Zvládanie operácie krčných mandlí
3. jan 2026
Dobrý večer chcem sa opýtať ako ste zvládli operáciu krčných mandlí ? Bolo po prebudení všetko ok ? Ja sa strašne bojím že nebudem vedieť dýchať alebo že sa zadusím a že nebudem vedieť prehĺtať… mám aj problemi z úzkosťami paniku taktiež točenie v hlave aj od chrbtici a ťažkosti z dýchaním tak mám obavy či to zvládnem či sa vôbec prebudim… ďakujem za vaše odpovede
@majamajkuthova vybrali,tri dni v nemocnici ,na druhy deň som už jedla ,bolesti v pohode

@majamajkuthova po prebudení to bolo ok. Bola som unavená,no nebolelo ma nič. Do jedla som chuť nemala. 5 dní som bola v nemocnici, potom už nastúpila bolesť, no vždy to potlačili liekmi.
Horšie to bolo už doma. Bolesť, lieky nezaberali, nevedela som ani piť nie ešte jesť. Deň pred kontrolou v nemocnici mi dom začala tiecť krv, nešlo to zastaviť, tak musela prijsť sanitka, zastavili to, v noci som ani nespala.
V deň 1. Kontroly mi v čakárni začala tiecť krv, ktorá ma dusila. Nechali si ma zasa v nemocnici, v ten deň mi to začalo tiecť ešte 3x a na tretí krát ma šli znova operovať. Ten pocit neprajem nikomu.. viezli ma na sálu na vozíku, nič som už poriadne nevidela, myslela som len an to najhoršie. Po tej operácii som bola ešte týždeň v nemocnici. Reálne som nič nezjedla, lebo to nešlo. Nikdy by som si to nezopakovala, no tebe sa to stať nemusí, môžeš mať úplne v pohode príbeh. Robili mi to v 21 rokoch, laserom.