icon

Zubné implantáty

kaserik
26. aug 2013

Ahojte, v tehotenstve som prisla o tri zuby (zapaly okostnice, z toho po jednej sedmicke chirurgicky 0,5 cm odbrusenej kosti) a teraz rozmyslam nad implantatmi. Mate niektora skusenosti? Nasla som jednu kliniku v madarsku, neviem sa odhodlat. Korunky by som nechcela, a ine alternativy sa neponukaju. Ako je to s preliecenim, tazkosti , bolesti a hlavne ci je moznost uspania. Uz som si vytrpela viac ako dost. Ustnu hygienu dodrziavam, ale bohuzial su moje zuby velmi nachylne. Nerada by som trpela v tom kresle viac ako sa da. Dakujem za rady a informacie.

luciaone
20. mar 2016

@bvladka prosim ťa aka je to metoda systémom klik, alebo zámoček ?

luciaone
20. mar 2016

mate niekto skusenosti s Boi - bazalne implantáty v tvare T, kde nie je potrebna aumentácia kosti?

rose32
21. mar 2016

@luciaone ja som chcela take implantaty len nevedeli sme si pomoct vyriesit s peniazmi tak som si nasla este o polovicku lacnejsieho zubara..tak zajtra mam termin

luciaone
21. mar 2016

@rose32 a v akom meste je a ako sa vola? kolko by stál u neho jeden taky implantat?

rose32
21. mar 2016

@luciaone zajtra idem do Šuran tazko povedat kolko Boi na mne vyslo 15000€a teraz co idem 7000€ na celu celust

luciaone
21. mar 2016

@rose32 ja by som potrebovala takych 5 zubov ...daš mi na toho zubara kontakt ? ma dobre recenzie? diky

rose32
Autor odpoveď zmazal
rose32
21. mar 2016

@luciaone svagrinej sesternice robili a este kamaratkam a ze si ho chvalia😊ale aj v BA Stomaklinik je vyborny Ducko len peniaze tolko....

luciaone
21. mar 2016

@rose32 no pozerala som sa na ich stranke ale take Boi implantaty v tvare T som v ponuke nenašla..určite to tam robia?

rose32
Autor odpoveď zmazal
luciaone
21. mar 2016

@rose32 no ja som preto pisala Boi implantaty v tvre T lebo tam netreba nadstavovať kosť ked je tenka ...a ja mam tentku kost.

rose32
Autor odpoveď zmazal
luciaone
21. mar 2016

@rose32 aha...no ja prave by som sa tomu chcela vyhnuť....... 😒

rose32
Autor odpoveď zmazal
luciaone
21. mar 2016

@rose32 no ja sa bojim toho zakroku hlavne a či mi aj ta kost prirastie....s tymi Boi implatatmi vraj to T - čko sa vrastie do kosti....tak neviem

rose32
21. mar 2016

@luciaone ja uz idem rano na to...

luciaone
21. mar 2016

@rose32 držim palce a čakam na referencie 🙂 že ako ste dopadli 🙂

rose32
Autor odpoveď zmazal
bvladka
21. mar 2016

@luciaone .... júj moja, túto možnosť som na koniec neabsolvovala nakoľko už som mala len tú poslednú možnosť a mám v ústach dva implantáty vedľa seba a 4 zuby na nich a zatiaľ som veľmi spokojná, len dúfam, že nedostanem zápal okostice ... ten klik systém mi už dať nemohli nakoľko som nemala na to prispôsobený chrup a chceli mi dať zámoček, lenže ten som odmietla lebo to sa mi zase zdalo dosť komplikované ... ale ak chce niekto lacnejšie zuby a rozhodne sa pre implantáty tak odporúčam ísť na Hajdukovú ulicu v BA, Onkologický ústav svätej Alžbety a primár Mračna stomatológ robí implantáty oveľa lacnejšie ako súkromníci a pritom sú to presne tie isté komponenty. Mňa zuby stáli celkom so všetkým iba cca 1500,- EUR, a u súkromníka by ma to stálo cca 4500,- EUR. 🙂

rose32
21. mar 2016

@bvladka a ake mas kovokeramicke?

bvladka
21. mar 2016

@rose32 ... áno, mám kovokeramické , tie tzv len keramické mi dať nemohli nakoľko sa na implantáty dávajú len kovokeramické, aspoň takto mi to vysvetlila Dr. Verešová čo mi dala robiť protetiku na implantáty 🙂

rose32
Autor odpoveď zmazal
rose32
Autor odpoveď zmazal
bvladka
21. mar 2016

@rose32 ... jeden implantát tam stojí cca 267,- EUR a jeden zub 200,- EUR , potom niečo málo stojí aj rontgen, či injekcia ... tak si to skús zhruba vyrátať ... vôbec to nebolelo, ale trvalo to dlho, pol roka je hojenie a potom odtlačky ... u mňa celý proces trval asi tak rok, ale mám na hrýzanie zuby a sú celkom pekné, som spokojná a hlavne mi sadli presne na môj chrup ako riť na šerbeľ 😀

mima2778
22. mar 2016

@bvladka prosím ťa a tam Ti aj zub trhal, či si už mala vytrhnutý a išla si sa tam objednať, aklebo aký postup ? Ďakujem veľmi pekne za info, ja teraz toto riešim.
A zoberú aj bez toho, že tam nie si prihlásená, že len zavolám a dohodnem termín ?

rose32
Autor odpoveď zmazal
luciaone
22. mar 2016

@rose32 no a tie Boi implataty ti ide dať rovno do tvojej zuženej kosti alebo ešte ti ide robiť tu aumentaciu kosti?

rose32
22. mar 2016

@luciaone no mojej zuzenej kosti mi ide dat tie implantaty☺

luciaone
22. mar 2016

@bvladka a robil ti aj aumetaciu kosti? bolelo to ? hojenie ako prebiehalo u teba? diky

luciaone
22. mar 2016

@rose32 fakt? to je super....a tiež to vyjde tych 7000 eur jak si spominala?