Zotavenie sa z operácie žlčníka
Ahojte , kedy ste sa zotavili po operácii žlčníka ? Včera som mala operáciu , dnes som sa na druhý pokus postavila na nohy , ale to vstávanie z postele 🙄 a keď sa vystriem tak koniec , cítim ako ma ťahajú stehy , neviem sa ani vystriet poriadne .
@hodiny22 ale ako ja mám pocit, že naša dcéra je nejaký nezmar, keďže doktor mi v nemocnici povedal, že je jediný pacient, ktorý druhý deň ráno po operácií si už nič na bolesť nepýtala a poobede sa už bláznila na izbe s kamarátmi, sám primár oddelenia to nechápal, že ako je to možné keďže žiadne problémy nemala a doma asi po týždni a pol nabehla na stravu bez obmedzení a problémy nemá žiadne vďaka bohu, no uvidíme keď príde stresové obdobie, ktoré bolo u nej najväčší spúšťač žlčníkových problémov
@janka_lolo ja som tiež mala liek na bolesť len večer po operácií a na druhý deň už nič 🙂 riadne som sa prechádzala po oddelení, zohla sa zaviazať si šnúrky na topánkach, po týždni a pól nabehla na riadnu stravu 🙂 podľa mňa keď je kvalitne urobená laparoskopia, nie je za tým problém 🙂
@diaalex ako tam sa primár čudoval, keďže dcéra rok predtým mala silný zápal žlčníka a mala teda rešpekt asi 2 mesiace držala prísnu diétu, potom už prišiel bod zlomu a začala normálne sa stravovať ale mala 2 silné koliky na jar zo stresu kedy skončila na urgente a potom následne nejaké kontroly, kde sa im furt niečo nezdalo ale našťastie všetko dopadlo dobre a aktuálne môže v kľude písať diplomovku a dúfam, že po štatniciach si opäť niečo neuzenie keďže ona je na to expert
Ako dcerina kamarátka, ktorá tiež už nemá žlčník 6 rokov tak ma stále nejaké problémy
@tinulqa nič to nie je moja dcéra je veľký bojko, trauma z nemocnice a z lekárov, bola odhodlaná odísť zo sály im ale zvládla to aj vďaka milým lekárom, ktorý ju povzbudili, upokojili a prehovorili jej do duše
@janka_lolo keby aj tu boli taky lekari
@janka_lolo ja som ráno v deň operacie rumazgala už od 5tej😂od strachu, dali mi tabletku a potom som už len prespala všetko🙈🙏 a ked bolo po všetkom, som sa smiala sama na sebe , že fakt to nič nebolo....oproti sekcii malina...
@iriska13 tak dcéra mala hodinový rozhovor pred operáciou s doktorom, ktorému verila keďže ju prijímal rok predtým na urgente a potom sa s ním ešte párkrát pri kontrole stretla a bol jeden z mála vo vedeli ako reagovať na jej strach a traumy z detstva 😅 po operácii keď dcéra volala a zdvihol jej to najstarší zo slovami: no čo bojko prežila si to bez toho aby si im odtiaľ zdrhla a dcéra sa len smiala potom, ale čo viem na upokojenie jej nič nedávali radšej poslali za ňou sestričky lekárov, ktorý vedeli ako na ňu a vysvetlili jej to a v noci po operácii debatovala na JIS s primarom aj a dnes už ani nevie, že jej niečo bolo a už asi 4 mesiace sa chystá dvom lekárom poďakovať za motivačné prejavy a za to, že mali trpezlivosť s ňou len stále akosi čas nemá 😅 a za lekárom čo ju operoval tak ten ma aj súkromnú ambulanciu tak tam bola asi 2 mesiace po sa poďakovať s obrovským darčekovým košom, že to nevzdal keď už bola na sále a stále protestovala 😅😅 ešte ale chce ísť do nemocnice niektorým lekárom poďakovať len na to si najskôr musí nájsť čas a byť doma dlhšie ako iba prísť sa vyspať na víkend
@barbora19911 prosím Vás a po operacii ste nemala krv po stolici keď ste sa utrela?dalujem

@diaalex tiež mi beží 3.den ale nič sa nedeje zatial