icon

Zubné zákroky v Antalyi - skúsenosti a rady

Dnes o 12:26

ahojte idem si dať robiť zuby v turecku mlclinic sú na instagram je tu niekto kto ma skúsenosť ? budem vďačná
keďže mám silný zapal a mám predné korunky na svojich zuboch .. a mám v jednom zube nerv ktorí mi tam nechali musím ísť zajtra k svojej zubarke aby mi stiahla korunku a vybrala nerv. do termínu na vleku noc by sme chceli odletieť a aby mi dala nejaké atb aby sim dovtedy poliecila zapal ..
majú mi trhať všetky zuby 20ks a potom hneď dať implantáty 2-6mes doba hojenia atb a dávajú od bolesti .. a potom prísť naspäť nasadiť zirkonove korunky ..po preliečení a prijatí implantatov. nemáte skúsenosti bol niekto?
s tým že tam je záruka na tie zuby
u nás ma pýtajú 20 000€

anonym_467623
Dnes o 12:46

Budem úprimná. Nešla by som do Turecka si dať robiť zuby. Tam nevieš za čo dostal lekár diplom a či ho vlastne vôbec dostal. Zuby vyzerajú hrozne ako žuvačky a čerešnička, keď príde nejaký problém, veľa SK zubárov ti to odmietne riešiť, lebo dávať doporiadku niekoho fušerinu nie je bohviečo. A nielen slovenskí ale aj zahraniční (európski, americkí) zubári ti povedia, že najhoršia možnosť je Turecko. Mimo to, na Slovensku ti vedia urobiť celú protézu na 4-6 implantátoch. A radšej by som za to dala 15-20k a vedela, že lekár nedostal diplom za pár peňazí ale oddrel si to rokmi štúdia.
Ak lacnejšie, tak Poľsko, kde to máš aj bližšie pri komplikáciách, lebo so zápalom v kosti(v zube) by si nechcela letieť, ver mi.

anonym_18d42a
Dnes o 13:01

@anonym_autor skús si pozrieť na ig doktor zub. On presne vysvetľuje ako robia zuby v Turecku a prečo by sa to tak robiť nemalo. Tvoje rozhodnutie a tvoje zdravie

katulienkax
Dnes o 13:18

Kks a moji rodičia majú zubára ktorý vobec neodporúča po vytrhnuti hneď dať implantát a už vobec nie na zapálene dasna. Mal pacientov ktorým sa to tak zapálilo, že implantát musel ísť von. Ale kľudne predaj vlastne zdravie dajakým Turkom.

anonym_a84c9e
Dnes o 13:32

Známa si dala robiť všetky horné zuby naraz v Turecku, na ďalšej dovolenke chcela dolné, bola pyšná, že to nebolo drahé, rýchle a pekné, po pól roku jej začalo peklo, zuby ju začali bolieť, išla k dr, porobil vyšetrenia a zhodnotil, že tie urobené zuby musia ísť von, všetky.

anonym_75031f
Dnes o 14:04

@anonym_autor suseda
Skoncila na sk na stomatochirurgii so vsetkymi vytrhanymi novymi zubami a takym zapalom ze pol roka chodila bez zubov
Vela stastia v turecku

ivanaks
Dnes o 14:35

Keď už chceš robiť zuby v zahraničí, prečo si radšej nezvolíš Srbsko? Kolegovci chodia do Kysača a pochvaľujú si. Sú to Slováci, takže odpadá jazyková bariéra a sú to zubári, ktorí študovali na Slovensku, takže používajú rovnaké postupy ako tí naši, len su lacnejší. Popozeraj internet. Na Turecko som nepočula ani jednu dobrú odozvu. Teda presnejšie, najskôr každý chválil, ale po čase nariekal, že zuby dodrbané, peniaze "vyhodené" a nikto im to nechce opraviť...

hradnapani
Dnes o 17:04

vytrhnut 20 zubov a hned na to implantaty? 😨 No vela stastia... Normalny zubar ti povie, ze hojenie po vytrhnuti 4-6 mesiacov a az potom implantat. Ano, da sa aj priamo po vytrhnuti, ale to musis mat naozaj v dobrom stave dasna a celuste. Uz ti robili aj skeny, ci mas dostatok kosti alebo budu dorabat? Ale ked chces skusat stastie, tvoja vec.
Ked uz by naozaj velmi chcela lacnejsie, tak naozaj zvaz spominane Srbsko alebo nejaku okolitu krajinu. Uz len pre to riziko, ze ako budes riesit pripadne komplikacie.

anonym_8597d6
Dnes o 17:14

Aj obycajna proteza sa robi az po 2m od trhania zubov,lebo dasna sa musia uhojit.

