Zodraté pod nosom
Ahojte, Mam nadchu a zo smrkania už mam take zodrate ako keby pod nosom a stipe to..dala som si taky uplne jemny krem pre babetka na to ale strašne to začalo palit ..nemáte nejaké rady čo by pomohlo na to zodrate? Či len počkať pokiaľ sa zahojí..ďakujem za každú odpoveď ☺️
@veronika4495 no už som aj začala používať tie najjemnejšie vreckovky ale stale to isté robí 😀😥
Skús ak máš klasické vreckovky na nos, nie papierové lebo tie derú riadne pokožku...a v lekárni kúpiš mastičku Rinopanteina, veľmi mi pomohla po nádche pred pár týždňami 🙂
Aj jemny krem pre babatka obsahuje mnozstvo syntetickych latok, treba pouzivat naozaj prirodnu kozmetiku, nechtikovu masticku od bylinkarky napr.
Nechtikovu masť Hanus natriem na papierovu vreckovku a tak utieram vtedy nos...a keď som mala deň, že tiekla voda z nosa celý deň, občas som urobila z papierovych kapesnikov šúľok, natrela na to nechtikovu masť a strčila do nosa 🙂
Infadolan pomaha aj do vnutra ako pise @marcellka32 alebo lipobase, su to mastnejsie maste, skore uzdravenie zelam🍎
hned ako mas nadchu a caste smrkanie, tak si vyhrad jeden balzam na pery (labelo modre, jeleni loj...) a tym si potieraj vzdy pod nosom. robila som to tak ja, robia to teraz tak aj moje deti a zabranis stipaniu a vysusaniu v momente.
Klasicku modru Indulonu, ale ozaj po kazdom smrkani dat. Alebo ten hojivy balzam od Oriflame. Musi to byt nieco mastne, ako pisu baby, moze byt aj ta nechtikova mast alebo kalciova, nie hydratacne, lebo to stipe potom. Ale dodrziavat to, ze ozaj po kazdom utreti nosa namastit.
Me najlepsie zabera modra indulOna.
Existuje detsky nosny balzam od Saloosu, ktory je urceny presne na to. Nam stale zabera a nestipe.
musis dat nieco vlemi mastne - jeleni loj, vazelinu, hojivy zazrak a pod. jemne kremy obsahuju vela vody a malo tuku, to stipe.
Mne najlepšie pomáha očná masť. Akákoľvek aj pozáručná. Tieto nikdy nevraciam do lekárne, ale si ich nechávam na tento prípad. Po každom vysmrkaní natrieť nos a zahojí sa.