icon

Zväčšené uzliny po 3. dávke

radlucka
24. jan 2022

Má niekto skúsenosti so zvacsenymi uzlinami po 3. Dávke očkovania proti COVID-19?

Strana
z2
bublinka1426
24. jan 2022

.

marca12
24. jan 2022

@radlucka mala som po 1. davke bolestive a zvavsene uzliny. Ma ti tak byt,tvoria sa protilatky.

miskakyska
24. jan 2022

@marca12 si dobrú h0vadinu zadrela..skôr lymfatický systém bojuje s bordelom,ktorý ste si nechali dobrovoľne pichnúť do seba...

weronika171717
24. jan 2022

@miskakyska presne tak.....

ruzasipova
Odpoveď bola odstránená
radlucka
autor
24. jan 2022

@ruzasipova ale od očkovania prešlo už 8 týždňov a vôbec sa to nezlepsuje 😟

lucka114
24. jan 2022

@radlucka ja som mala po 2 a 3 zväčšené a bolestivé, trvalo to cca 3-4 dni a potom to prešlo ....

marca12
24. jan 2022

@miskakyska douc sa o tvorbe protilatok. Takisto babatka maju po ockovani zvavsene uzliny. Vam uz vsetkym prepina z toho ockovania. Dufam,ze si ten bordel teda nenechala pichnut svojim detom a snad ani tebe nikdy nepichli ten bordel.

julka188
24. jan 2022

@radlucka moja mamka ma, uz po druhej davke, v oblasti pod krkom, smerom k miestu v pichu. Ma to uz od jula, par tyzdnov po 2.davke to zacolo byt bolestive. Je to tak dodnes, lekari si ju pohadzuju a nikto to nechce riesit, hoci mala dexembrove sono horsie ako julove...

tina4931
24. jan 2022

@radlucka ja mám po tetanovke problém s uzlinou už dva roky.

marienkakf
24. jan 2022

@radlucka ahoj, skús si kúpiť Lymphomyosot..je to homeopatikum, neverila som, ale mne pomohol tam, kde konvenčné medicína zlyhala. Prečistí lymfatický systém.

jaroe
Autor odpoveď zmazal
jaroe
Autor odpoveď zmazal
jaroe
Autor odpoveď zmazal
radlucka
autor
25. jan 2022

@marienkakf 🙏ďakujem za tip

marienkakf
25. jan 2022

@radlucka Rado sa stalo 😉 pomohol malému aj s väčšenou nosnou mandľou, čo je tiež lymfatické tkanivo..

radlucka
autor
25. jan 2022

@marienkakf ešte otázka, kvapky alebo tabletky? Našla som na nete aj aj...

zuzi56
25. jan 2022

@radlucka kamaratkyna mamina mala po 2 dávke , a už sa lieči na rakovinu!!!!!

mamula20
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
25. jan 2022

@ruzasipova ty si teraz odprezentovala prosím Ťa čo?... ďalší nežiaduci účinok.. debilizmus..?

@mamula20 nech sa chlácholia koľko chcú...to nie je o jednej uzline,ale o celom pokašľanom lymfatickom systéme...

tina4931
25. jan 2022

@miskakyska v podstate akákoľvek dokašlaná časť tela po očkovaní je vlastne nežiaduci účinok. Len nechápem tú tendenciu považovať nežiaduce účinky (akékoľvek) za niečo normálne,keď to normálne nie je. Tak isto keď som v minulosti zobrala napr.liek a všimla som si čo i len jednu podozrivú reakciu ,už som ho nikdy neužila. Veľmi ma doteraz mrzí,že som šla na tetanovku.

marienkakf
25. jan 2022

@radlucka to je jedno..my máme častejšie kvapky,dávala som aj malému do čaju 😉

bublinka1426
25. jan 2022

@tina4931 ale ved neziaduci ucinok ma kazdy liek.

radlucka
autor
25. jan 2022

@tina4931 nechápem, prečo sa vôbec zapájate do tejto diskusie 🤔 svoje názory riešte pri inej skupine...

radlucka
autor
25. jan 2022

@mamula20 tomu vravím nuda😅

radlucka
autor
25. jan 2022

@tina4931 myslím tým všetkých odporcov očkovania

mamula20
Odpoveď bola odstránená
tina4931
25. jan 2022

@radlucka ja zase nechápem prečo sa pýtaš na také veci,keď každému je jasné,že zväčšené uzliny sú jedným z neziad.ucinkov.

radlucka
autor
8. feb 2022

@marca12 ahoj, prosím ťa, ako dlho si mala tie zväčšené uzliny?

radlucka
autor
8. feb 2022

@marienkakf ahoj, mám ešte otázočku. Za aký čas si videla zlepšenie?

Strana
z2