Zväčšené uzliny po 3. dávke
Má niekto skúsenosti so zvacsenymi uzlinami po 3. Dávke očkovania proti COVID-19?
@marca12 si dobrú h0vadinu zadrela..skôr lymfatický systém bojuje s bordelom,ktorý ste si nechali dobrovoľne pichnúť do seba...
@miskakyska presne tak.....
@ruzasipova ale od očkovania prešlo už 8 týždňov a vôbec sa to nezlepsuje 😟
@miskakyska douc sa o tvorbe protilatok. Takisto babatka maju po ockovani zvavsene uzliny. Vam uz vsetkym prepina z toho ockovania. Dufam,ze si ten bordel teda nenechala pichnut svojim detom a snad ani tebe nikdy nepichli ten bordel.
@radlucka ahoj, skús si kúpiť Lymphomyosot..je to homeopatikum, neverila som, ale mne pomohol tam, kde konvenčné medicína zlyhala. Prečistí lymfatický systém.
@marienkakf 🙏ďakujem za tip
@radlucka Rado sa stalo 😉 pomohol malému aj s väčšenou nosnou mandľou, čo je tiež lymfatické tkanivo..
@marienkakf ešte otázka, kvapky alebo tabletky? Našla som na nete aj aj...
@ruzasipova ty si teraz odprezentovala prosím Ťa čo?... ďalší nežiaduci účinok.. debilizmus..?
@mamula20 nech sa chlácholia koľko chcú...to nie je o jednej uzline,ale o celom pokašľanom lymfatickom systéme...
@miskakyska v podstate akákoľvek dokašlaná časť tela po očkovaní je vlastne nežiaduci účinok. Len nechápem tú tendenciu považovať nežiaduce účinky (akékoľvek) za niečo normálne,keď to normálne nie je. Tak isto keď som v minulosti zobrala napr.liek a všimla som si čo i len jednu podozrivú reakciu ,už som ho nikdy neužila. Veľmi ma doteraz mrzí,že som šla na tetanovku.
@radlucka to je jedno..my máme častejšie kvapky,dávala som aj malému do čaju 😉
@tina4931 ale ved neziaduci ucinok ma kazdy liek.
@marienkakf ahoj, mám ešte otázočku. Za aký čas si videla zlepšenie?

.