icon

Zubné implantáty: Môžem byť po zákroku aktívny?

4. júl 2024

Ahojte, v pondelok mi ide zubár zavádzať dva zubné implantáty - tie vrty do kostí a osadenie škrobu. Na druhý deň budem vedieť normálne fungovať ? Potrebovala by som ísť ku mamine je to cca 50km a vyvenčiť jej psíka a zbehnúť na nákup. Je to ok? Netreba nejaký špeciálny oddych ale kľud doma? Bude to môj prvý veľký zákrok. Ďakujem

minenkak
4. júl 2024

Mne dávali štyri a nedokázala som normálne fungovať

jamimo
4. júl 2024

normálka, maximálne 1x Paralen, ak by si cítila mierny diskomfort. Mne robil implantáty na 3 etapy a žiadny problém 👍
1. etapa- príprava kosti
2. príprava šróbiv
3. korunka
PS: robil mi naraz 3 = 2 napravo, 1 naľavo

minenkak
Autor odpoveď zmazal
jamimo
4. júl 2024

@minenkak 1. etapa- príprava kosti 2. príprava šróbov, 3. osadenie - prišróbovanie korunky (zuba)

minenkak
4. júl 2024

@jamimo tak ja mám len dve etapy,dorávanie kosti a osádzanie srobou bolo spolu , možno preto

jamimo
4. júl 2024

@minenkak no ale na šrób pôjde aj korunka... u mňa takto

https://skdental.sk/zubne-implantaty-vsetko-co-...

minenkak
4. júl 2024

@jamimo áno klasický implantát

guudy
4. júl 2024

Ani ja som nemala ziadne problemy.

dejka77
7. júl 2024

@jamimo Po kolkych dnoch si vedela normalne fungovat?

autor
8. júl 2024

Idem na to ženy 🙂 už čakám, som na ôsmu. Ráno ešte dcérke bolo zle takže nie je v škôlke, mám ju tu so sebou. Sestrička že to nevadí, že jej rozprávku zapne pani na recepcii. Ešte ani taxík sme nezohnali taaak som tu aj autom, no držte mi palce 😀

minenkak
8. júl 2024

Tak držím palce

jamimo
8. júl 2024

@dejka77 normálne som fungovala hneď po zákroku, bola som v meste a mužom na obed (ja som nejedla...) potom cesta domov. Len mierny tlak, dala som si Panadol rapide 1x a hotovo. Ale každé telo a organizmus je iné.

jamimo
8. júl 2024

@autor Držím palce 💪

autor
8. júl 2024

@minenkak
@jamimo ďakujem takže všetko v pohode, tiež som cítila tlak ale dali mi flector tak som si hneď doma dala. Idem sa konečne najesť a ďakujem vám za podporu ❤️

jamimo
8. júl 2024

no vidíš, ani to tak nebolelo. 😉 Tak si ten nový úsmev uži 👍Prajem všetko dobré.

malcica
5. nov 2025
@anonym_autor

@minenkak
@jamimo ďakujem takže všetko v pohode, tiež som cítila tlak ale dali mi flector tak som si hneď doma dala. Idem sa konečne najesť a ďakujem vám za podporu ❤️

@anonym_autor ako ste dopadla? Ste spokojná s implantatom?