Zväčšené uzliny na krku
Ahojte, prosím Vás už snáď 3tí týždeň mám nádchu, trochu škriabanie v hrdle, z rána a na vecer mám nažltnuté sople. Plus som alergicka. Aši týždeň späť som si všimla, ako keby zdúrené uzliny na krku, sú tvrdšie na pohmat, nie su nejak bolestivé ... pred cca 2 mes.som absolvovala sono LU krku, na koľko má zubár upozornil, že sú mierne zväčšené a nech mi ich dr pozrie (mávam zväčšené uzliny neviem ako to nazvať chronicky, vždy som ich také mala čo si pamätám) výsledok sona bol v poriadku, že je to bežný nález a môžu byť aj mierne zväčšené...vylakali ma ze vždy ich mam na pohnay mäkké a teraz je tvrdšia...ďakujem za Vaše skúsenosti
Uzliny sa môžu zväčšovať pri vírusovom ochorení, takže keď máš tu nádchu aj by to sedelo.
Ahoj, mne zistili boreliózu, dr ma poslala na sono krku, tiež zväčšené uzliny, odoslali ma na ORL, urobili výter z hrdla a bum, vyšla mi baktéria hemofil, zase antibiotiká a to nemám príznaky
Ahoj, mne zistili boreliózu, dr ma poslala na sono krku, tiež zväčšené uzliny, odoslali ma na ORL, urobili výter z hrdla a bum, vyšla mi baktéria hemofil, zase antibiotiká a to nemám príznaky
@anlinqa
@domiklik
@lagunka0000 ďakujem dievčatá za odpoveď snáď to bude ôk tiež to pripisujem nádche ...len som sa potrebovala uistiť že to môže byť tým

nemozu len reagovat na nadchu? ale ked si nesi ista nech obvodny pozrie pohmata a rozhodne 🙂