icon

Zvláštne pohyby v pravom boku

smichaela24
8. sep 2019

Dobrý deň, bola by som rada ak by mi niekto poradil ohľadom môjho problému. V piatok sa chystám k doktorke ale zaujímalo by ma či sa s tým už niekto nestretol. Bude to skoro mesiac čo pociťujem zvláštne ako keby pohyby v pravom boku pod rebrami. Jedna sa stale o to isté miesto, malú plochu, nerozširuje sa to a ani sa to neposúva. V jednom bode mi "škube", ako keby brní, hmíri, pulzuje ... ťažko sa to opisuje. Niečo ako tik v oku ale na bruchu. Neboli to vobec, skôr sa to prejaví keď sa najem ale niekedy aj v kľude. Pred mesiacom som bola na kolono a gastre, výsledky budú o týždeň ale čo sa týka kolono tak doktor v čreve nič podozrivé nevidel. DAKUJEM ZA ODPOVEDE

lyci
9. sep 2019

@smichaela24 citim podobne brnenie pod rebrami na pravej strane na druhy den po zatazeni pecene. napr liekmi proti bolesti alebo alkoholom

zuzi0911
10. sep 2019

Toto robí Eva aj mne a je jedno v ktorej časti brucha, ale čo to je. Možno ten orgán nejako vibruje, možno nervy, mozno čreva. Fakt netusim

tvorivka7
27. sep 2020

@smichaela24 Dobrý deň, prosím vás, o čo nakoniec islo? Mam niečo podobné, dakujem

kumova_0000
Odpoveď bola odstránená
lenkaaa63838
12. mar 2021

@smichaela24 môžte mi povedať o čo išlo? Ten istý problém mám aj ja

tvorivka7
12. mar 2021

@lenkaaa63838 zrejme to bolo niečo so žlčou, ja som začala piť fatru a čaj na žlčník a prešlo to 🙂

twinki
9. máj 2022

@smichaela24 prosím ťa a co ti nakoniec zistili?

glamorous55
30. okt 2024

Ahojte, o aký problém išlo? ďakujem ;)

jane552
1. apr 2025

@glamorous55 viete mi napísať či Vám niečo zistili ? Aj ja to pociťujem

jane552
1. apr 2025

@smichaela24 zistili Vám niečo z čoho to bolo ?

glamorous55
1. apr 2025

Bola som na rôznych vyšetreniach a nakoniec dgn. medzirebrová neuralgia. Bolestiam ale predchádzala teplota a tráviace problémy. Doteraz ma to pobolieva, niekedy viac, niekedy menej.

glamorous55
1. apr 2025

@jane552 aj vy máte podobné problémy?

jane552
2. apr 2025

@glamorous55 áno mám niečo podobné len zatiaľ mi nič nezistili čaká ma gastro a sóno

glamorous55
3. apr 2025

@jane552 Veľmi držím palce, budem rada, ak mi dáte vedieť, kde je problém u Vás. Možno s tým budem mať súvis tiež. Ďakujem ;)