icon

Znižuje dlhodobé užívanie sirupu jeho účinok?

1321987
24. sep 2025

Dobrý deň keď budem užívať sirup viac ako 4 týždne bude mať slabší účinok či to nevadí ma to niekto odskúšané ?

Znižuje dlhodobé užívanie sirupu jeho účinok?
deedol
24. sep 2025

admin zas nespravne zmenil nadpis?
ak sa nemylim, ty sa pytas, ci ked je sirup otvoreny viac ako 4 tyzdne, znizi sa jeho ucinnost. to neviem, kedze nevidim, aky je to sirup, ale moze ist o ucinnost, ale aj o cistotu, teda aby sa tam nezacali mnozit nejake bakterie a pod.

tyaja5
24. sep 2025

@deedol podla mna je to napisane jasne a nadpis zmeneny nespravne nebol. ja to chapem tak, ze sa pyta na dlzku uzivania - ak ho bude uzivat dlhodobo, ci je mozne, ze jej prestane zaberat.

janka1224
24. sep 2025

Tak v prvom rade užívať stoptussin viac ako 4 týždne by sa určite nemal. A áno účinok lieku sa po otvorení viac ako 4 týždne znižuje.

viestta
24. sep 2025

Na letaku ti pisu o tom, ze otvoreny sirup mas spotrebovat do 4 tyzdnov, o dobe uzvania sa tam nepise nic. Jednoducho po 4 tyzdnoch od otvorenia je ten sirup nevhodny na uzivanie, tak sa tym riad.

deedol
24. sep 2025
@tyaja5

@deedol podla mna je to napisane jasne a nadpis zmeneny nespravne nebol. ja to chapem tak, ze sa pyta na dlzku uzivania - ak ho bude uzivat dlhodobo, ci je mozne, ze jej prestane zaberat.

@tyaja5 preco by potom davala ten printscreen, kde je cas pouzitelnosti po prvom otvoreni 4 tyzdne?

daniska155
24. sep 2025

rozhodne by som neuzivala dlhsie, ako je odporucana doba spotreby. 👍

januska12323
24. sep 2025

Žiadny liek nemáš užívať dlhodobo pokiaľ ho tak nepredpíše lekár.