Zubár MUDr. Siebert - skúsenosti a ceny
Ahojte, poprosila by som o radu vytrhli mi predny zub a mudr. Siebert mi navrhol implantat taksom suhlasila bola to najlepsia moznost sice velmi draha, bola som u neho prvy krat a bolo vsetko ok len by som chcela vediet vase skusenosti ak s nim.mate dakujem
moja skusenost Bola sama katastrofa
@soffinka22 moja skusenost Bola katasrofa,je to zubar co len peniazie trieska z PACIENTOV
No sama som sa o tom presvedcila. Ani som u neho nepokracovala, len za konzultaciu na zaklade snímok od mojej zubarky, si vypytal 70e. Ani do ust sa mi nepozrel. Vyratal sumu 4500-5000e za 2 vytrhnutia a mostík od lavej jednotky- 5-ku. A este dodal, ze nerucí za to, ze to bude ok. Tak na toto sa mozem vykaslat, za 5000 e to nemat dobre. To uz si dam vytrhut vsetky zuby a protezu spravit. Alebo implantaty v Győri, kde jeden zub stojí kol 400 e.
@dohnalova
@dohnalova
@soffinka22
@soffinka22
@soffinka22
@soffinka22 prisla som k nemuma bolel zub,nakolko pracujem v zahranici,som tu nepoznala jedneho zubara,tak som isla k nemu a skoncila som tak,ze mi na jeden krat vytiahol dva zuby a 4 mi vytiahol nerv,prisla som spät do zahranicia k mojmu zubarovi,ten nechapal ,co za masaker mi ten clovek sprqavil,ale kvoli tomu som dotala este aj zapal okostnice,bo chcel si nahrabat peniaze,tak robil aj co nemal...bolo to sialene,moj zubar mi ukazal snimok,co mal spred 8 mesiacov a tie zuby boli zdrave,okrem jedneho co sa mi zapalil koren a ten mi mal precistit a spravit vypln ,on ho proste vysmahol a este ma nahovaral na imlantaty,ze su super,preto mi vysmahol aj ten druhy zdravy,7 a 6 ,...
@dohnalova
@soffinka22 neviem ako to mam nazvat,ale ten pan by si mal dat do recenzii,stare neopravujem,vytrhavam a robim imlantaty a tym by usetril ludi,co ich nechcu...starch a hroza co som prezila,nemozem sa z toho spamätat...a kamoska sa mi potom ozvala,ze jej vytrhol tak 4 zuby,som to dala na face...ona ma traumu z toho do teraz..a to je zu 2 roky do zadu...je to vsetko o peniazoch u neho...
Dobrý deň, mám záujem ambulanciu doktora Sieberta navštíviť. Čítala som o doktorovi Tomášovi Siebertovi pár článkov, kde sa píše, že je na danú problematiku odborník. Mám známu, ktorá má práve s týmto doktorom dobrú skúsenosť. Ale na základe toho čo čítam sa chcem opýtať, či máte reálne negatívne skúsenosti s pánom doktorom a mám sa vzdať aj prvého stretnutia.
Dobrý deň Emilia011, ja osobne nemám s ním skúsenosť, čo sa týka zákroku, ale bola som na konzultácii a stačilo mi, chcel ma pripraviť o zuby, ktoré asi ani neni treba, lebo som si našla iného zubára ( bola som na konzultácii u ďalších 2 ) a tí mi navrhli úplne iné riešenie, tak som sa na to dala. Neviem či to bude dobré, ale zas finančne to nie je tak drastické. Uvidím na konci liečenia. Ale ved treba skúsiť. Každý prípad je jedinečný, každí môže mať na toho istého človeka iný názor.
Dobrý deň, @soffinka22, máte pravdu, každý prípad je individuálny a každá skúsenosť môže byť iná. S odstupom času môžem povedať, že po mojej návšteve ambulancie doktora Sieberta mám dobrý pocit. Konzultácia ohľadne môjho zubného problému prebehla hladko a dokonca podľa mojich predstáv. Uvidíme aké to bude po samotnom zákroku a po liečbe, ale neobávam sa 🙂
Dobry den prajem vsetkym. Tu su naozaj neuveritelne dristy. Dr. Siebert je odbornik. Chodim k nemu roky a som velmi spokojny. Mimoriadne korektny pristup, pracuje sam. prostredie ciste a stabna kultura vysoka. Ak hladate niekoho, kto vam vie pomoct na urovni napriklad Nemecka, treba ist. Vie si urobit cas na pacienta, vie efektivne poradit. Mna vyrusoval len hluk z ulice, ale to je asi moj problem 🙂 Ceny na urovni Bratislavy.