anonym_4eb011
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 18:41
@anonym_467623

Budem úprimná. Nešla by som do Turecka si dať robiť zuby. Tam nevieš za čo dostal lekár diplom a či ho vlastne vôbec dostal. Zuby vyzerajú hrozne ako žuvačky a čerešnička, keď príde nejaký problém, veľa SK zubárov ti to odmietne riešiť, lebo dávať doporiadku niekoho fušerinu nie je bohviečo. A nielen slovenskí ale aj zahraniční (európski, americkí) zubári ti povedia, že najhoršia možnosť je Turecko. Mimo to, na Slovensku ti vedia urobiť celú protézu na 4-6 implantátoch. A radšej by som za to dala 15-20k a vedela, že lekár nedostal diplom za pár peňazí ale oddrel si to rokmi štúdia.
Ak lacnejšie, tak Poľsko, kde to máš aj bližšie pri komplikáciách, lebo so zápalom v kosti(v zube) by si nechcela letieť, ver mi.

@anonym_467623 oni ale videli môj rtg a keďže ma. infekciu a zapal , tam nie je iné východisko. a implantáty dávajú hneď preto kým je kosť otvorená a 2-6 mesiacov je doba liečenia kde mi dajú atb a potôň prodem po preliečení až opäť .. nie hneď a mám známeho fo tam bol a pochvaľuje si. a je tam aj záruka..

nadijaeren
Dnes o 18:52
@anonym_autor

@anonym_467623 oni ale videli môj rtg a keďže ma. infekciu a zapal , tam nie je iné východisko. a implantáty dávajú hneď preto kým je kosť otvorená a 2-6 mesiacov je doba liečenia kde mi dajú atb a potôň prodem po preliečení až opäť .. nie hneď a mám známeho fo tam bol a pochvaľuje si. a je tam aj záruka..

@anonym_autor napis mi co vlastne potrebuješ, zila som tam, mam znamych lekarov zubarov v turecku a aj kliniku specialnu na urovni na transplantaciu vlasov pre mužov- zarucene a rokmi overene

mircalla
Dnes o 18:52

S touto klinikou ma skusenosti mirka414 napis jej

anonym_17f748
Dnes o 18:54
@anonym_autor

@anonym_autor máš infekciu a zápal a ideš si tam dať cudzie telesá? nebojíš sa, že telo zareaguje ešte väčšou infekciou? že ti tie implantáty neprijme? čo urobíš potom? neviem či si taká odvážna, alebo hlúpa. Prepáč, ale podľa môjho názoru je to veľmi zlý nápad.

vorkola
Dnes o 18:57

len prosim ta,nerob to takto,ako pises,vsak Pane Boze riskujes o zivot.Mozes dostat aj otravu krvi, dasna by mali byt byt vyhojene a bez zapalu

anonym_467623
Dnes o 19:01
@anonym_autor

@anonym_autor neviem po akej dobe sa dávajú implantáty, ani o tom nepíšem. Ale ide o to, že ak ti to dajú do zápalu (aj keď len slabého nedoliečeného), tak zuby pôjdu von. Za mňa sú zuby v Turecku nedôveryhodné, aspoň z toho, čo som videla rôzne videa od stomatológov, kde napríklad zbrúsia zuby príliš a tie sa lámu, mostík z nekvalitných materiálov, ktorý po krátkej dobe (2-3r) praskne… ale keď je kamarát spokojný a tak veľmi mu dôveruješ, tak nevidím dôvod vlastne tejto diskusie. Ale teda len sa zamysli, či má shein rovnakú kvalitu ako napr isabel marant. To je to isté ako porovnať 2k zuby v Turecku a 10-15k zuby v Európe.

Nehovoriac o tom, že nie vždy je potrebné trhať všetky zuby, pripadne ak sú korene ok vedia dorobiť vrchnú časť a tam sa teda cena rapídne znižuje. Treba zájsť ku odborníkovi na Slovensku na konzultáciu, ostaneš prekvapená, čo všetko sa dá vykúzliť.

anonym_27d589
Dnes o 19:03

Inak ja som bola na Ukrajine a tiez mi tam hovorili, ze v Turecku sice lacne zuby, ale nekvalitne materialy. Dali mi z tejto konkretnej kliniky ponuku orientacne zatial, boli tam aj typy implantatov...Na klinike na Ukrajine sa vyjadrili, ze su to dost lacne implantaty, napokon som si dala robit zuby tam. Drahsie ako v Turecku, ale lacnejsie ako u nas

anonym_ecd1e6
Dnes o 19:47

Je vôbec ok dať si na šupu vytrhnúť 20 zubov? Počujem prvý krát.