icon

Zubná prehliadka sa nezobrazuje v aplikácii VšZP

8. dec 2025

Ahojte prosimvas , prešla som k novemu zubarovi a mala som tam prehliadku ale v aplikacii všzp mam ako posl prehlidku este 2023 , neviete čo s tym?

chrobak7
8. dec 2025

@anonym_autor Kedy si mala tú prehliadku? Je tvoj zubár zmluvným lekárom s VšZP?

autor
8. dec 2025
@chrobak7

@anonym_autor Kedy si mala tú prehliadku? Je tvoj zubár zmluvným lekárom s VšZP?

@chrobak7 ano je zmluvnym a mala som ju v novembri zaciatkom, 1. navsteva 1. prehlidka u noveho

ibrunova
8. dec 2025
@anonym_autor

@chrobak7 ano je zmluvnym a mala som ju v novembri zaciatkom, 1. navsteva 1. prehlidka u noveho

@anonym_autor lekár ma na to 60 dní

nikolka232
8. dec 2025

Zobrazuje sa to, až keď potvrdí VŠZP správny výkaz. Čiže najneskôr v januári to nabehne. Niekedy už v decembri. Podľa toho, ako rýchlo spravia výkazy a v ZP prebehne kontrola.

chrobak7
8. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tak to zubár len teraz vyfaktúroval v poisťovni. Kým mu to uhradia, bude január. Až po úhrade sa to premietne do tvojho účtu poistenca.

anonym_4caf76
8. dec 2025

Skontroluj si ju v zdravotnej knižke https://www.npz.sk

tanalyn
8. dec 2025

Ešte má čas, aby to tam nahral. Nemusia to hneď, ako ju absolvuješ.

domka222
8. dec 2025

Áno. Už 2x som bola u všeobecného na preventívnej a poslednú mi ukazuje 2016. Prvý krát som dokladala potvrdenie,lebo som chcela preplatiť úkon u zubára. Teraz mi stále ukazuje 2016 a pred týždňom mi schválili preplatenie cytológie. Čiže lekár dal pisťovni správny výkaz, ale aplikácia ju neukazuje.