? Už dlhšiu dobu mám dosť stresové obdobie a neviem ako sa skludnit . Uvažovala som nad persenom . Do cvičenia sa dokopat neviem , mám doslova vybité baterky ale cítim že potrebujem dobiť a ukludnit . Dakujem za každú radu a skúsenosť .

mikella912
9. jún 2023

@essinna1 zo začiatku by som skúsila magnézium s ostatným až tak neviem poradiť tiež mám stresové obdobia takže si nechám poradiť 😊

deti95060810
9. jún 2023

magnosolv

unicornlady
9. jún 2023

magnézium, B6, prechádzka v prírode, pozeranie vtipných videí, snažiť sa zjednodušiť, čo sa dá, čo počká, to počká, a prípadne ak sa dá, tak zadeliť aj medzi ostatných (podľa toho, o čo ide), znížiť perfekcionistické nároky na seba atd..

viestta
9. jún 2023

Ja si v taky cas potrebujem hlavne vyvetrat hlavu a byt len sama so sebou. Polhodinova prechadzka robi zazraky. A samozrejme, odburam veci, ktore netreba spravit hned a nevyhnutne.

cialota
9. jún 2023

ja uzivam magnerot uz nejaky cas a citim sa ovela lepsie. a takisto som zistila, ze najviac sa uvolnim pri behu. nerada som behavala, ale ten pocit, ze totalne pri tom vypnem, ten je na nezaplatenie.

maryon1
9. jún 2023

Magnézium a príroda. Prechádzky, bicykel, hocičo pri čom vypnem, a vyvetrám hlavu. a jasné, že stanoviť si priority - i ked je to niekedy ťažké, tiež mám rada, keď je domácnosť 100%-ná, ale pomaly sa učím, že prádlo pár dní počká :D prípadne že umývať okná naozaj nemusím zakaždým, ako sa na nich usadí peľ alebo nájdem šmuhu.

marcellka32
9. jún 2023

Ja chodím sama plávať a prechádzky