@lubo321 Dobrý deň pán Lubo, ako sme sa tu vyjadrili, každí môže mať iný názor na toho istého lekára, mne sa neľúbil jeho prístup ( a to fakt môže byť super odborník ), že mi odporučil to najdrastickejšie, vyoperovať mi zuby a pod. za takú sumu.....Ceny má ako v BA u prominentných zubárov, ale každí vie, čo si môže dovoliť ( a to netvrdím, že keby som veľmi chcela, by som si ho nemohla dovoliť ), ale tá drastickosť sa mi nepáčila, a veta, že aj tak Vám neručím za to, že to bude ok, tak nehnevajte sa na mňa, ale za 4500 e , prísť o 3 zuby a mať mostík na 6 tich zuboch a ešte to ani nemusí byť ok??!!!! a potom čo? mohla som plakať za 4500 e a dávať si spraviť protézu, nakoľko mne práve vysvetloval, že implantáty nemôžem mať. Nehovorte ale, že tu vravíme drísty. Ked ste s ním spokojný, som rada, ale ja som s ním mala v tomto zmysle negatívnu skúsenosť. Pekný deň prajem!
@soffinka22 Dobrý deň, aby som tu zbytočne nespamoval. Oba "vaše" príspevky (Dohnalova, Sofinka) pochadzaju z rovnakej IP adresy. Tym padom, ich pozadujem za tendencne a nebudem pokracovat v zbytocnej diskusii. Siebert je velmi korektny doktor a plati, co som napisal vyssie. Majte sa dobre pani DOhnalova/Sofinka.
Dobrý deň, všimla som si túto malú prestrelku. Ja osobne som klientkou pána doktora Sieberta. Som s jeho službami a profesionálnym prístupom veľmi spokoná. Do ambulancie v Trnave dochádzam za kvalitnými službami a preto ambulanciu navštevuje aj môj manžel a moja dcéra. Tak ako napísak pán Ľubo, ceny sú na úrovni Bratislavy.
Pridam sa so skusenostou s panom zubarom. Chodim k nemu cca 10 rokov. A to dochadzam do jeho ambulancie z BA. Predtym som mala inych 3 sukromnych zubarov z BA. K nim som chodila ako na klavir - jeden zub mi riesili pomaly na 5tich sedeniach /plus za kazde sedenie sa platilo/. Dr. Siebert vyrazne setri cas a aj pocet navstev, to ma velmi prijemne prekvapilo. Ano ceny su ako v Schill v BA. Je to hlavne chirurg, robi velmi rychlo a bezbolestne. Ja som zazila u neho preventivky, opravy zubov a aj extrakcie 8ciek - a v pohode, rychlo a kvalitne. Urcite by som ho odporucila.
@lubo321 teraz ste ma pobavili :D v živote som nemala IP adresu Dohnalova :D , takéto meno ani len nepoznám :D Ale ak Vás to baví, navážať sa do ľudí za ich názor, nech sa páči.... :D tak snád, nebudem tvrdieť niečo, čo chcete nasilu čítať, alebo neviem fakt, čo takáto " obhajoba " pána doktora :D pekný deň Vám prajem PS: Ak máte nejaký psychický problém a potrebu sa hádať, nech sa páči, ale skúste niekde inde. Snád nebudem teraz jak ovca prikyvovať na to, aký je pán doktor úžasný. Napísala som svoj názor, za ktorým si stojím ! :D a môžete sa ospravedlniť aj pani Dohnalovej, lebo som sme dve rozdielne osoby.
Dobrý deň, chcela by som sa s Vami podeliť o skúsenosť, možno trošku inú ako máte vy. Navštívila som ambulanciu pána doktora Sieberta, šla som na dentálnu hygienu. Dentálna hygienička, ktorá pracuje v ambulancii sa mi po celý čas pozorne venovala a odpovedala mi na všetky otázky, ktoré som jej počas zákroku kládla. Páčil sa mi priateľský prístup, pretože mávam z návštev zubára strach. Všetko šlo hladko a bezbolestne. So službou som nadmieru spokojná, moje zuby sú čisté a žiaria. Vrelo odporúčam.
@tamarafilakovska dobrý deň, asi sa budem dookola opakovať, aby to už všetci konečne pochopili, ja som nikdy nepovedala , že pán doktor je zlý, alebo neviem čo. Povedala som, že sa mi zdala privysoká cena za tie úkony, ktoré chcel u mňa spraviť, drastické aby som v mojom veku prišla o zuby....to bolo celé. Ja som rada, ak je niekto s niekým spokojný, veď k nemu som sama išla na základe dobrej recenzie od známej. Pán doktor mi všetko pekne vysvetlil, vyčíslil a pod. Som sa rozhodla pre iného lekára, to je celé. S úkonmi pána doktora nemám žiadnu skúsenosť, len na základe RTG snímky od iného lekára mi toto všetko povedal, nič mi nerobil. Pekný deň prajem!
