icon

Zúfalý boj s nevysvetliteľnými zdravotnými problémami čriev a pečene

marry83
5. apr 2025

Ahojte.Liečim sa vo 4tej nemocnici a nikde mi ešte nik nepomohol. Najväčší problém je, ze nič nedokážem zjesť-žiadne ovocie, žiadna zelenina, nič kysnuté, sladkosti, atď atď. 5rokov jem dookola vývar, varené zemiaky, ryžu, dusené kuracie, chlieb a nutridrinky. Ak zjem niečo, mam na druhý deň kŕče a hnačky a bolesti také, ze aj som zopár krát odpadla. Okrem toho mi zlyháva pečeň, bola som na úrovni cirhozy pečene,potom predstupeň, fibróza. Nepijem, nefajčím, nedrogujem, a pečeň stále zle a čreva po kolono tenké aj hrubé zapálené, žalúdok zapálený vrediky, reflux atď atď. Po milión kortikoidoch a imunosupresivach mi zachránili pečeň, ale jest nič nedokážem.vysli mi alergie na lepok, brav. Mäso, špenát, laktoza.. Atď atď, ale to mi taky problém nerobí až, najhoršie sú ovocia a zeleniny z ktorých brutálne trpím. Z lepku ma bolia len kĺby. teraz skúšajú na mne biologicku liečbu ale nezabrala, zápal v črevách je vysoký a pečeňové hodnoty vysoké.som bez žlčníka, od narodenia a mávala som zapálené žlčové cesty. NIKDYmi nikto neurobil testy na FRUKTOZOVU intoleranciu, histamín, bielk.krav.mlieka. Som zúfalá a podvýživená. Túžim po normálnom živote nie v nemocniciach, túžim po dieťatku, mám 34.Ďakujem za vaše skúsenosti. zúfalápidvy

Strana
z2
vorkola
5. apr 2025

@vikinka007 Prosim ta ,ja mam podobne problemy, ktoru cast creva ma syn zoperovanu, Mna to boli uz 6 sty rok v lavo dolu tesne ako je konecnik,,,a nic nezistili za info dakujem

vikinka007
6. apr 2025

@vorkola On má zápal na konci tenkého čreva, ako sa spája s hrubým črevom. Tam mu zobrali 30cm, zatiaľ má diagnózu Crohnovu chorobu. Nepotvrdili ju však kolonoskopiou, lebo sa mu nedostali cez hrubé črevo ani pod celkovou anestéziou. Tak ešte do budúcnosti ho plánujú sledovať na gastro.

priscilla07
6. apr 2025

Všetky tie intolerancie maju spoločný základ "zblbnuty imunitný systém" ktorý reaguje nad mieru a zároveň svoje bunky nerizpoznava a vidí ích ako cudzie a tvorí proti ním protilátky a bojuje proti vlastným bunkám. Preto ten neustály zápal, znovu intolerancie ďalšie atď.... bludný kruh. Spúšťač je všade rovnaký dlhodobý chronický stres, môže nastať aj po nejakom najčastejšie virusovom ochorení či očkovaní. Musíš " ukľudniť" svoj imunitný systém. Radšej,ak chceš napíš súkromnú správu, lebo akonáhle odporučim konkrétnu prírodnú vec, príspevok je zakázaný

priscilla07
6. apr 2025

Vysoké Eo su len v dvoch prípadoch: alergie a parazitozy. Ak si to druhé vylúčila, tak to bude to prvé.

ema22270
6. apr 2025

Ak by islo o alergie tak odporucam dostat sa k doktorovi Jeseňákovi do Martina. On je dobry imunoalergolog. Ak by islo o alergie, tak urcite by poradil.. existuje test Alex - plati sa zan ale je tam asi 240 testovanych veci - aj pele, ale aj vela vela potravín. Aj zelenina, ovocie, maso, semena (sezam..mak).. my sme davali robit v lete asi za 150e. Lebo vtedy mali na to nejaku zlavu.

nerya
6. apr 2025

Pozri FODMAP dietu

77ma11
6. apr 2025

@marry83 skúste bioharmóniu, mam problém so žalúdkom a chodím tam, ja do TN, ale sú v rôznych mestách, pozrite a veľmi dobre recenzie.

marry83
autor
8. apr 2025

@nerya aj na tom som už bola, ďakujem

anida86
10. apr 2025

Orlík Jaroslav .. gastroenterológ CZ spokojnosť, len strelím ... Zelený jačmeň a chlorella, skúšali ste?

Strana
z2