Zväčšenie pŕs implantátmi - skúsenosti
Krasny den prajem, ahojte 🙂 Neviem ci sa tu uz taka tema nevyskytla ale skusim stastie 🙂
Uz dlhu dobu som premyslala o zvacseni prs, pretoze so svojimi som velmi nespokojna a ubera mi to velmi na sebavedomi.
Vela zien ma sice odhovara, ale ich velkost kosiku sa pohybuje niekde okolo D + 😇 a viem ze kvoli tomu mavaju rozne trable...
Lenze ja som uz pevne rozhodnuta ze do toho idem, dokonca mi to po dlhom prehovarani schvalil aj moj partner.
Pozerala som si milion klinik, milion lekarov, x recenzii ale stale si neviem vybrat pretoze na jednej stranke kliniku vsetci chvalia, otvorim inu stranku a tam si precitam desiatky staznosti a nespokojnych zien.
Preto by som vas chcela velmi krasne poprosit o radu, hlavne tie zienky ktore ste uz tento zakrok podstupili,
ze komu ste sa zverili do ruk, aky ste mali priebeh,ake implantaty ste si zvolili, ci to bolo bolestive a za ako dlho ste boli fit.
Ja som z Bratislavi takze najidealnejsie by asi bolo pre mna nieco v okoli.
Dakujem este raz! 😘
@mishell197 Jaj. Moja zlatá. Ten pocit poznám. Dnes som povedala manželovi, že mám pocit, že mi je podprsenka malá. (Kúpila som si ju po pôrode a ostala mi.) Mi povedal, že to už je čo povedať, keď také niečo poviem. 😁 (Doteraz len počúval biedakanie nad tým, že sú mi všetky malé.)
Ahojte ženy, chcela som sa vas opytat ci je tu nejaka ktora ma implantaty motiva round?v maji mam ist na augumentaciu a stale sa neviem rozhodnut ci som zvolila dobry implantat, premyslala som este nad tymi ergonomix, aby vyzerali prirodzenejsie lenze ked som pozerala videa vacsina zien ktore mali male prsia malo ruku a tkaniva si davaju okruhle, ja mam takisto male prsia, hore som utla, ale nohy aj zadok mam vacsie takze sa trosku bojim aby nevyzerali round implantaty komicky pri mojej postave
@betika3333 Skús napísať do skupiny Silikónové prsia. Sú tam zlaté baby. Isto ti poradia. Ja takéto osobne nemám. Mám mentor anatomické. 😉
@lusita27 dakujem za radu🙂
@lusita27 a este sa Vas aj tak chcem opytat ze aka bola u Vas doba rekonvalescencie...pretoze neviem ci mi bude na to stacit dovolenka alebo si mozem nahlasit pn?
@betika3333 treba rátať aspoň týždeň. Ja som využila Vianočné voľno. Ale ak by to bolo možné, vezmite si voľno 2 týždne. 🙂
Pekný deň prajem 🙂 chcela by som sa spýtať či mal niekto skúsenosť s klinikou Yes visage (koľko ste platili za celý zákrok vrátane operácie, implantátov, konzultácií, kontrol, za všetko spolu)? Poprípade ktorú kliniku by ste vedeli odporučiť na základe vlastných skúseností? Ďakujem pekne za odpovede. 🥰
Ahojte som po plastike pŕs necelé 4 dní a vytvorili sa mi pľuzgiere dva a kontrolu mám až za 3dni a neviem či sa mám obávať že je to niečo vážne alebo nie
Ahojte . Ja som bola na zväčšení prs 2 mesiace a 1 týždeň dozadu. Som kaderníčka a lekári mi tvrdili že budem môcť ísť po 4 týždňoch do práce . Na koľko som kaderníčka tak sa mi to nezdalo ale išla som keď som mala povolenie. Samozrejme som si ľavý prsník preťažila tak som znovu bola doma do 6 týždňov. Potom som išla znovu do práce. Pracujem pomalšie aj mám menej ľudí denne . Teraz je tomu 2 mesiace a týždeň a lavý prsník mi pri preťažený vždy trochu opuchne a musím dať kludový režim. Otázka znie , do kedy to bude trvať a ako je to možné že po 2 mesiacoch mi prsia stále opuchajú . Ďakujem ak máte stým niekto skúsenosť za odpoveď
Ahojte chcem sa spýtať ci je tu nejaká kocka co ma zväčšené prsia a potom schudla napr. 5-6 kil. Ze ako reagovali prsia. Ďakujem za odpoved
@adriana443 ahoj, snáď trochu pomôžem- u mňa zmena váhy prudko nahor+ naspäť nadol.
Od 02/2019 mám implantáty (325 ml, okrúhle Mentor), vtedy cca 57kg, veľ.S.
V 03/2020 som otehotnela, pred pôrodom váha 83kg (veeeelmi som pribrala), tesne po pôrode 77kg, dcéra kojená 16mes.
Aktuálne mám 61kg a prsia sú super aj napriek tým obrovským výkyvom váhy. Ba ešte lepšie- trochu klesli, zmäkli, vyzerajú prirodzenejšie.
Asi závisí, či máš svoje pôvodné prsia väčšie, tukové, a na ktorých partiách priberáš, resp. z ktorých chudneš. Ja som mala vlastné malé. T.j. nabratie kg spôsobilo prirodzene aj zväčšenie poprsia, ale primerane k celej postave, keďže som bola celá vacsia.
Po návrate na takmer pôvodnú váhu sa aj prsia zmenšili, do rovnakej veľkosti, ako som mala po zákroku, keďže tuk šiel preč.
@mimi_tami ďakujem za super odpoved

@lusita27 tak ja budem len rada keď bydem už mať niečo 😂lebo teraz to je veľká bieda 😂