icon

Znižuje Concor Cor 2.5 krvný tlak?

cucoca
15. nov 2025

Ahojte aj vám tak znizoval tlak tento liek ?90/50 ...akože lezie mi to už na nervy po pravde..ja neviem ci to nieje nebezpečné taky nizky tlak...veď to môžem aj skolabovať...netoci sa mi nejak obzvlášť hlava ale taky divný pocit mám a ospala

anonym_86bf1d
15. nov 2025

@cucoca je to liecivo co sa pouziva aj na tlak. Beriem ho roky. Mam 33 a ano tlak mam bezne nizky 90/60, ale to som mala aj bez tabletiek

anonym_0a6d59
16. nov 2025

@cucoca to je moj normálny tlak.Ak sa ti to zdá príliš povedz lekárovi upraví dávkovanie

cucoca
autor
16. nov 2025
@anonym_0a6d59

@cucoca to je moj normálny tlak.Ak sa ti to zdá príliš povedz lekárovi upraví dávkovanie

@anonym_0a6d59 a akú dávku berieš?Predpísal ti ho na busenie srdca?

cucoca
autor
18. nov 2025
@anonym_86bf1d

@cucoca je to liecivo co sa pouziva aj na tlak. Beriem ho roky. Mam 33 a ano tlak mam bezne nizky 90/60, ale to som mala aj bez tabletiek

@anonym_86bf1d prečo ho berieš už tak dlho...pri takom nízkom tlakubsa ako cítiš

anonym_86bf1d
18. nov 2025
@cucoca

@anonym_86bf1d prečo ho berieš už tak dlho...pri takom nízkom tlakubsa ako cítiš

@cucoca ja ho beriem na vysoky pulz, tachykardiu. Ja som na nizky tlak zvyknuta, problem mi nerobi. Ked mi nahodou klesne uz velmi a toci sa mi hlava vtedy si dam hroznovy cukor, ale to sa stane par x do roka