Mal som navrhnutý plán liečby , pretože som chcel robiť fixné zuby na implantáty. Ten plán v Banskej bystrici, ktorý mi navrhli, nebol vôbec lacný. Išiel som ešte na vyšetrenie do Bratislavy a do Trnavy. V Trnave u pána doktora Sieberta som pochopil, že je to odborník. Pretože okrem toho, že má na implantológiu všetky dostupné certfifikáty, ešte aj ako odborník učí na vysokej škole medikov. A na prvý pohľad bola cena rovnaké, ale implantáty som mal špičkovej kvality a samotné fixné zuby som mal robené pomocou počítača. Čo mi nikde inde neponúkli, pretože vyzerajú perfektne a sú funkčné, takže sa v pohode najem.
Dr. Siebert nikdy viac! Po 3 mesiacoch mi vypadli vrchné implantáty povedal mi aby som sa s tým zmierila a urobil mi zubnú náhradu úplne krivú ďasna mám celé doráňané. Tvrdil mi že mám tenkú kosť a nasadil mi novú. Išla som k druhému implantológovi a ten mi povedal že je to klamstvo implantáty mám nasadené v mojej kosti. Je to fušer prvej triedy keď mi nasadzoval implantáty hneď mu jeden vypadol povedal že to je o.k. a nevytiahne mi to ani traktor. Bohužial mi ich vytiahol čerstvý chlieb. Ďalej sa so mnou odmietol zaoberať. Zaplatila som cca 17000 € a teraz ďalších 7000 € u ďalšieho implantológa. Som na dne zobrala som si pôžičku zvažujem zažalovať ho za psychickú ujmu.
@dadakn Božeee, to je hrozné, ale preco ste išli k nemu, ak si vyhľadáte viac recenzií na pána doktora, zistíte, že v 70% sú zlé. Verím Vám a je mi to ozaj ľúto. Ja som bola u neho na konzultaciach, pozrel mi snímky od druheho zubara, zaplatila som za nič nehorázne peniaze a este k tomu povýšenecký lekár. Tak nech sa Vam uz darí a nech tie zuby vydržia 100 rokov aspoň, za tie peniaze...
@soffinka22 s tým povýšeneckým musím len súhlasiť. Nepríjemný,samoľúby,najmúdrejší. Ďakujem.
@soffinka22
@dadakn
@alk05 dobrý den, u koho ste nakoniec skončili? tiež potrebujem vyriešit implantáty a už som neštastná z toho že neviem ku komu ísť. AK by ste si našli chvílku a napísali mi, velmi by mi to pomohlo. Dakujem
Čo sa týka pána doktora Sieberta tak si myslím ,že nie je zlý zubár,moja skúsenosť.Bol som u neho nespočetne veľa krát,ale ,len raz mi niečo ešte ,ako to on nazval korigoval a to korigovanie skončilo po týždni ulomeným zo zuba,ale to bola jediná situácia inak všetko ok. Na čo by som chcel však upozorniť sú nehorázné ceny rúbané od brucha. Raz vás vyjde jeden a ten istý zákrok raz toľko,ako predošlý v totožnom výkone.Keď k nemu idete najprv si preverte ceny má ich na stránke,ale predovšetkým odporúčam po prehliadke najprv si vypýtať info čo vás to vyjde.Nikdy si nedajte robiť zub pokiaľ nedostanete informáciu čo vás to bude stáť. Dentálna hygiena ,ktorú mi robili vyše 100€ to som skoro z nôh spadol a naposledy a bolo to ozaj naposledy,lebo pre jeho pahltnosť som u neho skončil ,len to nevie mi sekol takú cenu za opravu zubu ,že som sa skoro prevrátil ,nie už nikdy.Za ďalšie nedá sa u neho platiť kartou,divné v dnešnej dobe takže si vždy zo sebou zoberte balík peňez. Nepôsobí na mňa dôveryhodne a nepozerá ľuďom do očí,vôbec sa na vás nepozrie aj ,keď vám niečo hovorí ,pozerá sa vedľa vás ,asi čudák.Či pána doktora odporučiť no zdá sa ,že záleží v akej finančnej nálade ho navštívite a čo sa týka výkonu moja osobná skúsenosť,že je to priemer.

Dobry den, síce Vas prißpevok je starý, ale mozno o to viac mi budete vediet poradit. Jedna sa o pana zubneho lekara Tomáša Siebert v TT. Boli ste u neho potom aj viackrat? Ake ste o nom počuli recenzie? V utorok mam íst k nemu a je tazko najst recenzis na neho. Nasla som 5-6 , ale katastrofálne. Prosím Vas o odpoved na mail: bettina.feherova@gmail.com