icon

Zväčšená lymfaticka uzlina pod sánkou

lenka1209
7. mar 2017

Ahojte zeny mate niekto s týmto skúsenosti? Ale 2 mesiace mam uz pod sankou zvacsenu uzlinu neboli nic len je velka a toho sa bojim. Bola som u doktora keďže mam chripku a poslal ma krcnemu ale pokedy sa tam dostanem asi sa zblaaznim od neistoty ☹ bojim sa najhoršieho ☹ nepotim sa, neteplotujem, ziadne iné priznaky len ta hrca mal s tym niekto skúsenosti? Ďakujem veľmi pekne.

Zväčšená lymfaticka uzlina pod sánkouZväčšená lymfaticka uzlina pod sánkouZväčšená lymfaticka uzlina pod sánkou
Strana
z2
lenka1209
autor
5. jún 2020

@mharsany ahooj noo ja som uz 3 roky po a operacia dopadla super ...robili mi aj embolizaciu ale nevysla kedze nador bol moc velky a tvrdy ...a o 2 dni na to ma operovali ja sa nemozem stazovat ale ja som bola operovana vo svajciarsku kedze tu aj zijem a dakym profesorom takze som sa snazila byt aj kludnejsia a vravela si ze som v dobrych rukach a naozaj to bolo v pohode...len ma z barkozy hlava bolela este ale 2 tyzdne ale inak ok, 2 dni vyvod som.z toho mala a potom uz iba na stehy a ok ...od vtedy ziadna kontrola nic a mam s tym pokoj aspom dufam ze nadlho zase bude ...

mharsany
6. jún 2020

@lenka1209 dakujem za odpoved, tak uz som kludnejsia. Poviem dr nech ma objedna na kontrolu preistotu.

lenka1209
autor
26. máj 2022

@ksulka prepa ja som dako zabudla aj na tuto stranku 🙈🤣pri 2 detoch uz neni casu nooo chvalabohu bol nezhubny a vsetko dobre dopadlo 😍

lenka1209
autor
26. máj 2022

@mharsany um vies co mna nic nebolelo len to proste vyrastlo ale bolo to velke to bolo az 4 cm a daco dost na prt ale chvalabohu tak vybrali a vsetko dobre dopadlo 🙏😍

Strana
z2