icon

Zväčšenie pier

natasa1994
16. júl 2016

Dievcence chcem sa vas spytat hlavne tie ktore si dali zvacsit pery ci su s tym spokojne a hlavne to ak by som uz zakrok nechcela opakovat co sa stane po vyprchnuty kyseliny hyaluronovej s perami, nezostanu nejake ovisnute vratia sa do povodneho stavu. Dakujem vam velmi pekne za kazdu odpoved!

akasha26
14. jan 2021

@mircalla naozaj to vyzerá otrasné a je to vidieť? Naschvál som vám to priblížila 😊

mircalla
14. jan 2021

@akasha26 Toto vyzera uplne v pohode. U 95% s obrovskymi prehnanymi perami to vyzera strasne.

akasha26
14. jan 2021

@mircalla nie je to zákrok pre každého. Je potrebné mať vkus a vedieť kedy stačí 😊 menej je viac, s tým súhlasím. Ale ja si to neviem vynachváliť 😊

mircalla
14. jan 2021

@akasha26 V tvojom pripade to vypada dobre. Uznavam. Ja vychdzam z toho, co bezne vidim, a to je strasne prehane. Toto je pekne a decentne, tazke preco nie.

akasha26
14. jan 2021

@mircalla ďakujem. 😊 Anooo pokiaľ to robí niekto šikovný dopadne to dobre... A pokiaľ žena nie je nenažrata 😂

mircalla
14. jan 2021

@akasha26 Co s tou nenazratostou casto byva a nielen u pier🙂

popa86
14. jan 2021

Krásne a decentne urobené pery.

lalia765
26. jan 2021

@lubkavargova1 vam dobre prehrabalo 😂😂😂😂😂😂😂to co tu trepete za bludy? ona sa len pytala a asi si to ma v plane prekonzultovat s lekarom co je logicke ...urcite si neobjednala z aliexpressu kyselinu... na to aka ste stara ste dobre hlupa s prepacenim ... urazat dievca len tak? a trepat tu o fajke? hanbite sa :D

akasha26
26. jan 2021

@lubkavargova1 píšete sprostosti. Ešte som nepočula o Tom, aby nejaký lekár používal extrakty z chilli....🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Muselo by to ale riadne stipat.... A pichá sa kyselina hyalurónová....ani to či máva herpesy nie je problém, nesmie ich mať v dobe zväčšenia pier. Ja ich mávam tak raz ročne keď som chorá a na zväčšenie pier chodím samozrejme len k plastickemu chirurgovi....no nikdy sa mi potom herpes nespravil. Takže pani ak s niečím nemáte skúsenosti nezavadzajte.

iwusska
26. feb 2021

@akasha26 prosim ta kde ti robili pery? Vyzeraju super

akasha26
27. feb 2021

@iwusska estel Žaneta. V Košiciach.

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
luccija
27. feb 2021

@akasha26 veľmi pekne decentne

akasha26
27. feb 2021

@luccija ďakujem 😊

posejdonka
7. apr 2021

Pekne a jemne 👌

posejdonka
Autor odpoveď zmazal
katka1981
20. apr 2021

@akasha26, prosim ta to mas ruske pery?

akasha26
21. apr 2021

@katka1981 pochybujem 😄 ani neviem čo to je popravde a doktorka mi ani nič také nespomínala 😊

zoevs
21. apr 2021

@akasha26 ahoj kde si si dala robit pery? Krasne to mas a prirodzene!!! Ostatne si nevsimaj ;)

mircalla
21. apr 2021

@katka1981 To je co?

akasha26
21. apr 2021

@zoevs estel dr.zaneta Košice 😊

katka1981
11. máj 2021

@mircalla, ruske pery? ci naco sa pytas? Ak na ruske pery tak to je napichanie pier aby nevyzerali ako kacica. Kamoska co si dava robit dlhe roky mi povedala, ze na SK to nevedia dobre robit. Daj si do googlu ruske pery, su krasne.

frantiseklotrinsky
10. dec 2021

A nie je to náhodou tak, ze kolko ml. si pichnes, take veľké pery máš. Cize ak niekto chce len jemne upravit, tak to tak aj bude mat. A ked chce niekto Kollara zbaliť, nech sa paci, nech si tam pichne aj za vedro botoxu.

frantiseklotrinsky
10. dec 2021

Ktoru kliniku v BA odporucate na upravu pier?
Viete aj poradit ako to prebieha dalej, ako casto, ci kedy sa chodi na doplnenie?
A co v pripade, ak to uz nebudem chciet, ci ostanem tehotná?
Mali ste niekto aj komplikacie?
Viete cca v akej cene sa pery pohybujú? + kazde dalsie doplnenie?

lenka_932
14. apr 2022

@akasha26 vyzeraju jemne, ale mas ich dost nakrivo, aspon teda na fotke

nikolka1986
14. apr 2022

Ja mám a určite to neľutujem, plánujem si dať o 1ml viac.

akasha26
21. apr 2022

@lenka_932 veď tam mám mierny úsmev, jasné že sa tvár posunie 😂

snezienkaaa82
21. apr 2022

Záleží od celkového výzoru a tváre. Nesmieš mat tvrdé črty tváre, čiže jemný výzor. Ja, mam tvrdé črty tváre, dala som si urobiť pery. Samé o sebe vyzerali pekne, jemnú ké, kto ma pred tým nepoznal, nepovedal by, že sú spravené mala som 0,8 ml. No vôbec mi nepristali k tvári. Cudne som vyzerala.
Kamošky tiež majú niektoré porobené, záleží od lekara a kliniky kde to robia. Žiaden kozmetický salón, zvoľ kliniku.
Tu na MK je jedna skupinka, kde ti baby poradia, tuším plastika chirurgia alebo tak sa volá.

katka1981
18. máj 2022

@nikolka1986, krasa!!!!

babika112
10. máj 2024

@mircalla mnoho žien má prirodzene zväčšené pery, o ktorých ty nevieš, ani to nerozoznáš.....až na pár kačíc