Zväčšenie pier
Dievcence chcem sa vas spytat hlavne tie ktore si dali zvacsit pery ci su s tym spokojne a hlavne to ak by som uz zakrok nechcela opakovat co sa stane po vyprchnuty kyseliny hyaluronovej s perami, nezostanu nejake ovisnute vratia sa do povodneho stavu. Dakujem vam velmi pekne za kazdu odpoved!
Krásne a decentne urobené pery.
@lubkavargova1 vam dobre prehrabalo 😂😂😂😂😂😂😂to co tu trepete za bludy? ona sa len pytala a asi si to ma v plane prekonzultovat s lekarom co je logicke ...urcite si neobjednala z aliexpressu kyselinu... na to aka ste stara ste dobre hlupa s prepacenim ... urazat dievca len tak? a trepat tu o fajke? hanbite sa :D
@lubkavargova1 píšete sprostosti. Ešte som nepočula o Tom, aby nejaký lekár používal extrakty z chilli....🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Muselo by to ale riadne stipat.... A pichá sa kyselina hyalurónová....ani to či máva herpesy nie je problém, nesmie ich mať v dobe zväčšenia pier. Ja ich mávam tak raz ročne keď som chorá a na zväčšenie pier chodím samozrejme len k plastickemu chirurgovi....no nikdy sa mi potom herpes nespravil. Takže pani ak s niečím nemáte skúsenosti nezavadzajte.
Pekne a jemne 👌
A nie je to náhodou tak, ze kolko ml. si pichnes, take veľké pery máš. Cize ak niekto chce len jemne upravit, tak to tak aj bude mat. A ked chce niekto Kollara zbaliť, nech sa paci, nech si tam pichne aj za vedro botoxu.
Ktoru kliniku v BA odporucate na upravu pier?
Viete aj poradit ako to prebieha dalej, ako casto, ci kedy sa chodi na doplnenie?
A co v pripade, ak to uz nebudem chciet, ci ostanem tehotná?
Mali ste niekto aj komplikacie?
Viete cca v akej cene sa pery pohybujú? + kazde dalsie doplnenie?
Záleží od celkového výzoru a tváre. Nesmieš mat tvrdé črty tváre, čiže jemný výzor. Ja, mam tvrdé črty tváre, dala som si urobiť pery. Samé o sebe vyzerali pekne, jemnú ké, kto ma pred tým nepoznal, nepovedal by, že sú spravené mala som 0,8 ml. No vôbec mi nepristali k tvári. Cudne som vyzerala.
Kamošky tiež majú niektoré porobené, záleží od lekara a kliniky kde to robia. Žiaden kozmetický salón, zvoľ kliniku.
Tu na MK je jedna skupinka, kde ti baby poradia, tuším plastika chirurgia alebo tak sa volá.
@nikolka1986, krasa!!!!

@mircalla naozaj to vyzerá otrasné a je to vidieť? Naschvál som vám to priblížila 😊