Zväčšené mliekovody
Dobry den,chcem sa opytat vas zienky ci nemate niektora takyto problem ako ja.mam 29 rokov a mam dve deti.najmladsi ma 3roky a na sone mi povedali ze mam zvacsene mliekovody,nemalo by to tak byt.za kazde info a radu dakujem.
No mne len povedal na sone ze to tak nema byt.tak sa bojim od vtedy.chystam sa este ku svojmu obvodnemu gyn.ze co viac povie on.
@rozpravocka na sone vam povedal ze je to v poriadku?mna aj pobolievaju obcas prsniky.
mne na sone nepovedali nič, len to, že sú zvačšené.... a môj lekar povedal, že je to všetko v poriadku... obcas ma tiez pobolievaju... ale to skor pripisujem pohybu (v poslednej dobe sa snazim cvicit a mam dost velke prsia DD, takze pre ne je akykolvek aerobik, aj napriek pevnej sportovej podprsenke namaha 🙂..... , a obcas mi aj trocha mlieka vyjde (a to uz dva roky nekojim).... podla mna nestresuj.... myslim, ze sa to casom upravi, pripadne mozno nam neskor daju nejake lieky... neviem, ako ty.. ale ja som mala aj problem so stahovanim maternice po porode, tiez sa mi zmensovala pomalsie.... mozno iba nase telo reaguje pomalsie a potrebuje viac casu.. predsa len uz nam nie je 18 🙂

ja tiez mam.... a dieta mam tiez najmladsie 3. rocne.... lekar to vobec neriesil, vraj je to v pohode... a mna to nejak neobtazuje.... tebe povedali, ze to nie je v poriadku? ze s tym treba nieco robit?